Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Museosaari

Matka tälle maailmanperintökohteisiin kuuluvalle saarelle vie läpi sivilisaation taiteiden ja kulttuurien lähes 6 000 vuoden ajalta.

Museosaari sijaitsee Berliinin keskustassa Spreen varrella. Saari on saanut nimensä siitä, että sen pohjoispäässä sijaitsee viisi maailmanluokan museota.

Museot rakennettiin vuosina 1824–1930. Kukin museo suunniteltiin kokoelmansa mukaisesti. Rakennukset itsessään ovat erittäin merkittäviä, koska ne kuvastavat nykyaikaisen museon kehityskaarta.

Looginen tapa tutustua museoihin on vierailla niissä kronologisessa järjestyksessä vanhimmasta uusimpaan. Aloita Altes Museumista, eli vanhasta museosta, joka sijaitsee hiekkakivestä 1820-luvulla rakennetussa uusklassisessa rakennuksessa. Museossa on esitteillä preussilaisen kuningasperheen yksityinen taidekokoelma. Astu sisään museoon sen 18 klassisen kreikkalaispylvään välistä ja tutustu laajaan antiikki- ja taidekokoelmaan antiikin Kreikasta ja Roomasta.

Seuraava pysäkki on Neues Museum, joka keskittyy muinaiseen Egyptiin. Museossa esitteillä olevien esineiden, huonekalujen ja veistosten joukossa on kuuluisa rintakuva Egyptin kuningatar Nefertitistä 1300-luvulta eaa.

Alte Nationalgalerie, eli vanha kansallisgalleria, pitää sisällään vaikuttavan kokoelman uusklassista, romanttista ja varhaismodernistista maalaus- ja veistostaidetta sekä Claude Monet'n ja muiden ranskalaisten impressionistien töitä. Bode-museo on toinen uusklassisen arkkitehtuurin ihme. Siellä on esitteillä Bysantin taidetta, renessanssin veistoksia ja Donatellon kaltaisten klassisten eurooppalaisten taiteilijoiden töitä.

Lopulta on jäljellä vielä Pergamon-museo, joka valmistui vuonna 1930. Tämä Saksan kuuluisin museo suunniteltiin muinaisen arkkitehtuurin valtavien rakennusten ja Lähi-idän islamilaisen taiteen esittelemistä varten. Kulje tarunomaisesta Ištarin portista ja Miletoksen markkinoiden portista ja kiipeä ylös Pergamonin alttarille.

Saaren keski- ja eteläosissa on monia arkkitehtonisia aarteita, kuten Berliinin tuomiokirkko ja Marstall.

Museosaarelle pääsee helposti raitiovaunulla, bussilla, U-Bahnilla tai S-Bahnilla.


Alueen Museosaari opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 114 majoitusliikettä kohteen Museosaari lähellä
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 76 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Westin Grand, Berlin 97 €
  The Westin Grand, Berlin

  The Westin Grand, Berlin

  Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 75 €
   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

   Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Berlin, Berlin 103 €
    Hotel Berlin, Berlin

    Hotel Berlin, Berlin

    Lützowplatz 17, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Hotel, Berlin 110 €
     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 97 €
      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

      Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

      Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Meliá Berlin 102 €
       Meliá Berlin

       Meliá Berlin

       Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Select Hotel Berlin The Wall 82 €
        Select Hotel Berlin The Wall

        Select Hotel Berlin The Wall

        Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.