Lennot - Itävalta alkaen 90 €

Parhaat kaupungit kohteessa Itävalta

Halvimmat lennot kohteeseen Itävalta

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 90 € yhdensuuntaisille lennoille ja 183 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Finnair
KLM
Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
Air France
Air Baltic
Lufthansa
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa
Austrian Airlines
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Air France

Matkaopas: matkat kohteeseen Itävalta

Lennot Itävaltaan

Keski-Euroopan kaunis Alppimaa Itävalta tarjoaa monenlaista tehtävää ja nähtävää matkaajille ympäri vuoden. Suomesta on suoria lentoja Itävaltaan useita kertoja päivässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Wienin lentoasemalle. Välilaskullisia lentoja löytyy Suomesta myös useisiin muihin Itävallan kaupunkeihin. Expedian kautta löydät helposti itsellesi sopivimmat lentoliput Itävaltaan ja samalla voit kätevästi varata myös hotellin Itävallan-matkallesi.

Itävalta on tunnettu monipuolisena matkailumaana. Maan pääkaupunki Wien tarjoaa paljon koettavaa kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneille matkaajille. Itävallasta löytyy myös paljon muita historiallisesti merkittäviä kaupunkeja, kuten Salzburg ja Graz. Myös ulkoilmaihmiset löytävät paljon tekemistä Itävallasta. Lumivarma Itävalta tarjoaa erinomaiset puitteet talviurheiluun. Maasta löytyy suuri valikoima erilaisia hiihtokeskuksia eritasoisille laskettelijoille. Erityisen suosittuja laskettelukohteita ovat esimerkiksi Innsbruck ja Zell am See. Expedian kautta löydät kätevästi autovuokraamot Itävallasta, mikäli tahdot tutustua maahan itse ajaen.

Lentäminen Suomesta Itävaltaan

Itävallan lentoliikenteen keskuksena toimii Wienin kansainvälinen lentoasema. Suomesta lennetään päivittäin useita suoria lentoja Helsinki-Vantaalta Wieniin. Suora lento kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Helsingin lisäksi myös Turusta pääsee nopeasti matkaamaan Wienin lentokentälle lyhyen välilaskun kautta Riiasta. Lento Turun ja Wienin välillä kestää välilaskuineen lyhimmillään noin kolme ja puoli tuntia.

Itävallassa on toimiva julkinen liikenne, joten voit matkustaa kätevästi Wienistä ympäri Itävaltaa. Halutessasi voit kuitenkin lentää Suomesta myös jollekin muulle Itävallassa sijaitsevalle lentoasemalle. Esimerkiksi Innsbruckin, Salzburgin ja Grazin lentoasemille lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta useita lentoja päivittäin. Lennot sisältävät vähintään yhden välilaskun. Välilaskujen kestot vaihtelevat huomattavasti, mutta Expedian kautta voit etsiä lentoja hinnan ja keston mukaan sekä varata halpoja lentolippuja Itävaltaan. Lentohinnoissa voit säästää myös varaamalla pakettimatkan Itävaltaan.

Suomen kansalaisella on Itävaltaan matkustettaessa oltava mukana matkan ajan voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Itävallan valuutta on euro.

Lennot Itävaltaan Wienin lentoasemalle

Wienin lentoasema on Itävallan vilkkaimmin liikennöity lentoasema, jonne on myös parhaat yhteydet Suomesta. Wieniin on mahdollista matkustaa Helsingistä kahdessa ja puolessa tunnissa suoralla lennolla. Wienin lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan. Keskustan ja kaupungin välillä kulkee suora junayhteys, joka kestää noin 15 minuuttia. Lentoasemalta pääsee keskustaan myös metrolla, taksilla ja ympäri vuorokauden liikennöivillä linja-autoilla. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet sekä kauppoja, ravintoloita ja hotelli.

Lennot Itävaltaan Innsbruckin lentoasemalle

Länsi-Itävallassa Tirolin osavaltiossa sijaitseva Innsbruck on erityisesti talviurheilun harrastajien kannalta keskeinen matkakohde Itävallassa. Suomesta lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta useita kertoja päivässä yhdellä välilaskulla Innsbruckiin. Lentoasema sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, ja matka linja-autolla kestää vain noin 20 minuuttia. Lentoaseman ja keskustan väliä voi kulkea helposti myös junalla tai taksilla. Sen lisäksi lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet. Lentoasemalla on myös muutama kauppa ja ravintola.

Lennot Itävaltaan Salzburgin kentälle

Lähellä Saksan rajaa Alppien kupeessa sijaitseva Salzburg on Itävallan neljänneksi suurin kaupunki. Suomesta Itävallan toiseksi suurimmalle lentoasemalle Salzburgiin lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta useita lentoja päivittäin yhdellä tai useammalla välilaskulla. Lentoasema sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Salzburgin keskustasta. Lentoasemalle on useita kertoja tunnissa kulkeva linja-autoyhteys, ja matkan voi kulkea myös junalla tai taksilla. Salzburgin keskustan lisäksi lentoasemalta pääsee linja-autolla myös muun muassa Zell am Seehen, Maishofeniin ja Saalfeldeniin. Lentoasemalta löytyy useiden auton vuokrausfirmojen toimipisteet, verovapaa myymälä sekä ravintoloita.

