Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Luxembourgin puisto

Keskellä vilkasta Latinalaiskorttelia sijaitsee vehreä puisto, jossa on viehättäviä patsaita, suihkulähteitä ja hedelmätarha.

Alun perin tämä 23 hehtaarin kokoinen maa-alue oli osa kuninkaallista palatsia, mutta nykyään Luxembourgin puisto on yleinen, kaikille avoin puisto.

Läheisen Sorbonnen yliopiston opiskelijat viettävät usein sen viheriöillä aikaa. Lapset voivat soutaa pienessä järvessä, ratsastaa ponilla tai hypätä karusellin kyytiin. Pariisilaiset etsiytyvät puiston varjoisien pöytien ääreen kaupungin hulinasta pelaamaan shakkia.

Lämpiminä kuukausina puiston huvimajassa järjestetään ilmaisia klassisen musiikin konsertteja. Puiston luoteiskulmassa sijaitsee Musée du Luxembourg -museo, jossa järjestetään vuosittain kaksi suurta näyttelyä, joten voit tutustua myös siihen. Puistossa on lisäksi hedelmätarha mehiläistarhoineen sekä marionettiteatteri.

Ennen kuin asetut patonkeinesi ja kirjoinesi sekä kenties huvimajan vieressä olevasta kahvilasta ostetun viinilasillisen kera nurmelle, kierrä katselemassa puiston historiallisia nähtävyyksiä. Puistossa on yli sata patsasta sekä kuuluisa Medicin suihkulähde. Suihkulähteessä on ranskalaisen kuvanveistäjän Auguste Ottinin kuuluisa teos Polyfemos yllättää Akiksen ja Galateian.

Puistossa on paljon muutakin kiinnostavaa taidetta, kuten Frédéric Auguste Bartholdin alkuperäinen pienoismalli Vapaudenpatsaasta. Näet useita veistoksia, jotka on omistettu suurille taiteilijoille, kuten Baudelairelle, Beethovenille ja George Sandille.

Luxembourgin puisto sijaitsee Pariisin 6. piirissä. Puistossa sijaitsee Ranskan senaatti, joka kokoontuu Palais du Luxembourgin palatsissa. Sisäänpääsy puistoon on ilmainen, mutta lasten leikkikentälle on pieni pääsymaksu. Aukioloajat vaihtelevat kuukausittain, joten tarkista ajat verkkosivuilta etukäteen.


Alueen Luxemburgin puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 8 202 majoitusliikettä kohteen Luxemburgin puisto lähellä
Novotel Paris Les Halles 196 €
Novotel Paris Les Halles

Novotel Paris Les Halles

8 Place Marguerite De Navarre, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Les Halles, Les Halles ja Rue de Rivoli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pompidou-keskus ja Georges Pompidoun museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Chatlet-Les Halles'n asema ja Les Hallesin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hôtel Excelsior Latin 112 €
  Hôtel Excelsior Latin

  Hôtel Excelsior Latin

  20 rue Cujas, Pariisi, Ile de France
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sorbonnen yliopisto ja Pantheon sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxemburgin puisto ja Odeon-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Luxembourgin asema ja Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hôtel Michelet Odeon 100 €
   Hôtel Michelet Odeon

   Hôtel Michelet Odeon

   6 place de l'Odeon, Pariisi
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Odeon-teatteri, Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sorbonnen yliopisto ja Pantheon ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Odeonin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Paris Luxembourgin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris 167 €
    Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

    Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

    53 Ter Quai des Grands Augustins, Pariisi, Paris
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pont Neuf, Sainte-Chapelle ja Les Halles sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä residenssistä. Notre-Damen katedraali ja Rue de Rivoli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Saint-Michel - Notre Damen asema ja Pont Neufin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Le Lapin Blanc 154 €
     Le Lapin Blanc

     Le Lapin Blanc

     41 Boulevard Saint-Michel, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorbonnen yliopisto ja Odeon-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Odeonin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hôtel Vacances Bleues Villa Modigliani 75 €
      Hôtel Vacances Bleues Villa Modigliani

      Hôtel Vacances Bleues Villa Modigliani

      13 rue Delambre, Pariisi, Paris
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cartier-säätiön nykytaiteen museo ja Tour Montparnasse sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pariisin katakombit ja Luxembourgin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vavinin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Edgar Quinet'n metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Trianon Rive Gauche 128 €
       Hotel Trianon Rive Gauche

       Hotel Trianon Rive Gauche

       3, Rue de Vaugirard, 6th Arrondissement, Pariisi
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorbonnen yliopisto ja Odeon-teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Paris Luxembourgin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hôtel Lutetia, The Leading Hotels of the World 769 €
        Hôtel Lutetia, The Leading Hotels of the World

        Hôtel Lutetia, The Leading Hotels of the World

        45 Boulevard Raspail, Pariisi
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Le Bon Marché ja Saint-Sulpicen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Luxemburgin puisto ja Odeon-teatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sèvres Babylonen asema ja Rennesin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.