Travemünde

Lyypekki
Travemünde joka esittää lahti tai satama

Lyypekinlahteen laskevan Travejoen suulla sijaitseva vaikuttava Travemünden kaupunki pursuaa rantoja, vanhaa arkkitehtuuria ja tekemistä ympäri vuoden.

Travemünden kaupunkia kutsutaan monesti lempinimellä ”Lyypekin kaunein tytär”, eikä suinkaan syyttä suotta. Tässä Lyypekinlahden rannalla sijaitsevassa pikkukaupungissa matkailijoita tervehtivät historialliset satamarakennukset sekä upeat Itämeren maisemat. Travemünde sai alkunsa 1100-luvulla Saksin herttuan Henrik Leijonan linnakkeena. Matkusta Travemündeen kokeaksesi tässä nykyaikaisessa kaupungissa vallitsevan rennon, itämerellisen elämäntyylin. Kauniin promenadin, suojaisten hiekkarantojen ja kiehtovan historian ansiosta Travemündesta on tullut suosittu risteilyalusten pysähdyspaikka.

Travejoen suulla sijaitseva Travepromenade on loistava paikka aloittaa kaupunkiin tutustuminen. Astele promenadia pitkin ja katsele sen vieressä kelluvia lukuisia huviveneitä. Joen pohjoisrannalla sijaitsee myös monia kaupungin vanhimpiin kuuluvia rakennuksia. Niihin lukeutuvat esimerkiksi korkeuksiin kohoava St. Lorenzin kirkko ja 1500-luvulta peräisin oleva Alte Vogtei, jossa toimii nykyään ravintola.

Joen toisella puolella puolestaan kelluu Passat. Tämä nelimastoinen purjelaiva on rakennettu vuonna 1911, ja sitä pääsee tutkimaan opastetulla kierroksella. Suuntaa kulkusi Travemünden laiturille, josta käsin voit ihailla kaupungin rantoja ja merta. Ota valokuvia rantojen suurenmoisista maisemista sekä historiallisesta Casino Travemündesta, joka toimii nykyään hotellina. Vieraile 1500-luvulta peräisin olevalla Vanhalla majakalla ja tutki sen sisällä olevaa merimuseota.

Matka Travemündeen ei olisi täydellinen ilman vierailua sen ihastuttavilla rannoilla. Jos sää siis on lämmin, suuntaa läheiselle Travemünden rannalle ja vuokraa strandkorb (katettu rantatuoli) nauttiaksesi auringonpaisteesta. Käy virkistävällä uinnilla Lyypekinlahden lempeästi lainehtivissa vesissä tai kokeile vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua tai purjehtimista. Jos sinua alkaa hiukoa, ota suunnaksesi Vorderreihen ostoskatu, josta löytyy kattava valikoima ravintoloita, kahviloita ja loungeja. Monia risteilyaluksia saapuu säännöllisesti Ostpreußenin laiturille, joka sijaitsee aivan Vorderreihenin kadun vieressä.

Travemünde sijaitsee Lyypekinlahden eteläosassa. Sinne pääsee Lyypekistä sekä junalla että autolla noin 30 minuutissa. Travemündesta pääsee puolestaan lautalla niin Suomeen, Ruotsiin, Venäjälle, Latviaan kuin myös Viroon. Varaa itsellesi pakettimatka Travemündeen ja majoitu joko sen viehättävään vanhaankaupunkiin tai yhteen sen rannalla sijaitsevista hotelleista.


Suositut vierailukohteet – Travemünde


Huippuhotellit kohteessa Travemünde

Strandschlösschen
Strandschlösschen
3.5 out of 5
Strandpromenade 7, Lyypekki
Hinta on 115 € per yö ajalle 18. lokak. viiva 18. lokak.
Travemünden ranta ja Travemünden vanha majakka sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Priwallin niemimaa ja Hundestrand ovat myös 15 minuutin ...
4.6/5Wonderful! (30 arvostelua)
"Es war alles super."

Arvosteltu 30.8.2021

Strandschlösschen
A-ROSA Travemünde
A-ROSA Travemünde
4 out of 5
Aussenallee 10, Travemünde, Lyypekki, SH
Hinta on 224 € per yö ajalle 26. syysk. viiva 26. syysk.
Travemünden vanha majakka ja Travemünden ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. ...
4.4/5Excellent! (485 arvostelua)
"Sehr schöne Zimmer, tolle Innen- und Aussenpoolanlage, sehr gutes Abebdbuffet"

Arvosteltu 5.9.2021

A-ROSA Travemünde
aja Travemuende
aja Travemuende
4 out of 5
Am Leuchtenfeld 7, Lyypekki
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 130 € per yö ajalle 14. lokak. viiva 14. lokak.
Travemünden vanha majakka on 0,2 kilometrin ja Travemunden laivasatama on 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Travemünden ranta ja Priwallin ...
4.2/5Very Good! (219 arvostelua)
"Hervorragende Lage Die Betten waren super bequem die Einrichtung ausreichend für 2 Personen Das Frühstück war sehr abwechslungsreich und reichhaltig!"

Arvosteltu 14.9.2021

aja Travemuende
Maritim Strandhotel Travemünde
Maritim Strandhotel Travemünde
4 out of 5
Trelleborgallee 2, Travemuende, Lyypekki, SH
Hinta on 166 € per yö ajalle 29. syysk. viiva 29. syysk.
Travemünden vanha majakka ja Travemünden ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Hundestrand ...
4/5Very Good! (495 arvostelua)
Loistava hotelli
"Täydellinen hotelli tarpeisiimme. Tulimme laivalla Suomesta Travemundeen. Hotelli oli mukavan lähellä väsyneille. Auto parkkihalliin ja respahommat kävivät sujuvasti. Huone oli viimeisen päälle ja sänky ja tyynyt olivat mainiot. Televisio oli hieno, mutta vaikea käyttää (ainoa miinus). Aamiainen ..."

Arvosteltu 7.10.2018

Maritim Strandhotel Travemünde
SlowDown Travemünde
SlowDown Travemünde
3 out of 5
Priwallpromenade 20, Lyypekki, SH
Hinta on 196 € per yö ajalle 11. lokak. viiva 11. lokak.
Priwallin niemimaa ja Passat-nelimastoparkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Travemünden ranta ja ...
4.1/5Very Good! (24 arvostelua)
"Es gibt keine Beanstandung. Frühstück war richtig gut und vielfältig. Personal sehr nett."

Arvosteltu 19.8.2021

SlowDown Travemünde
ATLANTIC Grand Hotel Travemünde
ATLANTIC Grand Hotel Travemünde
4 out of 5
Kaiserallee 2, Travemünde, Lyypekki, SH
Hinta on 256 € per yö ajalle 19. syysk. viiva 19. syysk.
Travemünden ranta ja Travemünden vanha majakka sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Passat-nelimastoparkki ...
4.6/5Wonderful! (119 arvostelua)
"Was great"

Arvosteltu 10.9.2020

ATLANTIC Grand Hotel Travemünde
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muita kaupunginosia kohteessa TravemündeTravemünde

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: