Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Museosaari

Matka tälle maailmanperintökohteisiin kuuluvalle saarelle vie läpi sivilisaation taiteiden ja kulttuurien lähes 6 000 vuoden ajalta.

Museosaari sijaitsee Berliinin keskustassa Spreen varrella. Saari on saanut nimensä siitä, että sen pohjoispäässä sijaitsee viisi maailmanluokan museota.

Museot rakennettiin vuosina 1824–1930. Kukin museo suunniteltiin kokoelmansa mukaisesti. Rakennukset itsessään ovat erittäin merkittäviä, koska ne kuvastavat nykyaikaisen museon kehityskaarta.

Looginen tapa tutustua museoihin on vierailla niissä kronologisessa järjestyksessä vanhimmasta uusimpaan. Aloita Altes Museumista, eli vanhasta museosta, joka sijaitsee hiekkakivestä 1820-luvulla rakennetussa uusklassisessa rakennuksessa. Museossa on esitteillä preussilaisen kuningasperheen yksityinen taidekokoelma. Astu sisään museoon sen 18 klassisen kreikkalaispylvään välistä ja tutustu laajaan antiikki- ja taidekokoelmaan antiikin Kreikasta ja Roomasta.

Seuraava pysäkki on Neues Museum, joka keskittyy muinaiseen Egyptiin. Museossa esitteillä olevien esineiden, huonekalujen ja veistosten joukossa on kuuluisa rintakuva Egyptin kuningatar Nefertitistä 1300-luvulta eaa.

Alte Nationalgalerie, eli vanha kansallisgalleria, pitää sisällään vaikuttavan kokoelman uusklassista, romanttista ja varhaismodernistista maalaus- ja veistostaidetta sekä Claude Monet'n ja muiden ranskalaisten impressionistien töitä. Bode-museo on toinen uusklassisen arkkitehtuurin ihme. Siellä on esitteillä Bysantin taidetta, renessanssin veistoksia ja Donatellon kaltaisten klassisten eurooppalaisten taiteilijoiden töitä.

Lopulta on jäljellä vielä Pergamon-museo, joka valmistui vuonna 1930. Tämä Saksan kuuluisin museo suunniteltiin muinaisen arkkitehtuurin valtavien rakennusten ja Lähi-idän islamilaisen taiteen esittelemistä varten. Kulje tarunomaisesta Ištarin portista ja Miletoksen markkinoiden portista ja kiipeä ylös Pergamonin alttarille.

Saaren keski- ja eteläosissa on monia arkkitehtonisia aarteita, kuten Berliinin tuomiokirkko ja Marstall.

Museosaarelle pääsee helposti raitiovaunulla, bussilla, U-Bahnilla tai S-Bahnilla.


Alueen Museosaari opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 352 majoitusliikettä kohteen Museosaari lähellä
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 71 €
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Hackescher Markt ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 62 €
  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

  Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Westin Grand, Berlin 104 €
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Berlin 128 €
    Hilton Berlin

    Hilton Berlin

    Mohrenstr. 30, Berliini, BE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Staatsoper Unter den Linden -oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     TITANIC Gendarmenmarkt Berlin 115 €
     TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

     TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

     Französische Straße 30, Berliini
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Hedwigin katedraali (Sankt-Hedwigs-Kathedrale), Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Gendarmenmarkt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Bode-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema ja Französische Straßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Hotel, Berlin 96 €
      Radisson Blu Hotel, Berlin

      Radisson Blu Hotel, Berlin

      Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Museosaari (Museumsinsel) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt 67 €
       Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

       Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

       An der Spandauer Bruecke 11, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hackescher Markt, Berliinin televisiotorni ja Museosaari (Museumsinsel) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 103 €
        Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

        Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

        Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.