Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Mercedes-Benz Arena

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Mercedes-Benz Arena. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Mercedes-Benz Arena, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Mercedes-Benz Arena paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Mercedes-Benz Arena upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Mercedes-Benz Arena? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Mercedes-Benz Arena lähellä kohdetta Mercedes-Benz Arena. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Mercedes-Benz Arena, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 554 majoitusliikettä kohteen Mercedes-Benz Arena lähellä
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 40 €
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

Am Postbahnhof 4, Berliini
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni ovat myös 3 kilometrin päässä. Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema ja Berlin-Ostin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 55 €
  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   nhow Berlin 67 €
   nhow Berlin

   nhow Berlin

   Stralauer Allee 3, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Treptowerin puisto ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn Berlin - City East Side 71 €
    Holiday Inn Berlin - City East Side

    Holiday Inn Berlin - City East Side

    Wanda-Kallenbach Str., Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Badeschiffin ulkouima-allas on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Warschauer Straßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery 70 €
     Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

     Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

     Mildred-Harnack-Strasse 15, Berliini, Berlin
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alexanderplatz ja Oberbaumbrücke ovat myös 3 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery 76 €
      Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

      Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

      Muehlenstrasse 13-19, Berliini
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mercedes-Benz Arena on 0,1 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Potsdamer Platz ja Brandenburgin portti ovat myös 10 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel PLUS Berlin 43 €
       Hotel PLUS Berlin

       Hotel PLUS Berlin

       Warschauer Platz 6-8, Berliini, BE
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Kater 84 €
        The Kater

        The Kater

        Warschauer Straße 46/47, Berliini
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Mercedes-Benz Arena ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.