Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lovrijenacin linnoitus

Kapua jyrkät kiviportaat ylös vaikuttavalle linnoitukselle, jossa voit nauttia kaupungin upeimpiin lukeutuvista maisemista.

Lovrijenacin linnoitus symboloi Dubrovnikin asukkaiden sinnikkyyttä, sillä tämä tärkeä linnoitus on suojellut kaupunkia jo satojen vuosien ajan. Sitä kutsutaan vaikuttavan sijaintinsa ansiosta myös Dubrovnikin Gibraltariksi – saari sijaitsee kallioniemekkeellä Adrianmeren rannalla. Nykyään se houkuttelee runsaasti matkailijoita myös siitä syystä, että siellä kuvataan suosittua Game of Thrones -televisiosarjaa.

Paikallisen perimätiedon mukaan linnoitus rakennettiin kiireellä 1000-luvulla vain kolmessa kuukaudessa, jotta kilpailevat venetsialaiset eivät voineet rakentaa omaa linnoitustaan paikalle. Alkuperäistä rakennelmaa on vahvistettu toistuvasti vuosisatojen saatossa, etenkin vuoden 1667 maanjäristyksen jälkeen.

Kun lähestyt Lovrijenacin linnoitusta, huomaat varmasti, että se on epätyypillisen muotoinen: kolmiomainen muoto johtuu kallioniemekkeestä, jolla se seisoo. Merenpuoleiset muurit ovat miltei 12 metriä paksut, mutta kaupunginpuoleisilla muureilla on paksuutta vain noin 60 senttiä. Tämä tehtiin tarkoituksella, jotta kaupungista olisi helpompi tehdä vastahyökkäys, jos linnoitus joutuisi vihollisen käsiin.

Nouse jyrkät portaat pääsisäänkäynnille. Portin yläpuolelle on kaiverrettu latinaksi Non bene pro toto libertas venditur auro: vapautta ei voi ostaa edes kaikella maailman kullalla. 

Käveleskele pitkin muureja ja ihaile merimaisemia. Näet vanhoja kanuunoja sekä niiden kuulia ja linnoituksen nimikkopyhimyksen muotokuvan yhdessä alkoveista. Koko linnoitus on siis nimetty pyhimyksen mukaan. Astu sisäpihalle ja ihastele sen valtavia holvikaaria. Pistäydy myös pyhimykselle omistetussa pienessä kappelissa.

Jos olet Dubrovnikissa heinä–elokuussa järjestettävän kesäfestivaalin aikaan, voit varata liput musikaalin tai näytelmän esitykseen linnoituksessa.

Lovrijenacin linnoitukselle nousevat portaat ovat Pilen portin vieressä. Sisäänpääsy sisältyy maksuun, joka peritään kävelykierroksesta kaupungin muinaisilla muureilla. 


Alueen Lovrijenacin linnoitus opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 433 majoitusliikettä kohteen Lovrijenacin linnoitus lähellä
Rixos Libertas Dubrovnik 207 €
Rixos Libertas Dubrovnik

Rixos Libertas Dubrovnik

Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Luka Gruz, Fransiskaaniluostari ja Pilen portti ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Gružin satama ja Dubrovnikin lauttasatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Hilton Imperial Dubrovnik 310 €
  Hilton Imperial Dubrovnik

  Hilton Imperial Dubrovnik

  Marijana Blažića 2, Dubrovnik
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pilen portti ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Onofrion lähde ja Orlandon pylväs ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Excelsior 365 €
   Hotel Excelsior

   Hotel Excelsior

   Frana Supila 12, Dubrovnik
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Lero 124 €
    Hotel Lero

    Hotel Lero

    Iva Vojnovica 14, Dubrovnik
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Poluotok Lapad, Fransiskaaniluostari ja Pilen portti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Lapadin ranta ja Onofrion lähde ovat myös 3 kilometrin päässä.

     The Pucic Palace 290 €
     The Pucic Palace

     The Pucic Palace

     Od Puca 1, Dubrovnik
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Gundulićin aukio, Pyhän Blasiuksen kirkko ja Orlandon pylväs. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hostel Angelina Old town Dubrovnik 46 €
      Hostel Angelina Old town Dubrovnik

      Hostel Angelina Old town Dubrovnik

      Ul. Plovani Skalini 17a, Dubrovnik
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       War Photo Limited, Fransiskaaniluostari ja Onofrion lähde sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Apartments Mia 73 €
       Apartments Mia

       Apartments Mia

       Od Tabakerije 21, Dubrovnik
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lovrijenacin linnoitus ja Pilen portti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Fransiskaaniluostari ja Onofrion lähde ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Dubrovnik Luxury Apartments 99 €
        Dubrovnik Luxury Apartments

        Dubrovnik Luxury Apartments

        Ulica Miha Pracata 4, Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marian ilmestyspäivän kirkko, Pyhän Blasiuksen kirkko ja Orlandon pylväs sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.