Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Meilenwerkin automuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Meilenwerkin automuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Meilenwerkin automuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Meilenwerkin automuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Meilenwerkin automuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Meilenwerkin automuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Meilenwerkin automuseo lähellä kohdetta Meilenwerkin automuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Meilenwerkin automuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 247 majoitusliikettä kohteen Meilenwerkin automuseo lähellä
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 37 €
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

Turmstrasse 25-26, Berliini
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Tiergartenin puisto, Voitonpylväs ja Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Brandenburgin portti ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Berlin, Berlin 75 €
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg 55 €
   AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

   AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

   Soemmeringstrasse 24-26, Berliini, BE
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Charlottenburgin linna ja Deutsche Oper Berlin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Messe Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Mierendorffplatzin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Richard-Wagner-Platzin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novum Style Hotel Berlin-Centrum 55 €
    Novum Style Hotel Berlin-Centrum

    Novum Style Hotel Berlin-Centrum

    Franklinstrasse 23, Berliini, BE
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Voitonpylväs ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 3 kilometrin päässä. Ernst-Reuter-Platzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiergartenin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Alfa Hotel 45 €
     Alfa Hotel

     Alfa Hotel

     Ufnaustr. 1, Berliini, BE
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Charlottenburgin linna, Voitonpylväs ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 5 kilometrin päässä. Beusselstraßen S-Bahn-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mierendorffplatzin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 69 €
      IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

      IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

      Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 103 €
       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        adrema hotel 50 €
        adrema hotel

        adrema hotel

        Gotzkowskystr. 20-21, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin) ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hansaplatzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.