Lennot Itävaltaan Grazin lentoasemalle

Lähellä Slovenian rajaa sijaitseva Graz on Itävallan toiseksi suurin kaupunki. Graziin lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta useita vähintään yhden välilaskun lentoja päivässä. Lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Grazin keskustasta, ja välimatkan voi helposti kulkea linja-autolla, junalla tai taksilla. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteitä, ravintoloita, verovapaa myymälä sekä ruokakauppa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Itävalta COVID-19:n takia?
Jos sinun täytyy peruuttaa tai vaihtaa lentosi COVID-19:n takia, asiakaspalveluportaali antaa tärkeää tietoa. Muista myös lukea toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Itävalta meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Hae kohteeseen Itävalta suuntaavia huokeita lentoja ja valitse sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Näin helppoa se on. Ymmärrämme, että matkasuunnitelmat voivat muuttua ja että joustavuus on tärkeää, joten voit tehdä varauksesi luottamuksella Expedian avulla.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Itävalta matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on vaikuttanut maailmaan, mukaan lukien matkustamiseen, monilla tavoilla. Nämä neuvot auttavat sinua suoriutumaan voittajana matkailun uusista haasteista ja varautumaan lomallesi kohteeseen Itävalta:

 • Ennen kuin varaat lennon, tutki onko kohteessasi ja lähtöpaikassasi voimassa minkäänlaisia matkustusrajoituksia. Viimeisimmät tiedot saat viranomaisten verkkosivustoilta.
 • Sinun on käytettävä kasvomaskia lentokentällä, myös lentokentän turvatarkastuksessa. Lentokentän viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Älä ojenna tarkastuskorttiasi lentoaseman virkailijalle vaan laita se itse suoraan lukijan päälle. Nosta se sen jälkeen ylös tarkistettavaksi.
 • Sinulla on lupa pakata käsimatkatavaroihisi korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde täytyy ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
 • Laita henkilökohtaiset tavarat (esimerkiksi lompakko, avaimet ja puhelin) turvatarkastuksen aikana tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Pakkaa kaikki ruokatarvikkeesi läpinäkyvään muovipussiin ja pistä myös ne tavarakaukaloon. Kun otat ruokasi pois käsimatkatavaroista, on paljon epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu avaamaan laukkusi tarkistaakseen sen.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Itävalta?
Finnair on mahtava lentoyhtiö, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Itävalta. Osta lentolippu kentälle Wien (VIE-Wienin kansainvälinen lentoasema), niin sinulla on valittavanasi 52 lentoa joka kuukausi.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Itävalta?
Matkapäivissä joustaminen on erinomainen strategia silloin, kun haluat saada halvat lentoliput. Aloita hakemalla lentoa kohteeseen Itävalta ja napsauta sitten “Joustavat päivämäärät” -linkkiä nähdäksesi läheisten päivien hinnat. Tahdotko toisen avuliaan vinkin? Tee varauksesi hyvissä ajoin. Jotta voisimme tarjota sinulle käsityksen siitä, mitä lentoliput oikein maksavat, 183 € oli kohteeseen Itävalta menevän lennon alin hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Itävalta maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana tarjolla oli runsaasti edullisia lentolippuja. Menopaluumatka kohteeseen Itävalta maksoi tällä ajalla 183 € – 271 €. Lukuisat onnekkaat matkailijat onnistuivat ostamaan kohteesta Turku (TKU) lähtevän yhdensuuntaisen matkan niinkin vaatimattomaan hintaan kuin 90 €.
Mitkä ovat kohteen Itävalta suosituimmat lentokentät?
Valitsemastasi lentoyhtiöstä ja lähtöpaikastasi riippuen yksi näistä vilkkaista lentokentistä tulee olemaan se, jolle laskeudut kohteessa Itävalta:

 • Wien (VIE-Wienin kansainvälinen lentoasema) – 7505 lentoa kuukaudessa.
 • Salzburg (SZG-W.A. Mozart) – 355 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Itävalta?
Viimeisten seitsemän päivän aikana lentoliput kohteeseen Itävalta maksoivat suurin piirtein 183 € – 271 €. Hinnat nousevat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkapäiväsi on, joten varaa itsellesi huipputarjous jo tänään.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Itävalta?
Edullinen ajankohta varata loistava lentotarjous kohteeseen Itävalta on toukokuussa, kun taas kesän ja talven loma-ajat ovat kalleimmat ajankohdat. Vältä varaamasta matkaa näille ajoille, jos olet matkalla pienellä budjetilla.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Itävalta?

 • Kulturelli ja energinen Sölden on täydellinen paikka aloittaa matkasi kohteeseen Itävalta. Tutustu kuuluisiin turistinähtävyyksiin, kuten Obergurgl-Hochgurglin talviurheilualue, käy shoppailemassa tai nauti tämän kohteen laajasta ruokatarjonnasta sen useissa ravintoloissa ja muissa ruokapaikoissa. Valinta on täysin sinun!
 • Kohteessa Sölden on subarktinen ilmasto. Ennen kuin lähdet lomalle, kannattaa kuitenkin tarkistaa matkakohteesi säätiedotukset. Olipa tiedossa kylmää, kuumaa, kuivaa tai sateista säätä, aina on fiksua olla valmistautunut kaikkeen!
 • Seuraavaksi matkasuunnitelmaan kannattaa lisätä Innsbruck, joka sijaitsee 45 km koilliseen kohteesta Sölden. Yksi tämän kaupungin tunnetuimmista turistinähtävyyksistä on Innsbruckin yliopiston kasvitieteellinen puutarha.