Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lovrijenacin linnoitus

Kapua jyrkät kiviportaat ylös vaikuttavalle linnoitukselle, jossa voit nauttia kaupungin upeimpiin lukeutuvista maisemista.

Lovrijenacin linnoitus symboloi Dubrovnikin asukkaiden sinnikkyyttä, sillä tämä tärkeä linnoitus on suojellut kaupunkia jo satojen vuosien ajan. Sitä kutsutaan vaikuttavan sijaintinsa ansiosta myös Dubrovnikin Gibraltariksi – saari sijaitsee kallioniemekkeellä Adrianmeren rannalla. Nykyään se houkuttelee runsaasti matkailijoita myös siitä syystä, että siellä kuvataan suosittua Game of Thrones -televisiosarjaa.

Paikallisen perimätiedon mukaan linnoitus rakennettiin kiireellä 1000-luvulla vain kolmessa kuukaudessa, jotta kilpailevat venetsialaiset eivät voineet rakentaa omaa linnoitustaan paikalle. Alkuperäistä rakennelmaa on vahvistettu toistuvasti vuosisatojen saatossa, etenkin vuoden 1667 maanjäristyksen jälkeen.

Kun lähestyt Lovrijenacin linnoitusta, huomaat varmasti, että se on epätyypillisen muotoinen: kolmiomainen muoto johtuu kallioniemekkeestä, jolla se seisoo. Merenpuoleiset muurit ovat miltei 12 metriä paksut, mutta kaupunginpuoleisilla muureilla on paksuutta vain noin 60 senttiä. Tämä tehtiin tarkoituksella, jotta kaupungista olisi helpompi tehdä vastahyökkäys, jos linnoitus joutuisi vihollisen käsiin.

Nouse jyrkät portaat pääsisäänkäynnille. Portin yläpuolelle on kaiverrettu latinaksi Non bene pro toto libertas venditur auro: vapautta ei voi ostaa edes kaikella maailman kullalla. 

Käveleskele pitkin muureja ja ihaile merimaisemia. Näet vanhoja kanuunoja sekä niiden kuulia ja linnoituksen nimikkopyhimyksen muotokuvan yhdessä alkoveista. Koko linnoitus on siis nimetty pyhimyksen mukaan. Astu sisäpihalle ja ihastele sen valtavia holvikaaria. Pistäydy myös pyhimykselle omistetussa pienessä kappelissa.

Jos olet Dubrovnikissa heinä–elokuussa järjestettävän kesäfestivaalin aikaan, voit varata liput musikaalin tai näytelmän esitykseen linnoituksessa.

Lovrijenacin linnoitukselle nousevat portaat ovat Pilen portin vieressä. Sisäänpääsy sisältyy maksuun, joka peritään kävelykierroksesta kaupungin muinaisilla muureilla. 


Alueen Lovrijenacin linnoitus opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 812 majoitusliikettä kohteen Lovrijenacin linnoitus lähellä
Hotel Excelsior 166 €
Hotel Excelsior

Hotel Excelsior

Frana Supila 12, Dubrovnik
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Imperial Dubrovnik 95 €
  Hilton Imperial Dubrovnik

  Hilton Imperial Dubrovnik

  Marijana Blažića 2, Dubrovnik
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pilen portti, Walls of Dubrovnik ja Sponzan palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kirkkoherran palatsi ja Dubrovnikin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Bellevue Dubrovnik 131 €
   Hotel Bellevue Dubrovnik

   Hotel Bellevue Dubrovnik

   Pera Cingrije 7, Dubrovnik
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Luka Gruz, Pilen portti ja Walls of Dubrovnik ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Rilati Old Town Palace 62 €
    Rilati Old Town Palace

    Rilati Old Town Palace

    Dinka Ranjine 7, Dubrovnik
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Blasiuksen kirkko, Orlandon pylväs ja Kirkkoherran palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Sponzan palatsi ja Kellotorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Lero 80 €
     Hotel Lero

     Hotel Lero

     Iva Vojnovica 14, Dubrovnik
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Poluotok Lapad ja Pilen portti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Lapadin ranta ja Banjen ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Grand Villa Argentina
      Grand Villa Argentina

      Grand Villa Argentina

      Frana Supila 14, Dubrovnik
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scalini Palace 59 €
       Scalini Palace

       Scalini Palace

       3 Boškoviceva ul., Dubrovnik, Dubrovacko-neretvanska županija
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dubrovnikin synagoga, Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Dubrovnikin katedraali ja Pilen portti ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Dubrovnik Palace 115 €
        Dubrovnik Palace

        Dubrovnik Palace

        Masarykov Put 20, Dubrovnik
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Poluotok Lapad ja Lapadin ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Playa de Copacabana ja Gružin satama ovat myös 5 kilometrin päässä.