Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Lahden stadion

Tänä iltana 18.7. - 19.7.
Tänä viikonloppuna 19.7. - 21.7.
Ensi viikonloppuna 26.7. - 28.7.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Lahden stadion

Näytä kaikki 48 majoitusliikettä kohteessa Lahden stadion

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Kauppahotelli Grand
Kauppahotelli Grand
2.5 kautta 5.00.6 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
3,6/5 (175 arvostelua)
90 € per yö 2 hengelle

Vaikka hotellirakennus oli vanha, tilat olivat siistit. Yhden yön tarpeeseen ihan mukava hotelli. Siis ei mitään luksusta, emmekä sitä nyt kaivattu. Ystävällinen henkilökunta, aamiainen oli monipuolinen, runsas. Vuoteet hyvät. No WC / pesutilat ehkä kaipaisi päivitystä, mutta onnistuihan ne pesutkin. ...

Arvosteltu 14.7.2019
Spacious Three-bedroom Apartment for six in the City Center of Lahti
Spacious Three-bedroom Apartment for six in the City Center of Lahti
3.0 kautta 5.00.6 km kohteesta Lahden stadion
Hae hinnat per yö 2 hengelle
Forenom Aparthotel Lahti
Forenom Aparthotel Lahti
2.0 kautta 5.00.6 km kohteesta Lahden stadion
3,5/5 (215 arvostelua)
90 € per yö 2 hengelle

Huokea ja siisti, suihku lämmin vesi hyvä patja, puhtaat petivaatteet

Arvosteltu 7.5.2019
Greenstar Lahti
Greenstar Lahti
1.0 km kohteesta Lahden stadion
Hae hinnat per yö 2 hengelle
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
4.0 kautta 5.00.8 km kohteesta Lahden stadion
4,4/5 (307 arvostelua)
Hae hinnat per yö 2 hengelle

Palvelu, aamiainen ja sijainti oli ihan huippuluokkaa. Erityismaininta Trattorian Tiialle todella hyvästä asiakaspalvelusta!

Arvosteltu 27.3.2019
Scandic Lahti
Scandic Lahti
3.5 kautta 5.01.0 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
3,7/5 (323 arvostelua)
Hae hinnat per yö 2 hengelle

Huoneessa ei ollut viilennystä. Edellisen asukkaan pizza oli minibaarissa odottamassa.

Arvosteltu 8.7.2019
Scandic Lahti City
Scandic Lahti City
4.0 kautta 5.00.9 km kohteesta Lahden stadion
Ilmainen peruutusoikeus
3,8/5 (629 arvostelua)
Hae hinnat per yö 2 hengelle

Hotels comin sivulla saunaosastolla uima-allas, no sitä ei löytynyt....muuten ihan hyvä hotelli.

Arvosteltu 21.2.2019
Two Bedroom Apartment in Lahti, Hennalankatu 265
Two Bedroom Apartment in Lahti, Hennalankatu 265
3.0 kautta 5.01.4 km kohteesta Lahden stadion
Hae hinnat per yö 2 hengelle
A Large, Nice Apartment in a Great Location in Lahti
A Large, Nice Apartment in a Great Location in Lahti
3.0 kautta 5.01.4 km kohteesta Lahden stadion
Hae hinnat per yö 2 hengelle
Kartta

Hotellit lähellä Lahden stadionia: Lahden stadionilla urheillaan vuoden ympäri ja varsinkin jokavuotisten Salpausselän kisojen aikaan sen lehtereille pakkautuu todella suuri määrä katsojia. Kesäisin stadionin nurmea kuluttaa eniten FC Lahti, jonka riveissä on nähty myös maamme kuuluisin futaaja Jari Litmanen. Koska Lahden stadion sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, kaikista sitä lähellä sijaitsevista hotelleista pääset nopeasti myös kaikkiin keskustan kauppoihin, ravintoloihin ja nähtävyyksille.

Hotelleja lähellä Lahden stadionia – majoitusta joka makuun

Yöpyminen lähellä Lahden stadionia sopii jokaisen kukkarolle, sillä tarjolla on kaikkea edullisista asunnoista neljän tähden hotelleihin. Kaikki sivustomme vaihtoehdot sijaitsevat aivan Lahden stadionin välittömässä läheisyydessä, joten voit halutessasi ladata akkuja huoneessasi vaikka aivan oman tapahtumasi alkuhetkiin asti. Tapahtuman jälkeen voit puolestaan käydä vaikka suihkussa ja vaihtamassa vaatteet ennen ravintolaan tai muuhun kohteeseen siirtymistä.

