Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Meilenwerkin automuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Meilenwerkin automuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Meilenwerkin automuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Meilenwerkin automuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Meilenwerkin automuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Meilenwerkin automuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Meilenwerkin automuseo lähellä kohdetta Meilenwerkin automuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Meilenwerkin automuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 521 majoitusliikettä kohteen Meilenwerkin automuseo lähellä
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 44 €
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

Turmstrasse 25-26, Berliini
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue), Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Voitonpylväs ja Charitén yliopistollinen sairaala ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Alfa Hotel 62 €
  Alfa Hotel

  Alfa Hotel

  Ufnaustr. 1, Berliini, BE
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Charlottenburgin linna, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Brandenburgin portti ovat myös 5 kilometrin päässä. Beusselstraßen S-Bahn-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mierendorffplatzin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Moderni Huoneisto Berlin Moabit
   Moderni Huoneisto Berlin Moabit

   Moderni Huoneisto Berlin Moabit

   Ufnaustrasse 13, Berliini
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Charlottenburgin linna, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Messe Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Beusselstraßen S-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mierendorffplatzin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 57 €
    Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

    Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

    Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     BENSIMON apartments 177 €
     BENSIMON apartments

     BENSIMON apartments

     Sickingenstraße 4, Berliini
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Friedrichstraße ovat myös 5 kilometrin päässä. Beusselstraßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      CAB City Apartments Rostocker Strasse
      CAB City Apartments Rostocker Strasse

      CAB City Apartments Rostocker Strasse

      Rostocker Str. ,26, Berliini, BER
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Friedrichstraße ovat myös 5 kilometrin päässä. Beusselstraßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Novum Style Hotel Berlin-Centrum 46 €
       Novum Style Hotel Berlin-Centrum

       Novum Style Hotel Berlin-Centrum

       Franklinstrasse 23, Berliini, BE
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Theater des Westens ja Voitonpylväs ovat myös 3 kilometrin päässä. Ernst-Reuter-Platzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiergartenin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel-Pension Sickinger Hof
        Hotel-Pension Sickinger Hof

        Hotel-Pension Sickinger Hof

        Beusselstrasse 44 - T, Berliini, BE
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä matkakodista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Brandenburgin portti ovat myös 5 kilometrin päässä. Beusselstraßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.