Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lustgarten

Tämä entinen kuninkaallinen puutarha on nykyisin tyylikäs julkinen puisto, joka tarjoaa täydellisen paikan levätä ja lähteä piknikille kaupungin keskelle.

Ota aurinkoa Lustgartenin nurmilla ja ihastele museosaaren kauniita uusklassisia museorakennuksia. Tämä julkinen puisto on yksi suosituimpia ajanviettopaikkoja Berliiniin tutustuvien turistien keskuudessa. Saavu paikan päälle illalla, kun puiston ihmispaljous alkaa kadota, ja ihastele puistoa ympäröivien rakennusten iltavalaistusta.

Lustgartenin tontti on itse asiassa kuivattua suomaata, ja siellä kasvatettiin aikanaan yrttejä ja vihanneksia ennen kuin siitä muodostettiin kuninkaallinen vapaa-ajan puutarha 1600-luvulla. Puisto on muuttanut muotoaan useasti historiansa aikana, ja se jopa laatoitettiin umpeen natsipuolueen vallan aikana, jolloin sitä käytettiin paraati- ja marssipaikkana. Tontilla nykyään sijaitseva puisto on palautettu 1800-luvun aikaiseen muotoon 1990-luvulla tehtyjen muutosten jälkeen.

Kulje puiston hoidettulla nurmikolla ja leikattujen pensasaitojen keskellä. Käy katsomassa puiston valtavaa graniittikulhoa, jonka löydät Altes Museumin portaiden edestä. Tämä vaikuttava monumentti oli aikanaan 1800-luvulla suuri nähtävyys, kun se kuljetettiin paikalleen jokea pitkin. Yksi patsaan lempinimistä on "Berliinin keittokulho".

Istahda Lustgartenin nurmelle ja ihastele Berliinin museosaaren majesteettista kauneutta. Puiston ympäriltä löytyy useita Berliinin tunnetuimmista maamerkeistä, kuten Altes Museum, Berliner Dom ja Spreejoki. Mainion sijaintinsa ansiosta Lustgartenilta on hyvä alkaa tutustua Berliinin historiaan ja kulttuuriin. Spreen kanavan toisella puolella komeilee barokkityylinen Zeughaus-rakennus, josta löydät Saksan historiallisen museon.

Osta ruokaa aukion kojuista tai jatka matkaa Mitten kaupunginosalle, jonka lukuisat kaupat ja ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä. Lustgarten sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Alexanderplatzilta ja Hackescher Marktilta, ja paikan päälle pääsee helposti myös bussilla. Pysäköintipaikkoja on museosaarella hyvin rajoitetusti, joten kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä tai säiden suosiessa polkupyörää.


Alueen Lustgarten opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 391 majoitusliikettä kohteen Lustgarten lähellä
Hotel Berlin, Berlin 87 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Hotel, Berlin 107 €
  Radisson Blu Hotel, Berlin

  Radisson Blu Hotel, Berlin

  Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cityhostel Berlin Mitte 32 €
   Cityhostel Berlin Mitte

   Cityhostel Berlin Mitte

   Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Berlin 137 €
    Hilton Berlin

    Hilton Berlin

    Mohrenstr. 30, Berliini, BE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 80 €
     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Alexanderplatz 7, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 79 €
      Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

      Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

      Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Westin Grand, Berlin 135 €
       The Westin Grand, Berlin

       The Westin Grand, Berlin

       Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Meliá Berlin 102 €
        Meliá Berlin

        Meliá Berlin

        Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.