Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Mercedes-Benz Arena

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Mercedes-Benz Arena. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Mercedes-Benz Arena, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Mercedes-Benz Arena paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Mercedes-Benz Arena upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Mercedes-Benz Arena? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Mercedes-Benz Arena lähellä kohdetta Mercedes-Benz Arena. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Mercedes-Benz Arena, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 286 majoitusliikettä kohteen Mercedes-Benz Arena lähellä
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 37 €
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

Am Postbahnhof 4, Berliini
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 3 kilometrin päässä. Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema ja Berlin-Ostin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery 84 €
  Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

  Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

  Mildred-Harnack-Strasse 15, Berliini, Berlin
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 3 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   nhow Berlin 77 €
   nhow Berlin

   nhow Berlin

   Stralauer Allee 3, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Treptowerin puisto ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn Berlin - City East Side 68 €
    Holiday Inn Berlin - City East Side

    Holiday Inn Berlin - City East Side

    Wanda-Kallenbach Str., Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Badeschiffin ulkouima-allas on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Warschauer Straßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel PLUS Berlin 38 €
     Hotel PLUS Berlin

     Hotel PLUS Berlin

     Warschauer Platz 6-8, Berliini, BE
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery 78 €
      Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

      Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

      Muehlenstrasse 13-19, Berliini
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Michelberger Hotel Berlin 80 €
       Michelberger Hotel Berlin

       Michelberger Hotel Berlin

       Warschauer Straße 39/40, Berliini, BE
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warschauer Straßen asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Industriepalast Hostel Berlin 48 €
        Industriepalast Hostel Berlin

        Industriepalast Hostel Berlin

        Warschauer Strasse 43, Berliini, BE
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oberbaumbrücke ja East Side Gallery ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hostellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.