Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Napolin satama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Napolin satama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Napolin satama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Napolin satama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Napolin satama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Napolin satama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Napolin satama lähellä kohdetta Napolin satama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Napolin satama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 571 majoitusliikettä kohteen Napolin satama lähellä
UNAHOTELS Napoli 92 €
UNAHOTELS Napoli

UNAHOTELS Napoli

Piazza Garibaldi, 9/10, Napoli, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Piazza Giuseppe Garibaldi (aukio) ja Spaccanapoli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin metro ja Universita' degli Studi di Napoli Federico II ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nolanan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piazza Garibaldin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Decumani Hotel De Charme 99 €
  Decumani Hotel De Charme

  Decumani Hotel De Charme

  Via San Giovanni Maggiore, Pignatelli 15, Napoli, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Monastero di Santa Chiara (luostari) ja Spaccanapoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin satama ja Universita' degli Studi di Napoli Federico II ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Danten asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Artemisia Domus 74 €
   Artemisia Domus

   Artemisia Domus

   13 Via dei Carrozzieri a Monteoliveto, Napoli
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Santa Chiaran basilika ja Sanseveron kappelin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. San Gregorio Armenon kirkko ja Galleria Umberto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Danten asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Napoli Great View B&B 73 €
    Napoli Great View B&B

    Napoli Great View B&B

    Via Guglielmo Melisurgo 15, Napoli, NA
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Molo Beverellon satama, Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Kuninkaallinen palatsi ja Santa Chiaran basilika ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Piazza Bovio 22 49 €
     Piazza Bovio 22

     Piazza Bovio 22

     Piazza Bovio 22, Scala A Piano 2, Interno 3, Napoli
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Universita' degli Studi di Napoli Federico II, Napolin satama ja Spaccanapoli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Piazza del Plebiscito ja Castel Nuovo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel San Pietro 79 €
      Hotel San Pietro

      Hotel San Pietro

      Via San Pietro ad Aram, 18, Napoli, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Piazza Giuseppe Garibaldi (aukio) ja Spaccanapoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin metro ja Universita' degli Studi di Napoli Federico II ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nolanan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piazza Garibaldin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hotel Santa Lucia 158 €
       Grand Hotel Santa Lucia

       Grand Hotel Santa Lucia

       Via Partenope 46, Napoli, NA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Via Partenope ja Lungomare Caracciolo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Castel dell'Ovo ja Via Chiaia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Napoli Piazza Amedeon asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Pretaloger
        Pretaloger

        Pretaloger

        Via Giuseppe Verdi 18, Napoli, NA
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Via Toledon ostoskatu, Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Piazza del Plebiscito ja Castel Nuovo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.