Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Meilenwerkin automuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Meilenwerkin automuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Meilenwerkin automuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Meilenwerkin automuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Meilenwerkin automuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Meilenwerkin automuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Meilenwerkin automuseo lähellä kohdetta Meilenwerkin automuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Meilenwerkin automuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 867 hotellia lähellä kohdetta Meilenwerkin automuseo
56 €
Novum Style Hotel Berlin-Centrum

Novum Style Hotel Berlin-Centrum

Franklinstrasse 23, Berlin
4,2
/ 5 (563 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Teknillinen yliopisto ja Berliinin eläintarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Voitonpylväs ja Keisari Vilhelmin muistokirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

64 €
Alfa Hotel

Alfa Hotel

Ufnaustr. 1, Berlin
3,9
/ 5 (283 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Grips-teatteri, Valtiopäivätalo ja Brandenburgin portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Charlottenburgin linna Charlottenburgin linna ja Voitonpylväs ovat myös 5 kilometrin päässä.

60 €
adrema hotel

adrema hotel

Gotzkowskystr. 20-21, Berlin
3,8
/ 5 (568 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Grips-teatteri ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Berliinin eläintarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

Hotel-Pension Sickinger Hof

Hotel-Pension Sickinger Hof

Beusselstrasse 44 - T, Berlin
2,7
/ 5 (12 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Grips-teatteri, Valtiopäivätalo ja Brandenburgin portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä pensionaatista. Voitonpylväs ja Berliinin eläintarha ovat myös 5 kilometrin päässä.

61 €
ECONTEL HOTEL Berlin Charlottenburg

ECONTEL HOTEL Berlin Charlottenburg

Soemmeringstrasse 24-26, Berlin
3,7
/ 5 (154 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Deutsche Oper Berlin ja Charlottenburgin linna Charlottenburgin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko ovat myös 5 kilometrin päässä.

Excellent Apartments

Excellent Apartments

Zwinglistr. 25, Berlin
2,5
/ 5 (17 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Grips-teatteri, Voitonpylväs ja Berliinin eläintarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistosta. Valtiopäivätalo ja Brandenburgin portti ovat myös 5 kilometrin päässä.

Adrema

Adrema

Gotzkowskystrasse, 20 - 10555, Berlin
4.0 kautta 5.0

Grips-teatteri ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Berliinin eläintarha ja Charlottenburgin linna Charlottenburgin linna ovat myös 3 kilometrin päässä.

76 €
Hotel Les Nations

Hotel Les Nations

Zinzendorfstraße 6, Berlin
3,9
/ 5 (26 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Grips-teatteri ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä pensionaatista. Berliinin eläintarha ja Europa-Center ovat myös 3 kilometrin päässä.