Malgrat de Mar

Matkaopas
Malgrat de Mar johon kuuluu vanha arkkitehtuuri, pieni kaupunki tai kylä ja katunäkymät
Malgrat de Mar on perheille hyvin sopiva kohde, jossa on ihastuttava ranta, viehättävä vanhakaupunki ja koko joukko miellyttäviä viheralueita.

Matkusta Malgrat de Mariin koko perheen kanssa ja käytä tätä iloista rantakaupunkia tukikohtana, josta teet päiväretkiä Costa Bravan uimarannoille. Nauti kaupungin lukuisista perheille sopivista kohteista, kuten uimareita hyvin palvelevista turvallisista ja tyynistä rannikkovesistä sekä laajoista puistoalueista leikkikenttineen.

Malgrat del Marin alue oli asuttu jo parisataa vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Kaupunki perustettiin virallisesti vuonna1373, ja sen talous kehittyi maatalouden ja kalastusalan ympärille. Vaikka Malgrat del Marin suosio turistikohteena on kasvanut tasaisesti 1960-luvulta lähtien, kaupunki on onnistunut säilyttämään uneliaan viehätyksensä ja espanjalaiset perinteensä.

Suuret kalliomuodostelmat jakavat kaupungin yli4,5kilometrin pituisen hiekkarannan pieniksi lahdelmiksi. Jos haluat viettää Malgrat de Marin lomallasi mukavan päivän auringossa mutta pelkäät tungosta, suuntaa Torderajoen suulla olevalle Concan rannalle. Se on kaupungin kolmesta rannasta rauhallisin, ja sen luonnonkauniit hiekkadyynit ovat ympäristön kannalta merkittäviä suojelukohteita. Jos kaipaat vähän aktiivisempaa lomaa, tee päiväretki läheiseen Santa Susannaan, missä voit meloa kajakilla tai harrastaa vesihiihtoa tai nousuvarjolentoa.

Lapsiperheille löytyy Malgrat de Marin matkalla paljon puuhaa 40000neliömetrin laajuisessa puistossa Parc Francesc Maciàssa. Käy katsomassa puiston perällä olevia veistoksia, jotka muistuttavat valtavia kakkuja, kyniä ja muita hauskoja esineitä. Puistossa on kävelypolkuja, leikkikenttiä ja skeittipuisto, ja se on hyvä paikka myös piknikille.

Toinen hieno puisto on Parc del Castell, joka sijaitsee kaupungin keskellä nousevalla kukkulalla. Leikkikenttien ja kasvitieteellisten puutarhojen lisäksi voit nauttia kauniista panoraamanäköalasta kaupunkiin ja sen ympäristöön.

Kun vietät kaupunkilomaa Malgrat de Marissa, käy myös 1700-luvulla rakennetussa Pyhän Nikolauksen kirkossa, jolla on ihastuttava uusklassinen julkisivu. Toinen kaupungin ehdoton nähtävyys on historiallinen kalatori Peixtaries Velles.

Malgrat de Mar sijaitsee 60kilometrin päässä Barcelonasta. Sinne pääsee helposti junalla Barcelonasta ja bussilla Gironasta.

Luna Park Hotel Yoga & Spa
Luna Park Hotel Yoga & Spa
3 out of 5
Avda Cristobal Colon 12, Malgrat de Mar, 08380
Yövy tässä 3 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Malgrat de Mar. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 2 ulkouima-altaasta ja täyden palvelun ...
3,5/5 Good! (93 arvostelua)
Hyvä valinta
"Luna Parkin puolella oli paljon nuoria lomalaisia (eli hieman äänekkäämpää) 40 euron lisämaksulla koko viikko Luna Club puolella, joka oli hyvä valinta. Runsas aamupala, viihtyisä allasalue+ puutarha. Lapsiperheelle sopiva."

Arvosteltu 24.7.2014

Luna Park Hotel Yoga & Spa
Hotel Sorra Daurada Splash
Hotel Sorra Daurada Splash
4 out of 5
Passeig Maritim 6-8, Malgrat de Mar
Yövy tässä 4 tähden perheille sopivassa hotellissa kohteessa Malgrat de Mar. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pääsystä vesipuistoon ja aamiaisesta. ...
3,9/5 Very Good! (69 arvostelua)
"La buena comida,lo que no me gusto cuando bas al bar hay una cola impresionante,pocos camareros"

Arvosteltu 16.10.2022

Hotel Sorra Daurada Splash
Hotel Europa Splash
Hotel Europa Splash
4.5 out of 5
Paseo Marítimo, 76-78, Malgrat de Mar, 08380
Yövy tässä 4,5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Malgrat de Mar. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja täyden palvelun kylpylästä. ...
4,1/5 Very Good! (72 arvostelua)
"Hintalaatu kohtasi. Siisti hotelli lähellä rantaa. Hyvä allasalue. Aamupala hyvä."

Arvosteltu 26.5.2016

Hotel Europa Splash
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Caliu Apartamentos Beatrix
Caliu Apartamentos Beatrix
3 out of 5
Arpelles 15, Pineda de Mar, 08397
Yövy tässä 3 tähden huoneistossa kohteessa Pineda de Mar. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ulkouima-altaasta ja paikan päällä olevasta pysäköinnistä. Asiakkaamme ...
4,1/5 Very Good! (11 arvostelua)
Genial
"El apartamento es muy amplio y cuenta con una gran terraza. Todo estaba muy nuevo. Seguro que repetimos"

Arvosteltu 1.11.2022

Caliu Apartamentos Beatrix
Camping Resort Els Pins
Camping Resort Els Pins
2 out of 5
Camí de la Pomareda s/n, Malgrat de Mar, Barcelona, 08380
Yövy tässä leirintäalueessa kohteessa Malgrat de Mar. Nauti ilmaisesta pysäköinnistä, 2 ulkouima-altaasta ja ympäri vuorokauden auki olevasta vastaanotosta. ...
4,2/5 Very Good! (20 arvostelua)
Normal
"Las instalaciones normalitas,pero con todo lo necesario,la playa deshecha seguramente por algún temporal...tranquilo seguramente por las fechas,trabajadores correctos pero sin más..."

Arvosteltu 4.10.2021

Camping Resort Els Pins
Aparthotel Iris
Aparthotel Iris
1 out of 5
C/ San Esteban No. 84, Malgrat de Mar, 08380
Yövy tässä huoneistohotellissa kohteessa Malgrat de Mar. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja terassista. Lähellä sijaitsee L'Astillero ...
4,5/5 Wonderful! (12 arvostelua)
Correcto y céntrico
"Todo correcto. Si que haría falta mas menaje de cocina, que es muy escaso. También pondría una funda en el sofá para que se pueda lavar ya que la tapiceria estaba algo sucia."

Arvosteltu 21.8.2021

Aparthotel Iris
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Aktiviteetit

Kohteen Malgrat de Mar lähellä sijaitsevat kaupungit