Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Marina Grande

Viehättävä ja yhä paikallisten kalastajien käytössä oleva satama on ollut Sorrenton yhteys merelle jo lähes 2 000 vuotta.

Marina Grande on pieni perinteinen kalasatama, joka sijaitsee kalkkikivikallioiden päällä kohoavan Sorrenton vanhankaupungin alapuolella. Elämä liikkuu paljon verkkaisempaan tahtiin ylhäällä kulkevien katujen liikenteen ulottumattomissa sijaitsevassa suojaisassa poukamassa. Tule tänne uimaan tai katselemaan paikallisia kalastajia työnsä touhussa.

Nimestään huolimatta Marina Grande eli suuri satama on todellisuudessa pienempi kuin Sorrenton kaksi muuta tärkeää satamaa. Se on myös kaupungin vanhin satama. Kaupungin ja Sorrentoon meriteitse saapuneiden kauppiaiden ja aatelisten välissä kohosi aikoinaan suuri kivimuuri. Näistä suojauksista huolimatta turkkilaiset merirosvot hyökkäsivät Sorrentoon vuonna 1558 ja ryöstivät koko kaupungin. Suurin osa vanhasta kaupunginmuurista on kadonnut, mutta sen portti ja lujitettu Parsanon bastioni seisovat yhä paikoillaan.

Nauti aamiaista, lounasta tai illallista ulkoilmassa sataman ravintoloissa. Kuljeskele sen jälkeen ranta-alueella ja nauti näkymistä. Kalastusalukset liikennöivät jatkuvasti satamassa, joten siellä on aina jotain nähtävää. Yksi mukavimmista vierailuajankohdista on auringonlasku, jolloin kalastajat siivoavat verkkojaan ja huoltavat puisia veneitään. Myös avarat näkymät Napolinlahdelle näyttävät upeilta auringonlaskun aikaan.

Loikoile aurinkoisena päivänä sataman pienellä rannalla ja kahlaa meressä. Vulkaanisesta hiekasta koostuva ranta on kivinen, joten ota mukaan makuualusta tai retkeilytuoli, jotta voit rentoutua mukavasti.

Voit paeta aurinkoa tai vesisadetta pienen ostosalueen kauppoihin ja käydä Sant’Annan kirkossa. Tämän suojeluspyhimyksen juhlapäivää vietetään 26. heinäkuuta. Sitä seuraavana sunnuntaina koko satamasta tulee tivolialue. Liity festivaalilla kävijöiden joukkoon ja katsele ilotulituksia ja kulkueita.

Marina Grandeen pääset bussilla kaupungin keskustasta. Jos tunnet olosi energiseksi, voit myös kävellä vanhastakaupungista satamakylään johtavat pitkät kiviportaat. Matkan varrella sijaitseva holvattu kreikkalainen portti on hieno valokuvauskohde.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 238 majoitusliikettä kohteen Marina Granden ranta lähellä
Grand Hotel Aminta 44 €
Grand Hotel Aminta

Grand Hotel Aminta

Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pompejin arkeologinen puisto on 28,1 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Europa Palace 104 €
  Grand Hotel Europa Palace

  Grand Hotel Europa Palace

  Via Correale, 34/36, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   Bellevue Syrene
   Bellevue Syrene

   Bellevue Syrene

   P.zza della Vittoria 5, Sorrento, NA
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorrento Peninsula, Marina Granden ranta ja Piazza Tasso ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Antiche Mura 88 €
    Hotel Antiche Mura

    Hotel Antiche Mura

    Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Capodimonte
     Grand Hotel Capodimonte

     Grand Hotel Capodimonte

     Via Capo 15, Sorrento, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Piazza Tasso, Corso, Italia ja Marina Granden ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Piazza Lauro ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Regina Sorrento 84 €
      Hotel Regina Sorrento

      Hotel Regina Sorrento

      Via Marina Grande 10, Sorrento, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Baia di Ieranto on 12 kilometrin päässä tästä hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hotel La Favorita 184 €
       Grand Hotel La Favorita

       Grand Hotel La Favorita

       Via Tasso angolo Piazza Vittorio Veneto, Sorrento, NA
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorrento Peninsula ja Piazza Tasso sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Marina Granden ranta ja Corso, Italia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Plaza 87 €
        Hotel Plaza

        Hotel Plaza

        via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.