Mänttä-Vilppula

Hotellit Mänttä-Vilppula

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Mänttä-Vilppula – hotellit

Kuva majoitusliikkeestä Vehkaniemi Holyday Estate
3 out of 5
308 Salmentakasentie, Mänttä-Vilppula, Tampere
60 €
per yö
23. syysk.–24. syysk.
Vehkaniemi Holyday Estate
Kuva majoitusliikkeestä Motelli Tarjanteen Talo
2.5 out of 5
Virtaintie 35, Virrat
69 €
per yö
23. syysk.–24. syysk.
3.8/5Hyvä! (24 arvostelua)

"Vastaanotossa ystävällinen Juha selvitti mm. ovikoodin käytön perusteellisesti, huoneessa oli ihan kaikki tarpeellinen (olis sapuskaakin voinut halutessaan tehdä), tilat (myös yleiset) olivat puhtaat, tekstiilit uuden tuntuiset. Hinta-laatu-suhde oli erinomainen👌"…"

Arvosteltu 3.8.2019

Motelli Tarjanteen Talo
Kuva majoitusliikkeestä Mänttä Summer Apartments
2 out of 5
Koulukatu 6, Mänttä-Vilppula
Hae hinnat
3.2/5 (6 arvostelua)
Tiedottaminen.

"Netissä ei tietoa, mistä saa avaimet. Pikkusen siisteydessä toivomisen varaa. Rauhallinen sijainti, parkkipaikka. Ok"…"

Arvosteltu 30.6.2019

Mänttä Summer Apartments
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Alexander
3 out of 5
Kauppakatu 23, Mänttä-Vilppula
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
99 €
per yö
23. syysk.–24. syysk.
3.7/5Hyvä! (93 arvostelua)

"Huone sisäpihalle oli hiljainen, mutta Mänttä sitä oli muutenkin."…"

Arvosteltu 20.5.2019

Hotel Alexander
Kuva majoitusliikkeestä 1 Huoneen Majoitus Pohjaslahdella
Kuva majoitusliikkeestä IK Hotel & Camping
3 out of 5
HEIKKILANTIE 177,177, Keuruu, Keski-Suomi
Hae hinnat
IK Hotel & Camping
Kuva majoitusliikkeestä Hotelli Viikinhovi
3.5 out of 5
Unio Sarlinintie 2, Keuruu
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
90 €
per yö
24. syysk.–25. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (29 arvostelua)

"Hieno rauhallinen ympäristö. Sänky oli liian upottava. Huoneen lämpötila olisi haitannut useamman yön myötä. Hellejaksolla ilmastointi on tarpeen."…"

Arvosteltu 27.6.2019

Hotelli Viikinhovi
Kuva majoitusliikkeestä Jämsän Gasthaus
2 out of 5
Asemakatu 2, Jämsä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
50 €
per yö
24. syysk.–25. syysk.
3/5 (34 arvostelua)

"Ystävällinen vastaanotto ja hyvä huoneen sisäilma. Mukava sänky missä nukkua. Sijainti loistava."…"

Arvosteltu 7.9.2019

Jämsän Gasthaus
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Keurusselka
3.5 out of 5
Keurusseläntie 134, Keuruu
Hae hinnat
4.1/5Erittäin hyvä! (17 arvostelua)
Yöpyminen hotellissa

"Ystävällinen henkilökunta🙂"…"

Arvosteltu 4.1.2019

Hotel Keurusselka
Kuva majoitusliikkeestä Salkolahti Minttu
2.5 out of 5
Niemijärventie 310, Orivesi
Hae hinnat
Salkolahti Minttu
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Mänttä-Vilppula
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alhaisin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa

Hotellit Mänttä-Vilppulassa: Taidekaupunkina tunnettu Mänttä-Vilppula sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pohjois-Pirkanmaalla. Mäntän kuvataideviikot ovat erinomainen syy tehdä hotellivaraus Mänttä-Vilppulaan, mutta kaksoiskaupunki yllättää myös muulla kuin taidetarjonnalla. Serlachius-museoissa voi nauttia arkkitehtuurin ohella myös hyvästä ruoasta, ja kaiken kruunaavat Mäntän musiikkijuhlat.

Yöpyminen Mänttä-Vilppulassa

Mänttä-Vilppula on vireä taide- ja kulttuurikaupunki, jossa hotelli on helppo löytää keskustan tuntumasta, läheltä palveluita ja nähtävyyksiä. Monet hotellit Mänttä-Vilppulassa toimivat historiallisesti arvokkaissa rakennuksissa, ja niissä voit majoittua taide-elämän hengessä. Ydinkeskustassa on tarjolla myös erikokoisia vuokrattavia lomahuoneistoja. Jos haluat hiukan etäämmälle kaupungin kuhinasta, tarjolla on aamiaismajoitusta luonnonrauhassa, maatilamajoitusta ja tunnelmallisia tupia järven rannalla. Lisäksi on vuokrattavia mökkejä, joista osa on mökkikylissä, osa etäämpänä järvenrannassa, omassa rauhassa. Mökkejä ja huviloita on myös isommille perheille tai kaveriporukoille, ja lisäksi seudulta löytyy useita leirintäalueita. Vilkkaimpina aikoina, kuten kuvataide- ja musiikkiviikkojen sekä muiden kulttuuritapahtumien aikaan yöpyminen Mänttä-Vilppulassa kannattaa varata todella hyvissä ajoin etukäteen. Myynnissä on myös käteviä pakettitarjouksia, joihin sisältyy majoitus ja pääsyliput Serlachius-museoihin kahdelle.

