Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lustgarten

Tämä entinen kuninkaallinen puutarha on nykyisin tyylikäs julkinen puisto, joka tarjoaa täydellisen paikan levätä ja lähteä piknikille kaupungin keskelle.

Ota aurinkoa Lustgartenin nurmilla ja ihastele museosaaren kauniita uusklassisia museorakennuksia. Tämä julkinen puisto on yksi suosituimpia ajanviettopaikkoja Berliiniin tutustuvien turistien keskuudessa. Saavu paikan päälle illalla, kun puiston ihmispaljous alkaa kadota, ja ihastele puistoa ympäröivien rakennusten iltavalaistusta.

Lustgartenin tontti on itse asiassa kuivattua suomaata, ja siellä kasvatettiin aikanaan yrttejä ja vihanneksia ennen kuin siitä muodostettiin kuninkaallinen vapaa-ajan puutarha 1600-luvulla. Puisto on muuttanut muotoaan useasti historiansa aikana, ja se jopa laatoitettiin umpeen natsipuolueen vallan aikana, jolloin sitä käytettiin paraati- ja marssipaikkana. Tontilla nykyään sijaitseva puisto on palautettu 1800-luvun aikaiseen muotoon 1990-luvulla tehtyjen muutosten jälkeen.

Kulje puiston hoidettulla nurmikolla ja leikattujen pensasaitojen keskellä. Käy katsomassa puiston valtavaa graniittikulhoa, jonka löydät Altes Museumin portaiden edestä. Tämä vaikuttava monumentti oli aikanaan 1800-luvulla suuri nähtävyys, kun se kuljetettiin paikalleen jokea pitkin. Yksi patsaan lempinimistä on "Berliinin keittokulho".

Istahda Lustgartenin nurmelle ja ihastele Berliinin museosaaren majesteettista kauneutta. Puiston ympäriltä löytyy useita Berliinin tunnetuimmista maamerkeistä, kuten Altes Museum, Berliner Dom ja Spreejoki. Mainion sijaintinsa ansiosta Lustgartenilta on hyvä alkaa tutustua Berliinin historiaan ja kulttuuriin. Spreen kanavan toisella puolella komeilee barokkityylinen Zeughaus-rakennus, josta löydät Saksan historiallisen museon.

Osta ruokaa aukion kojuista tai jatka matkaa Mitten kaupunginosalle, jonka lukuisat kaupat ja ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä. Lustgarten sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Alexanderplatzilta ja Hackescher Marktilta, ja paikan päälle pääsee helposti myös bussilla. Pysäköintipaikkoja on museosaarella hyvin rajoitetusti, joten kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä tai säiden suosiessa polkupyörää.


Alueen Lustgarten opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 124 majoitusliikettä kohteen Lustgarten lähellä
The Westin Grand, Berlin 134 €
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 76 €
  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Berlin, Berlin 73 €
   Hotel Berlin, Berlin

   Hotel Berlin, Berlin

   Lützowplatz 17, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Berlin 111 €
    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 84 €
     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

     Alexanderplatz 7, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Meliá Berlin 94 €
      Meliá Berlin

      Meliá Berlin

      Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Select Hotel Berlin The Wall 76 €
       Select Hotel Berlin The Wall

       Select Hotel Berlin The Wall

       Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton Berlin 118 €
        Hilton Berlin

        Hilton Berlin

        Mohrenstr. 30, Berliini, BE
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.