Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Marienkirche

Keskeisen Mitten alueen sydämessä goottilaistyylisessä keskiaikaisessa rakennuksessa sijaitsevan ja Berliinin vanhimpiin kuuluvan kirkon sisällä on valtava fresko nimeltä Kuoleman tanssi.

Berliinissä Mitten alueella sijaitseva Marienkirche on Berliinin vanhimpia kirkkoja. Alkuperäisen varhaisgoottilaisen rakennuksen arvioidaan olevan peräisin vuodelta 1270, mutta kirkkoa on jatkuvasti laajennettu ja kunnostettu sen jälkeen. Vieraile tässä kaupungin keskustassa sijaitsevassa kirkossa ja näe sen kiehtovan monimuotoinen sekoitus erilaisia arkkitehtonisia tyylejä, keskiaikaisia freskoja ja taideteoksia, kuten kuuluisa Kuoleman tanssi.

Tarkastele punatiilikirkkoa kadulta, jotta näkisit tämän Neptunbrunnenin suihkulähteen vieressä sijaitsevan rakennuksen. Kirkon vanhimmat osat on tehty graniitista, kun taas myöhemmät lisäykset on rakennettu samankaltaisista selvästi erottuvista punatiilistä kuin läheinen Berliinin raatihuone. Kirkon etutorni rakennettiin 1400-luvulla. Kirkon kupoli lisättiin vuonna 1790. Sen suunnitteli sama arkkitehti kuin Brandenburgin portin. Etsi ulkona kirkon pohjoispuolella graniittisella jalustalla seisova pronssipatsas. Martti Lutheria kuvaava patsas pystytettiin tänne vuonna 1983 tämän kuuluisan saksalaisen munkin 500-vuotispäivän kunniaksi.

Kävele aulan halki ja ihaile 22-metristä Kuoleman tanssi (Der Totentanz) -freskoa. Fresko maalattiin vuonna 1485, kun musta surma pyyhki yli Euroopan. Vierailijat voivat ostaa pientä maksua vastaan laatan ja lisätä sen freskoa jäljittelevään mosaiikkiteokseen. Saadut tulot käytetään alkuperäisen freskon kunnostamiseen.

Ihaile kirkon vaikuttavia holvikattoja ja taideteoksia, joita on esillä kaikkialla rakennuksessa. Kävele Marienkirchen koristellun alttarin luo ja tutki sitä koristavia maalauksia ja veistoksia. Korkeat lasi-ikkunat ulottuvat holvikattoon asti ja luovat kirkkoon ilmavan tunnelman.

Marienkirche on avoinna joka päivä, ja kirkkoon on vapaa pääsy. Marienkirche sijaitsee Alexanderplatzin televisiotornin vieressä. Perille pääsee helposti metrolla, junalla, raitiovaunulla tai bussilla. Autoilijat voivat pysäköidä autonsa Alexanderplatzin ostoskeskuksen alapuolella sijaitsevaan pysäköintihalliin. Marienkircheltä voit kävellä monille Mitten historiallisille nähtävyyksille, kuten televisiotornille ja Museosaarelle.


Alueen Marienkirche opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 111 majoitusliikettä kohteen Marienkirche lähellä
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 76 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 61 €
  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Westin Grand, Berlin 100 €
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Berlin 110 €
    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Berlin, Berlin 88 €
     Hotel Berlin, Berlin

     Hotel Berlin, Berlin

     Lützowplatz 17, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 87 €
      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 97 €
       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz 72 €
        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

        Stralauer Strasse 45, Berliini
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nikolaikirche ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Alexanderplatz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Klosterstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Jannowitzbrücken metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.