Loma Mänttä-Vilppulassa on helppo toteuttaa esimerkiksi pääkaupunkiseudulta käsin. Ajomatkaa Helsingistä kertyy 260 kilometriä, ja aikaa kannattaa varata kolmisen tuntia. Jos saavut kauempaa, voit varata lennot Tampereelle tai Jyväskylään ja jatkaa matkaa bussilla. Perille pääset vieläkin kätevämmin, kun vuokraat auton Tampereelta tai Jyväskylästä jo suoraan lentokentältä. Autosta on hyötyä myös Mänttä-Vilppulan nähtävyyksiin tutustuessa, etenkin jos valitset majapaikaksi mökin tai maatilan rauhallisella sijainnilla. Mänttä-Vilppulaan voit toki saapua myös bussilla. Jos matkustat mieluummin junalla, voit tehdä niin Tampereelle saakka, josta matka jatkuu perille bussilla.

Kulttuuria Mänttä-Vilppulassa

Kulttuurin ystävän ykköskohde Mänttä-Vilppulassa ovat Serlachius-museot Gösta ja Gustaf. Göstassa on esillä Suomen kultakauden taiteen kohokohtia ja mielenkiintoisia teemanäyttelyitä. Gösta toimii upeassa Joenniemen kartanossa, ja vanhan metsäteollisuussuvun perinteitä vaalien sen uusi Gösta-paviljonki on puurakenteinen. Museoalueella on paljon nähtävää, kuten veistospuisto ja Taavetinsaari. Göstassa on monipuoliset palvelut erinomaisesta ravintolasta museokauppaan, ja lisäksi sieltä voi vuokrata polkupyörän tai soutuveneen. Gustaf-museo keskittyy teollisuuden historiaan ja Mäntän seudun kulttuurihistoriaan. Paperiperkele-näyttely tutustuttaa G.A. Serlachiuksen elämään ja liiketoimintaan, ja apteekkarin kauppahuoneessa pääset kokeilemaan, millaista oli olla apteekkari entisaikaan. Maisema-tilassa pääset sommittelemaan omaa mielimaisemaa taiteen tyylisuuntia yhdistelemällä. Kummassakin museossa riittää nähtävää kokonaiseksi päiväksi, joten museoille kannattaa varata riittävästi aikaa.

Jos luulit, että kulttuuritarjonta Mänttä-Vilppulassa rajoittuu Serlachius-museoihin, on parasta muuttaa käsitystä pikaisesti. Erinomainen käyntikohde on myös esimerkiksi taidekeskus Honkahovi, jonka funkkistyylisessä rakennuksessa on aina jokin taidenäyttely ja lisäksi kamarikonsertteja. Mäntän katuja koristavat myös tunnetuimpien suomalaisten kuvanveistäjien, kuten Emil Wikströmin, Viktor Janssonin. Wäinö Aaltosen, Aimo Tukiaisen ja monien muiden teokset. Myös sekä Mäntän että Vilppulan kirkot kannattaa katsastaa, ja Vilppulan puolelta käyntikohteeksi voi suositella esimerkiksi kotiseutu- ja koulumuseota ja vuoden 1918 tapahtumiin perehdyttävää historiareittiä.

Mänttä-Vilppulan kesä

Kesällä Mänttä-Vilppulassa tapahtuu erityisen paljon, sillä kaikki taidekaupungin tunnetuimmat tapahtumat, kuvataideviikot, musiikkijuhlat, urkuviikko ja Food & Art -ruokatapahtuma järjestetään kesäaikaan. Mänttä-Vilppula ei nuku koskaan, mutta muina vuodenaikoina kaupungissa on hiukan väljempää. Muista tehdä hotellivaraus Mänttä-Vilppulaan kesällä hyvissä ajoin.

Aktiivilomailijan Mänttä-Vilppula

Jos liikut mieluummin luonnossa kuin kiertelet museoissa, Mänttä-Vilppula tarjoaa siihenkin loistavat puitteet – pikkukaupungissa kaikki on lähellä. Luontopolku alkaa suoraan hotellin ovelta, uimaan voi hypätä vaivattomasti lähimpään järveen, ja lisäksi voit esimerkiksi ratsastaa, pelata tennistä tai golfia. Mäntässä on toki myös uimahalli, jäähalli ja urheilukeskus. Parhaat ulkoilumahdollisuudet tarjoaa Mäntänvuori.

Viikonloppu hotellissa Mänttä-Vilppulassa kannattaa varata heti.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Mänttä-Vilppula - viimeaikaiset arvostelut