Matkat – Mauritius

Varaa hotelli ja lento tai auto yhdessä ja säästä!

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mukauta lomaasi helposti yhdessä paikassa

Täysin hyvitettävissä olevat hinnat useimmissa hotelleissa. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä varaamalla lentosi + hotellisi yhdessä ja kerää Expedia Rewards -pisteitä tulevia matkoja varten

Mauritius – parhaat matkakohteet

Huippuhotellit kohteessa Mauritius

LUX* Grand Gaube
LUX* Grand Gaube
5 out of 5
Pointe Rejane, Grand Gaube
Hinta on 282 € per yö ajalle 1. maalisk. viiva 2. maalisk.
282 €
per yö
1. maalisk.–2. maalisk.
4,6/5 Exceptional! (464 arvostelua)
Simply the best
"Great place! Pretty much the best resort I have ever visited: amazing food, hospitality and services (diving, snorkling, gym, spa etc.). Special thanks to Yoven, Rudy and Pedro! Great service, drinks and food!"

Arvosteltu 16.1.2023

LUX* Grand Gaube
LUX* Le Morne
LUX* Le Morne
5 out of 5
Coastal Road, Le Morne
Hinta on 452 € per yö ajalle 7. maalisk. viiva 8. maalisk.
452 €
per yö
7. maalisk.–8. maalisk.
4,6/5 Exceptional! (348 arvostelua)
"Palvelu oli ensiluokkaista ja ruoka oli erinomaista. Pieni miinus korkeasta hintatasosta."

Arvosteltu 28.8.2022

LUX* Le Morne
The Oberoi Beach Resort, Mauritius
The Oberoi Beach Resort, Mauritius
5 out of 5
Turtle Bay, Balaclava, 20108
Hinta on 720 € per yö ajalle 8. helmik. viiva 9. helmik.
720 €
per yö
8. helmik.–9. helmik.
4,9/5 Exceptional! (149 arvostelua)
"The service was excellent. The food was pretty hit and miss. Indian dishes all great but some others were slightly less so."

Arvosteltu 31.12.2022

The Oberoi Beach Resort, Mauritius
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon kohteen Mauritius pakettimatka maksaa?
Hinnat ovat alkaen vain . Kyllä, luit aivan oikein. Paras tapa säästää matkabudjettiasi on varata matkapaketti kohteeseen Mauritius. Voit yhdistää pakettiisi hotellin, lennot ja vuokra-auton ja tutustua tähän kohteeseen haluamallasi tavalla.
Kuinka voin varata halvan pakettimatkan kohteeseen Mauritius?
Voit varata kaikki kohteen Mauritius lomasi osat yhdestä paikasta. Valikoimiimme kuuluu muun muassa hotelli- ja lentotarjouksia, jotka takaavat, että voit säästää huomattavasti. Voit säästää huomattavasti, jos yhdistät varauksesi pakettimatkaksi. Ja koska valikoimiimme kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja ja yli 1 000 000 majoitusliikettä maailmanlaajuisesti, voit luoda juuri omiin suunnitelmiisi parhaiten sopivan loman.
Missä minun kannattaa yöpyä Mauritiuksella?
Grand Bayn ranta on yksi monista vetonauloista, joka houkuttelee vierailijoita Mauritiukselle, joten monet yöpyvät kohteessa Rivière du Rempart.
Mitkä ovat suosituimpia hotelleja Mauritiuksella?
Zilwa Attitude- tai Oceanic Villa -majoitusliikkeessä tunnet olosi varmasti kotoisaksi, jos vierailet kohteessa Rivière du Rempart. Jos myös Flacqin alue on vierailukohteidesi listalla, LUX* Belle Mare ja Ambre - All Inclusive ovat varmoja valintoja tässä kohteessa. Molemmat ovat erittäin suosittuja vierailijoiden keskuudessa.
Mikä on paras vuodenaika vierailla kohteessa Mauritius?
Jos haluat matkustaa halvemmalla, on paras kuukausi saapua kohteeseen Mauritius. Kun taas on yleensä kaikista kallein kuukausi, jolloin voit odottaa kaiken olevan hieman kalliimpaa. ovat sesonkiaikaa täällä, ja vuodenaika, jolloin tämä kohde on yleensä jännittävimmillään. Jos kuitenkin kaipaat omaa rauhaa, ovat parhaimpia kuukausia lomalle.
Kuinka pitkälle etukäteen minun kannattaa varata loma kohteessa Mauritius?
Fiksut tekevät varauksensa usein aikaisessa vaiheessa. Voit yleensä vertailla kansainvälisiä lentohintoja Expedian sivustolla jopa 12 kuukautta ennen lentoasi. Mutta jos olet varaamassa matkaasi viime hetkellä, ei syytä stressata. Saatat löytää halvat lennot vain muutama viikko ennen lähtöä.
Mitä kohteen Mauritius pakettimatkaan sisältyy varatessa Expedialta?
Se riippuu suurimmaksi osaksi itsestäsi. Voit lisätä kohteen Mauritius pakettimatkaasi esimerkiksi lennot, vuokra-auton ja hotellin. Voit varata myös esimerkiksi hotellin ja lennot tai lennot ja vuokra-auton. Varauksen tehtyäsi voit lisätä myös aktiviteetteja ja kokemuksia. Millaiselle matkalle sitten haluatkin lähteä kohteeseen Mauritius matkapaketin avulla voit säästää runsaasti!
Mitä minun tulisi tietää ennen kuin varaan pakettimatkan kohteeseen Mauritius?
Helpoin tapa suunnitella matka kohteeseen Mauritius on koota varauksesi pakettimatkaksi. Ja lisäksi, jos varaat vuokra-auton, hotellin ja lennot samaan aikaan, voit säästää rahaa. Ja varauksen tehtyäsi voit lisätä lomaasi myös kokemuksia ja aktiviteetteja.
Voinko valita lentoyhtiön, jos varaan pakettimatkan kohteeseen Mauritius Expedian kautta?
Kyllä, valinta on täysin sinun. Tarjoamme yli 500 lentoyhtiön lentoja ympäri maailman, joten voit helposti suunnitella itsellesi parhaiten sopivan loman kohteessa Mauritius.
Voinko matkustaa kohteeseen Mauritius tällä hetkellä?
Saat kaikki tarvitsemasi tiedot matkustamisesta kohteeseen Mauritius COVID-19-matkustusneuvontasivultamme. Täällä on tietoa muun muassa matkustusrajoituksista, karanteenikäytännöistä ja monista muista aiheista.

Suositut vierailukohteet