Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Museosaari

Matka tälle maailmanperintökohteisiin kuuluvalle saarelle vie läpi sivilisaation taiteiden ja kulttuurien lähes 6 000 vuoden ajalta.

Museosaari sijaitsee Berliinin keskustassa Spreen varrella. Saari on saanut nimensä siitä, että sen pohjoispäässä sijaitsee viisi maailmanluokan museota.

Museot rakennettiin vuosina 1824–1930. Kukin museo suunniteltiin kokoelmansa mukaisesti. Rakennukset itsessään ovat erittäin merkittäviä, koska ne kuvastavat nykyaikaisen museon kehityskaarta.

Looginen tapa tutustua museoihin on vierailla niissä kronologisessa järjestyksessä vanhimmasta uusimpaan. Aloita Altes Museumista, eli vanhasta museosta, joka sijaitsee hiekkakivestä 1820-luvulla rakennetussa uusklassisessa rakennuksessa. Museossa on esitteillä preussilaisen kuningasperheen yksityinen taidekokoelma. Astu sisään museoon sen 18 klassisen kreikkalaispylvään välistä ja tutustu laajaan antiikki- ja taidekokoelmaan antiikin Kreikasta ja Roomasta.

Seuraava pysäkki on Neues Museum, joka keskittyy muinaiseen Egyptiin. Museossa esitteillä olevien esineiden, huonekalujen ja veistosten joukossa on kuuluisa rintakuva Egyptin kuningatar Nefertitistä 1300-luvulta eaa.

Alte Nationalgalerie, eli vanha kansallisgalleria, pitää sisällään vaikuttavan kokoelman uusklassista, romanttista ja varhaismodernistista maalaus- ja veistostaidetta sekä Claude Monet'n ja muiden ranskalaisten impressionistien töitä. Bode-museo on toinen uusklassisen arkkitehtuurin ihme. Siellä on esitteillä Bysantin taidetta, renessanssin veistoksia ja Donatellon kaltaisten klassisten eurooppalaisten taiteilijoiden töitä.

Lopulta on jäljellä vielä Pergamon-museo, joka valmistui vuonna 1930. Tämä Saksan kuuluisin museo suunniteltiin muinaisen arkkitehtuurin valtavien rakennusten ja Lähi-idän islamilaisen taiteen esittelemistä varten. Kulje tarunomaisesta Ištarin portista ja Miletoksen markkinoiden portista ja kiipeä ylös Pergamonin alttarille.

Saaren keski- ja eteläosissa on monia arkkitehtonisia aarteita, kuten Berliinin tuomiokirkko ja Marstall.

Museosaarelle pääsee helposti raitiovaunulla, bussilla, U-Bahnilla tai S-Bahnilla.


Alueen Museosaari opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 145 majoitusliikettä kohteen Museosaari lähellä
Radisson Blu Hotel, Berlin 118 €
Radisson Blu Hotel, Berlin

Radisson Blu Hotel, Berlin

Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Berlin, Berlin 72 €
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Westin Grand, Berlin 152 €
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cityhostel Berlin Mitte 45 €
    Cityhostel Berlin Mitte

    Cityhostel Berlin Mitte

    Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Meliá Berlin 110 €
     Meliá Berlin

     Meliá Berlin

     Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 89 €
      Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

      Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

      Alexanderplatz 7, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Berlin 157 €
       Hilton Berlin

       Hilton Berlin

       Mohrenstr. 30, Berliini, BE
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz 79 €
        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

        Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

        Stralauer Strasse 45, Berliini
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nikolaikirche ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Alexanderplatz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Klosterstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Jannowitzbrücken metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.