Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Meilenwerkin automuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Meilenwerkin automuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Meilenwerkin automuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Meilenwerkin automuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Meilenwerkin automuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Meilenwerkin automuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Meilenwerkin automuseo lähellä kohdetta Meilenwerkin automuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Meilenwerkin automuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 152 majoitusliikettä kohteen Meilenwerkin automuseo lähellä
Hotel Berlin, Berlin 88 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 39 €
  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

  Turmstrasse 25-26, Berliini
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tiergartenin puisto, Voitonpylväs ja Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Brandenburgin portti ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novum Style Hotel Berlin-Centrum 46 €
   Novum Style Hotel Berlin-Centrum

   Novum Style Hotel Berlin-Centrum

   Franklinstrasse 23, Berliini, BE
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Voitonpylväs ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 3 kilometrin päässä. Ernst-Reuter-Platzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiergartenin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Alfa Hotel 48 €
    Alfa Hotel

    Alfa Hotel

    Ufnaustr. 1, Berliini, BE
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Charlottenburgin linna, Voitonpylväs ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 5 kilometrin päässä. Beusselstraßen S-Bahn-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mierendorffplatzin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg 55 €
     AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

     AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

     Soemmeringstrasse 24-26, Berliini, BE
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Charlottenburgin linna ja Deutsche Oper Berlin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Messe Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Mierendorffplatzin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Richard-Wagner-Platzin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      BENSIMON apartments 130 €
      BENSIMON apartments

      BENSIMON apartments

      Sickingenstraße 4, Berliini
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Charlottenburgin linna ja Voitonpylväs sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Beusselstraßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       adrema hotel 56 €
       adrema hotel

       adrema hotel

       Gotzkowskystr. 20-21, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin) ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hansaplatzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel-Pension Sickinger Hof
        Hotel-Pension Sickinger Hof

        Hotel-Pension Sickinger Hof

        Beusselstrasse 44 - T, Berliini, BE
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Charlottenburgin linna ja Voitonpylväs sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä matkakodista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Beusselstraßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.