Halvat hotellit lähellä Lahden stadionia

Voit saada hotellihuoneen läheltä Lahden stadionia myös melkoisen edullisesti. Kaikkein halvimpia ovat huoneistotyyppistä majoitusta tarjoavat hotellit, joissa käytössäsi on pelkän makuuhuoneen lisäksi myös oleskelutilaa ja keittiö. Jälkimmäinen nousee arvoonsa etenkin silloin, kun ravintolaan tai kahvilaan siirtyminen tuntuu hankalalta. Täyttämällä jääkaapin jo asuntoon saapuessasi haluamillasi herkuilla voit syödä vaikka kaikki ateriasi sen suojissa ja säästää pitkän pennin.

Luksushotellit lähellä Lahden stadionia

Lahdesta tasokasta majoitusta etsivä ei joudu pettymään. Aivan kaupungin keskustasta – ja siten myös Lahden stadionin läheltä – löytyy nimittäin useita neljän tähden hotelleja. Kaikissa niistä asiakkaiden käytettävissä on kaikki tasokkaalta hotellilta odotettavat palvelut, kuten kaikin mukavuuksin varustetut huoneet, ravintola ja baari, Wi-Fi-yhteys ja matkatavarasäilytys. Yhdestä löytyy lisäksi myös sisäuima-allas. Kuten tasokkaissa hotelleissa yleensä, myös näissä majoitusliikkeissä henkilökunta on aina tavoitettavissa ja varmistaa, että hotellivieraiden aika Lahdessa sujuu niin mukavasti kuin mahdollista. Etenkin suurten urheilutapahtumien aikaan Lahden stadionin ja keskustan alue voi olla melkoisen täynnä ihmisiä, minkä myötä tasokkaan hotellin rauha ja mukavuudet nousevat usein entistäkin suurempaan arvoon. Koska ulkona tulee usein vietettyä valtaosa päivästä, kannattaa varmistaa, että öisin tulee nukuttua niin sikeästi kuin mahdollista. Haittaa ei ole myöskään mahdollisimman monipuolisesta ja täyttävästä aamiaisesta – stadionilla kun ruokaa voi joutua jonottamaan melkoisen pitkään.

Hotellit lähellä Lahden stadionia – varaaminen ja liikenneyhteydet

Koska Lahdessa ei ole hotelleja aivan joka nurkalla, etenkin suuriin urheilutapahtumiin saapuvien on syytä tehdä hotellivarauksensa ajoissa. Se, miten ajoissa, riippuu ennen muuta tapahtuman koosta. Kaikkein kovinta kysyntä on tietysti suurten kansainvälisten tapahtumien aikaan. Näihin lukeutuvat esimerkiksi jokavuotiset Salpausselän kisat, joiden aikana paikan päälle saapuu aina tuhatmäärin väkeä. Jos esimerkiksi tiedät jo kesällä lähteväsi paikan päälle pidemmäksi aikaa, sinun kannattaa varata huoneesi jo silloin. Esimerkiksi futisotteluun saapuvan ei tarvitse olla liikkeellä aivan yhtä varhain, vaikka ei siitä kyllä haittaakaan ole.

Lahden stadionille on loistavat liikenneyhteydet kaikkialta Suomesta. Asiaa helpottaa ennen muuta se, että stadion sijaitsee vain kivenheiton päässä kaupungin ytimestä. Esimerkiksi kaupungin juna- ja linja-autoasemilta stadionille kävelee hotellien tapaan noin kymmenessä minuutissa. Jos aikeissasi on vuokrata auto Lahdesta, sillä ei stadionille välttämättä kannata suunnata. Tästä huolimatta auton vuokraaminen voi hyvinkin kannattaa, sillä Lahden lähiseudulla on todella paljon sellaisia kohteita, joihin esimerkiksi julkisilla voi olla melkoisen vaikea päästä. Toki niitäkin täällä kulkee, mutta jo kymmenen kilometrin päässä Lahden keskustasta bussia voi joutua odottamaan melkoisen pitkään. Hieman syrjäisemmille seuduille liikennöivien bussien aikataulut on lisäksi sovitettu etenkin koululaisten tarpeisiin, mikä tarkoittaa, että viikonloppuisin vuoroja on koko lailla vähän.