Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lustgarten

Tämä entinen kuninkaallinen puutarha on nykyisin tyylikäs julkinen puisto, joka tarjoaa täydellisen paikan levätä ja lähteä piknikille kaupungin keskelle.

Ota aurinkoa Lustgartenin nurmilla ja ihastele museosaaren kauniita uusklassisia museorakennuksia. Tämä julkinen puisto on yksi suosituimpia ajanviettopaikkoja Berliiniin tutustuvien turistien keskuudessa. Saavu paikan päälle illalla, kun puiston ihmispaljous alkaa kadota, ja ihastele puistoa ympäröivien rakennusten iltavalaistusta.

Lustgartenin tontti on itse asiassa kuivattua suomaata, ja siellä kasvatettiin aikanaan yrttejä ja vihanneksia ennen kuin siitä muodostettiin kuninkaallinen vapaa-ajan puutarha 1600-luvulla. Puisto on muuttanut muotoaan useasti historiansa aikana, ja se jopa laatoitettiin umpeen natsipuolueen vallan aikana, jolloin sitä käytettiin paraati- ja marssipaikkana. Tontilla nykyään sijaitseva puisto on palautettu 1800-luvun aikaiseen muotoon 1990-luvulla tehtyjen muutosten jälkeen.

Kulje puiston hoidettulla nurmikolla ja leikattujen pensasaitojen keskellä. Käy katsomassa puiston valtavaa graniittikulhoa, jonka löydät Altes Museumin portaiden edestä. Tämä vaikuttava monumentti oli aikanaan 1800-luvulla suuri nähtävyys, kun se kuljetettiin paikalleen jokea pitkin. Yksi patsaan lempinimistä on "Berliinin keittokulho".

Istahda Lustgartenin nurmelle ja ihastele Berliinin museosaaren majesteettista kauneutta. Puiston ympäriltä löytyy useita Berliinin tunnetuimmista maamerkeistä, kuten Altes Museum, Berliner Dom ja Spreejoki. Mainion sijaintinsa ansiosta Lustgartenilta on hyvä alkaa tutustua Berliinin historiaan ja kulttuuriin. Spreen kanavan toisella puolella komeilee barokkityylinen Zeughaus-rakennus, josta löydät Saksan historiallisen museon.

Osta ruokaa aukion kojuista tai jatka matkaa Mitten kaupunginosalle, jonka lukuisat kaupat ja ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä. Lustgarten sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Alexanderplatzilta ja Hackescher Marktilta, ja paikan päälle pääsee helposti myös bussilla. Pysäköintipaikkoja on museosaarella hyvin rajoitetusti, joten kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä tai säiden suosiessa polkupyörää.


Alueen Lustgarten opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 502 majoitusliikettä kohteen Lustgarten lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 55 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  TITANIC Comfort Berlin Mitte 56 €
  TITANIC Comfort Berlin Mitte

  TITANIC Comfort Berlin Mitte

  Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berliini
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Gendarmenmarkt, Nikolaikirche ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Spittelmarktin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Märkisches Museumin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 42 €
   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 79 €
    Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

    Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

    Alexanderplatz 7, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Hotel, Berlin 105 €
     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      DDR-museo, AquaDom-akvaario ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Alexanderplatz ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      TITANIC Gendarmenmarkt Berlin 118 €
      TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

      TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

      Französische Straße 30, Berliini
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Hedwigin katedraali (Sankt-Hedwigs-Kathedrale), Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Gendarmenmarkt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Bode-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema ja Französische Straßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Melia Berlin 95 €
       Melia Berlin

       Melia Berlin

       Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt 81 €
        Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

        Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

        An der Spandauer Bruecke 11, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hackescher Markt ja AquaDom-akvaario sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.