Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Luxembourgin puisto

Keskellä vilkasta Latinalaiskorttelia sijaitsee vehreä puisto, jossa on viehättäviä patsaita, suihkulähteitä ja hedelmätarha.

Alun perin tämä 23 hehtaarin kokoinen maa-alue oli osa kuninkaallista palatsia, mutta nykyään Luxembourgin puisto on yleinen, kaikille avoin puisto.

Läheisen Sorbonnen yliopiston opiskelijat viettävät usein sen viheriöillä aikaa. Lapset voivat soutaa pienessä järvessä, ratsastaa ponilla tai hypätä karusellin kyytiin. Pariisilaiset etsiytyvät puiston varjoisien pöytien ääreen kaupungin hulinasta pelaamaan shakkia.

Lämpiminä kuukausina puiston huvimajassa järjestetään ilmaisia klassisen musiikin konsertteja. Puiston luoteiskulmassa sijaitsee Musée du Luxembourg -museo, jossa järjestetään vuosittain kaksi suurta näyttelyä, joten voit tutustua myös siihen. Puistossa on lisäksi hedelmätarha mehiläistarhoineen sekä marionettiteatteri.

Ennen kuin asetut patonkeinesi ja kirjoinesi sekä kenties huvimajan vieressä olevasta kahvilasta ostetun viinilasillisen kera nurmelle, kierrä katselemassa puiston historiallisia nähtävyyksiä. Puistossa on yli sata patsasta sekä kuuluisa Medicin suihkulähde. Suihkulähteessä on ranskalaisen kuvanveistäjän Auguste Ottinin kuuluisa teos Polyfemos yllättää Akiksen ja Galateian.

Puistossa on paljon muutakin kiinnostavaa taidetta, kuten Frédéric Auguste Bartholdin alkuperäinen pienoismalli Vapaudenpatsaasta. Näet useita veistoksia, jotka on omistettu suurille taiteilijoille, kuten Baudelairelle, Beethovenille ja George Sandille.

Luxembourgin puisto sijaitsee Pariisin 6. piirissä. Puistossa sijaitsee Ranskan senaatti, joka kokoontuu Palais du Luxembourgin palatsissa. Sisäänpääsy puistoon on ilmainen, mutta lasten leikkikentälle on pieni pääsymaksu. Aukioloajat vaihtelevat kuukausittain, joten tarkista ajat verkkosivuilta etukäteen.


Alueen Luxemburgin puisto opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 10 464 majoitusliikettä kohteen Luxemburgin puisto lähellä
Hotel Europe Saint Severin Paris 71 €
Hotel Europe Saint Severin Paris

Hotel Europe Saint Severin Paris

38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ile de la Cite ja Sainte-Chapelle sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Sorbonnen yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Michelin asema ja Paris Saint-Michel - Notre Damen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Le Cardinal 71 €
  Hotel Le Cardinal

  Hotel Le Cardinal

  3 rue du Cardinal Mercier, Pariisi
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Place de Clichy (aukio), La Machine du Moulin Rougen yökerho ja Theatre Mogador (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja Boulevard Haussmann (bulevardi) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liègen asema ja Place de Clichyn asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   CitizenM Paris Gare de Lyon 89 €
   CitizenM Paris Gare de Lyon

   CitizenM Paris Gare de Lyon

   8 Rue van Gogh, Pariisi, Ile-de-France
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Jardin des Plantes ja AccorHotels Arena sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Pompidou-keskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Paris-Gare de Lyonin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gare de Lyonin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hôtel Lutetia, The Leading Hotels of the World 808 €
    Hôtel Lutetia, The Leading Hotels of the World

    Hôtel Lutetia, The Leading Hotels of the World

    45 Boulevard Raspail, Pariisi
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Le Bon Marché ja Saint-Sulpicen kirkko ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Luxemburgin puisto ja Odeon-teatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sèvres Babylonen asema ja Rennesin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Académie Hôtel Saint Germain 129 €
     Académie Hôtel Saint Germain

     Académie Hôtel Saint Germain

     32 Rue des Saints-Pères, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Saint-Sulpicen kirkko, Musée d'Orsay ja Palais-Royal sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Le Bon Marché ja Ile de la Cite ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Germain-des-Présin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Rue du Bacin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hôtel Terminus Lyon 58 €
      Hôtel Terminus Lyon

      Hôtel Terminus Lyon

      19 Boulevard Diderot, Pariisi, Paris
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Canal Saint-Martin, AccorHotels Arena ja Opera Bastille (oopperatalo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Place de la Bastille (aukio) ja Pitie-Salpetrieren sairaala ovat myös 2 kilometrin päässä. Paris-Gare de Lyonin asema ja Paris-Gare de Lyonin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Eiffel Turenne 72 €
       Hotel Eiffel Turenne

       Hotel Eiffel Turenne

       20 Avenue De Tourville, Pariisi, Paris
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rue Cler ja Les Invalides sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marskenttä ja Eiffel-torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Tour-Maubourgin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        French Theory 104 €
        French Theory

        French Theory

        18 Rue Cujas, Pariisi, Paris
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorbonnen yliopisto ja Pantheon sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxemburgin puisto ja Odeon-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Luxembourgin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Cluny - La Sorbonnen asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.