Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lustgarten

Tämä entinen kuninkaallinen puutarha on nykyisin tyylikäs julkinen puisto, joka tarjoaa täydellisen paikan levätä ja lähteä piknikille kaupungin keskelle.

Ota aurinkoa Lustgartenin nurmilla ja ihastele museosaaren kauniita uusklassisia museorakennuksia. Tämä julkinen puisto on yksi suosituimpia ajanviettopaikkoja Berliiniin tutustuvien turistien keskuudessa. Saavu paikan päälle illalla, kun puiston ihmispaljous alkaa kadota, ja ihastele puistoa ympäröivien rakennusten iltavalaistusta.

Lustgartenin tontti on itse asiassa kuivattua suomaata, ja siellä kasvatettiin aikanaan yrttejä ja vihanneksia ennen kuin siitä muodostettiin kuninkaallinen vapaa-ajan puutarha 1600-luvulla. Puisto on muuttanut muotoaan useasti historiansa aikana, ja se jopa laatoitettiin umpeen natsipuolueen vallan aikana, jolloin sitä käytettiin paraati- ja marssipaikkana. Tontilla nykyään sijaitseva puisto on palautettu 1800-luvun aikaiseen muotoon 1990-luvulla tehtyjen muutosten jälkeen.

Kulje puiston hoidettulla nurmikolla ja leikattujen pensasaitojen keskellä. Käy katsomassa puiston valtavaa graniittikulhoa, jonka löydät Altes Museumin portaiden edestä. Tämä vaikuttava monumentti oli aikanaan 1800-luvulla suuri nähtävyys, kun se kuljetettiin paikalleen jokea pitkin. Yksi patsaan lempinimistä on "Berliinin keittokulho".

Istahda Lustgartenin nurmelle ja ihastele Berliinin museosaaren majesteettista kauneutta. Puiston ympäriltä löytyy useita Berliinin tunnetuimmista maamerkeistä, kuten Altes Museum, Berliner Dom ja Spreejoki. Mainion sijaintinsa ansiosta Lustgartenilta on hyvä alkaa tutustua Berliinin historiaan ja kulttuuriin. Spreen kanavan toisella puolella komeilee barokkityylinen Zeughaus-rakennus, josta löydät Saksan historiallisen museon.

Osta ruokaa aukion kojuista tai jatka matkaa Mitten kaupunginosalle, jonka lukuisat kaupat ja ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä. Lustgarten sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Alexanderplatzilta ja Hackescher Marktilta, ja paikan päälle pääsee helposti myös bussilla. Pysäköintipaikkoja on museosaarella hyvin rajoitetusti, joten kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä tai säiden suosiessa polkupyörää.


Alueen Lustgarten opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 124 majoitusliikettä kohteen Lustgarten lähellä
Radisson Blu Hotel, Berlin 110 €
Radisson Blu Hotel, Berlin

Radisson Blu Hotel, Berlin

Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Berlin, Berlin 83 €
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Westin Grand, Berlin 134 €
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Berlin 147 €
    Hilton Berlin

    Hilton Berlin

    Mohrenstr. 30, Berliini, BE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Maritim proArte Hotel Berlin 84 €
     Maritim proArte Hotel Berlin

     Maritim proArte Hotel Berlin

     Friedrichstrasse 151, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstraße ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Friedrichstadt-Palast ja Gendarmenmarkt ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Cityhostel Berlin Mitte 43 €
      Cityhostel Berlin Mitte

      Cityhostel Berlin Mitte

      Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Meliá Berlin 101 €
       Meliá Berlin

       Meliá Berlin

       Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 65 €
        Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

        Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

        Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.