Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Marienkirche

Keskeisen Mitten alueen sydämessä goottilaistyylisessä keskiaikaisessa rakennuksessa sijaitsevan ja Berliinin vanhimpiin kuuluvan kirkon sisällä on valtava fresko nimeltä Kuoleman tanssi.

Berliinissä Mitten alueella sijaitseva Marienkirche on Berliinin vanhimpia kirkkoja. Alkuperäisen varhaisgoottilaisen rakennuksen arvioidaan olevan peräisin vuodelta 1270, mutta kirkkoa on jatkuvasti laajennettu ja kunnostettu sen jälkeen. Vieraile tässä kaupungin keskustassa sijaitsevassa kirkossa ja näe sen kiehtovan monimuotoinen sekoitus erilaisia arkkitehtonisia tyylejä, keskiaikaisia freskoja ja taideteoksia, kuten kuuluisa Kuoleman tanssi.

Tarkastele punatiilikirkkoa kadulta, jotta näkisit tämän Neptunbrunnenin suihkulähteen vieressä sijaitsevan rakennuksen. Kirkon vanhimmat osat on tehty graniitista, kun taas myöhemmät lisäykset on rakennettu samankaltaisista selvästi erottuvista punatiilistä kuin läheinen Berliinin raatihuone. Kirkon etutorni rakennettiin 1400-luvulla. Kirkon kupoli lisättiin vuonna 1790. Sen suunnitteli sama arkkitehti kuin Brandenburgin portin. Etsi ulkona kirkon pohjoispuolella graniittisella jalustalla seisova pronssipatsas. Martti Lutheria kuvaava patsas pystytettiin tänne vuonna 1983 tämän kuuluisan saksalaisen munkin 500-vuotispäivän kunniaksi.

Kävele aulan halki ja ihaile 22-metristä Kuoleman tanssi (Der Totentanz) -freskoa. Fresko maalattiin vuonna 1485, kun musta surma pyyhki yli Euroopan. Vierailijat voivat ostaa pientä maksua vastaan laatan ja lisätä sen freskoa jäljittelevään mosaiikkiteokseen. Saadut tulot käytetään alkuperäisen freskon kunnostamiseen.

Ihaile kirkon vaikuttavia holvikattoja ja taideteoksia, joita on esillä kaikkialla rakennuksessa. Kävele Marienkirchen koristellun alttarin luo ja tutki sitä koristavia maalauksia ja veistoksia. Korkeat lasi-ikkunat ulottuvat holvikattoon asti ja luovat kirkkoon ilmavan tunnelman.

Marienkirche on avoinna joka päivä, ja kirkkoon on vapaa pääsy. Marienkirche sijaitsee Alexanderplatzin televisiotornin vieressä. Perille pääsee helposti metrolla, junalla, raitiovaunulla tai bussilla. Autoilijat voivat pysäköidä autonsa Alexanderplatzin ostoskeskuksen alapuolella sijaitsevaan pysäköintihalliin. Marienkircheltä voit kävellä monille Mitten historiallisille nähtävyyksille, kuten televisiotornille ja Museosaarelle.


Alueen Marienkirche opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 352 majoitusliikettä kohteen Marienkirche lähellä
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 80 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Hotel, Berlin 107 €
  Radisson Blu Hotel, Berlin

  Radisson Blu Hotel, Berlin

  Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Berlin, Berlin 72 €
   Hotel Berlin, Berlin

   Hotel Berlin, Berlin

   Lützowplatz 17, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cityhostel Berlin Mitte 32 €
    Cityhostel Berlin Mitte

    Cityhostel Berlin Mitte

    Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz 74 €
     Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

     Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

     Stralauer Strasse 45, Berliini
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nikolaikirche ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Alexanderplatz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Klosterstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Jannowitzbrücken metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Berlin 137 €
      Hilton Berlin

      Hilton Berlin

      Mohrenstr. 30, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 69 €
       Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

       Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

       Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Alexander Plaza Berlin Mitte 81 €
        Hotel Alexander Plaza Berlin Mitte

        Hotel Alexander Plaza Berlin Mitte

        Rosenstr. 1, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berlin Dungeonin museo ja Hackescher Markt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.