Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lovrijenacin linnoitus

Kapua jyrkät kiviportaat ylös vaikuttavalle linnoitukselle, jossa voit nauttia kaupungin upeimpiin lukeutuvista maisemista.

Lovrijenacin linnoitus symboloi Dubrovnikin asukkaiden sinnikkyyttä, sillä tämä tärkeä linnoitus on suojellut kaupunkia jo satojen vuosien ajan. Sitä kutsutaan vaikuttavan sijaintinsa ansiosta myös Dubrovnikin Gibraltariksi – saari sijaitsee kallioniemekkeellä Adrianmeren rannalla. Nykyään se houkuttelee runsaasti matkailijoita myös siitä syystä, että siellä kuvataan suosittua Game of Thrones -televisiosarjaa.

Paikallisen perimätiedon mukaan linnoitus rakennettiin kiireellä 1000-luvulla vain kolmessa kuukaudessa, jotta kilpailevat venetsialaiset eivät voineet rakentaa omaa linnoitustaan paikalle. Alkuperäistä rakennelmaa on vahvistettu toistuvasti vuosisatojen saatossa, etenkin vuoden 1667 maanjäristyksen jälkeen.

Kun lähestyt Lovrijenacin linnoitusta, huomaat varmasti, että se on epätyypillisen muotoinen: kolmiomainen muoto johtuu kallioniemekkeestä, jolla se seisoo. Merenpuoleiset muurit ovat miltei 12 metriä paksut, mutta kaupunginpuoleisilla muureilla on paksuutta vain noin 60 senttiä. Tämä tehtiin tarkoituksella, jotta kaupungista olisi helpompi tehdä vastahyökkäys, jos linnoitus joutuisi vihollisen käsiin.

Nouse jyrkät portaat pääsisäänkäynnille. Portin yläpuolelle on kaiverrettu latinaksi Non bene pro toto libertas venditur auro: vapautta ei voi ostaa edes kaikella maailman kullalla. 

Käveleskele pitkin muureja ja ihaile merimaisemia. Näet vanhoja kanuunoja sekä niiden kuulia ja linnoituksen nimikkopyhimyksen muotokuvan yhdessä alkoveista. Koko linnoitus on siis nimetty pyhimyksen mukaan. Astu sisäpihalle ja ihastele sen valtavia holvikaaria. Pistäydy myös pyhimykselle omistetussa pienessä kappelissa.

Jos olet Dubrovnikissa heinä–elokuussa järjestettävän kesäfestivaalin aikaan, voit varata liput musikaalin tai näytelmän esitykseen linnoituksessa.

Lovrijenacin linnoitukselle nousevat portaat ovat Pilen portin vieressä. Sisäänpääsy sisältyy maksuun, joka peritään kävelykierroksesta kaupungin muinaisilla muureilla. 


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 316 majoitusliikettä kohteen Lovrijenacin linnoitus lähellä
Hilton Imperial Dubrovnik 184 €
Hilton Imperial Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik

Marijana Blažića 2, Dubrovnik
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pilen portti, Walls of Dubrovnik ja Sponzan palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kirkkoherran palatsi ja Dubrovnikin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Excelsior 450 €
  Hotel Excelsior

  Hotel Excelsior

  Frana Supila 12, Dubrovnik
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Villa Sigurata
   Hotel Villa Sigurata

   Hotel Villa Sigurata

   Stulina, 4, Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dubrovnikin katedraali, Vanhan kaupungin satama ja Marin Držićin talo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Adria 89 €
    Hotel Adria

    Hotel Adria

    Radnicka 46, Dubrovnik
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Luka Gruz, Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Pilen portti ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Villa Sigurata II
     Villa Sigurata II

     Villa Sigurata II

     Cubranoviceva 15, Dubrovnik
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Marin Držićin talo, Walls of Dubrovnik ja Pilen portti sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Rixos Premium Dubrovnik 347 €
      Rixos Premium Dubrovnik

      Rixos Premium Dubrovnik

      Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Luka Gruz, Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Banjen ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Rilati Old Town Palace 58 €
       Rilati Old Town Palace

       Rilati Old Town Palace

       Dinka Ranjine 7, Dubrovnik
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Orlandon pylväs, Kirkkoherran palatsi ja Pyhän Blasiuksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Sponzan palatsi ja Kellotorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apartments Zoro 110 €
        Apartments Zoro

        Apartments Zoro

        Za rokom 11, Dubrovnik
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marin Držićin talo ja Pilen portti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Walls of Dubrovnik ja Sponzan palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.