Yhdistyneessä kuningaskunnassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia, mukaan lukien omaehtoinen karanteeni.

LutonUnited Kingdom

Pidätkö maaseudusta, amerikkalaisesta jalkapallosta ja linnastaan valtavasti? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi Luton!

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Chiltern Hills ja Stockwood Discovery Centre, jotka ovat vain pari tämän kompaktin baareista tunnetun kohteen monista nähtävyyksistä.

Huippuhotellit kohteessa Luton

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Holiday Inn Express London Luton Airport
Holiday Inn Express London Luton Airport
3 out of 5
2 Percival Way, Luton, Englanti
Hinta on 43 € per yö

University of Bedfordshire on 2,4 kilometrin ja Stockwood Discovery Centre on 4,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Woodside ...

4.4/5Excellent! (973 arvostelua)
Nice breakfast at 04:30 :)

"Good bed and a nice breakfast at 04:30 - what else do you need from the airport hotel? Better than IBIS across the road."…"

Arvosteltu 12.1.2019

Holiday Inn Express London Luton Airport
OYO London Luton
OYO London Luton
3 out of 5
1 Mill Street, Luton, Englanti
Hinta on 26 € per yö

University of Bedfordshire on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Stockwood Discovery Centre ja Woodside Animal Farm sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Chiltern ...

3.2/5 (666 arvostelua)

"Ikkunaton pieni yhden hengen huone oli äskettäin remontoitu, eikä jättänyt moitteelle sijaa. Kylpyhuoneessa oli sekoitin, eikä Englannissa tyypilliset erilliset hanat kuumalle ja kylmälle vedelle. Huoneessa oli myös ilmastointilaite. Aikaisemmin minulla ollut ikkunallinen yhden hengen huone oli sisustukselta ..."…"

Arvosteltu 4.9.2019

OYO London Luton
Courtyard by Marriott Luton Airport
Courtyard by Marriott Luton Airport
3.5 out of 5
Airport Way, Luton, Englanti
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 57 € per yö

ZSL Whipsnade Zoo (eläintarha) on 17,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Wrest Park ja Knebworth House sijaitsevat 32 kilometrin ...

4.5/5Wonderful! (361 arvostelua)

"Sauber ordentlich modern. Mitarbeiter Mittel freundlich."…"

Arvosteltu 17.3.2020

Courtyard by Marriott Luton Airport

Suositut vierailukohteet – Luton

Woburn Safari Park
Kuva majoitusliikkeestä Woburn Safari Park

Woburn Safari Park

Koko perhe on varmasti mielissään vierailusta kohteessa Woburn Safari Park, joka on kohteen Bedford suosittu nähtävyys. Hemmottele makuhermojasi kaupungin huippuravintoloissa ja eloisissa baareissa.

Bletchley Park
Kuva majoitusliikkeestä Bletchley Park

Bletchley Park

Tutki luontoa kohteessa Milton Keynes sijaitsevalla suositulla viheralueella Bletchley Park. Käy tutustumassa tämän perheystävällisyydestään tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

ZSL Whipsnade Zoo
Kuva majoitusliikkeestä ZSL Whipsnade Zoo

ZSL Whipsnade Zoo

Käväise katsomassa eläimiä kohteessa ZSL Whipsnade Zoo (eläintarha), joka on kohteen Whipsnade tunnettu nähtävyys. Tutustu tämän kävelymahdollisuuksistaan tunnetun alueen kauniiseen maaseutuun ja eloisiin baareihin.

Hatfield House
Kuva majoitusliikkeestä Hatfield House

Hatfield House

Lähde ottamaan selvää kohteen Hatfield House historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Hatfield tunnetuimmista muistomerkeistä. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda huippuravintoloissa.

Royal Air Force Museum London
Kuva majoitusliikkeestä Royal Air Force Museum London

Royal Air Force Museum London

Royal Air Force Museum London on kohteessa Lontoo sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaita teattereita ja kiehtovia museoita.

Paradise Wildlife Park
Kuva majoitusliikkeestä Paradise Wildlife Park

Paradise Wildlife Park

Käy katsomassa sekä paikallisia että eksoottisia eläimiä kohteessa Paradise Wildlife Park (eläinpuisto), joka on yksi kohteen Broxbourne suosituimmista nähtävyyksistä. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda eloisissa baareissa.

Kohteen Luton lähellä sijaitsevat kaupungit

Bedford

Bedford

Kuva ”Harpenden” käyttäjältä Ghouston (CC0) / rajattu alkuperäisestä kuvasta
Kuva käyttäjältä Ghouston (CC0)

Harpenden