Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Marienplatz

Kaupungin keskustassa sijaitseva Marienplatz on hyvä tukikohta nähtävyyksiin tutustumiselle, ohi kulkevien ihmisten katselemiselle tai Münchenin kuuluisan tornikellopelin ihailemiselle.

Münchenin keskipisteenä pidetty Marienplatz on vilkas aukio, joka on täynnä jalankulkijoita, katutaiteilijoita ja turistiryhmiä. Aukiolla järjestetään usein myös rauhanomaisia mielenosoituksia sekä riehakkaita juhlia paikallisten jalkapallojoukkueiden voittojen kunniaksi.

Marienplatz on saanut nimensä keskelle aukiota vuonna 1638 Pyhän Marian kunniaksi pystytetystä Mariensäulesta eli Marian pylväästä. Aukio toimi markkinapaikkana ennen kuin Viktualienmarktin markkinat siirrettiin suuremmalle paikalle vuonna 1807.

Joulukuussa markkinat palaavat Marienplatzille. Silloin voit siemailla glögiä ja nauttia aukion yllä leijuvasta paahdettujen kastanjoiden ja sokeroitujen manteleiden tuoksusta. Kojuissa myydään käsintehtyjä Kristuksen syntymää esittäviä puisia hahmoja ja lasisia joulukoristeita kotiinviemisiksi. Joulumarkkinat ovat peräisin jopa 1300-luvulta.

Marienplatzilta käsin voit ihailla myös Neues Rathausia eli uutta kaupungintaloa. Vuosina 1867–1909 rakennetun kaupunginvaltuuston upea julkisivu on koristeltu uusgoottilaiseen tyyliin.

Münchenin kuuluisa tornikellopeli Glockenspiel rakennettiin osaksi uutta kaupungintaloa vuonna 1908. Istuskele Marienplatzilla tai kahvilan terassilla ja ihaile mekaanisia tanssijoita, jotka esiintyvät joka päivä klo 11 ja 12 sekä kesäkuukausina klo 17. Glockenspielin 32 kuparihahmoa esittävät Münchenin pitkän ja vaiheikkaan historian eri vaiheita ja tapahtumia. Hahmojen tanssiessa 43 kelloa soivat kovaa aukion yllä.

Marienplatzilla on U-Bahn-asema, ja aukio sijaitsee helpon kävelymatkan päässä kaupungin muista kohteista. Aukiota käytetään usein tapaamispaikkana.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 760 majoitusliikettä kohteen Marienplatz lähellä
NH Collection München Bavaria 119 €
NH Collection München Bavaria

NH Collection München Bavaria

Arnulfstrasse 2, München, BY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Karlsplatz - Stachus (aukio) ja Münchenin tekninen yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marienplatz ja Theresienwiese ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  25hours Hotel The Royal Bavarian 119 €
  25hours Hotel The Royal Bavarian

  25hours Hotel The Royal Bavarian

  Bahnhofplatz 1, München, Baijeri
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Marienplatz, Viktualienmarkt ja Pinakothek der Moderne -taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Residenzin palatsi ja Hofbräuhausin olutsali ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cortiina Hotel 181 €
   Cortiina Hotel

   Cortiina Hotel

   Ledererstr. 8, München, BY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hofbräuhausin olutsali ja Marienplatz sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Viktualienmarkt ja Odeonsplatz (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marienplatzin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Isartorin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel MIO by AMANO 66 €
    Hotel MIO by AMANO

    Hotel MIO by AMANO

    Sendlinger Strasse 46, München
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Asamkirche ja Sendlinger Tor sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Marienplatz ja Viktualienmarkt ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sendlinger Torin U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Karlsplatzin (Stachus) juna-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Living Hotel Das Viktualienmarkt 179 €
     Living Hotel Das Viktualienmarkt

     Living Hotel Das Viktualienmarkt

     Frauenstraße 4, München, BY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Viktualienmarkt, Marienplatz ja Hofbräuhausin olutsali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Deutsches Museum ja Sendlinger Tor ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marienplatzin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Isartorin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Platzl Hotel 189 €
      Platzl Hotel

      Platzl Hotel

      Sparkassenstraße 10, München, BY
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Hofbräuhausin olutsali, Münchenin kansallisteatteri ja Cuvilliés-teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Spielzeugmuseum (museo) ja Baijerin ooppera ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Marienplatzin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Odeonsplatzin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Munich Inn - Design Hotel 50 €
       Hotel Munich Inn - Design Hotel

       Hotel Munich Inn - Design Hotel

       Goethestrasse 15, München, BY
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Marienplatz ja Viktualienmarkt sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Residenzin palatsi ja Hofbräuhausin olutsali ovat myös 3 kilometrin päässä. Theresienwiesen U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hauptbahnhofin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Maritim Hotel München 90 €
        Maritim Hotel München

        Maritim Hotel München

        Goethestrasse 7, München, BY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saksalainen teatteri ja Karlsplatz - Stachus (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Theresienwiese ja Sendlinger Tor ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.