Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Herculaneumin arkeologinen alue

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Herculaneumin arkeologinen alue. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Herculaneumin arkeologinen alue, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Herculaneumin arkeologinen alue paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Herculaneumin arkeologinen alue upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Herculaneumin arkeologinen alue? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Herculaneumin arkeologinen alue lähellä kohdetta Herculaneumin arkeologinen alue. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Herculaneumin arkeologinen alue, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 893 majoitusliikettä kohteen Herculaneumin arkeologinen alue lähellä
Hotel Herculaneum 49 €
Hotel Herculaneum

Hotel Herculaneum

Corso Resina 230, Ercolano, NA
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Herculaneumin arkeologinen alue ja Museo Archeologico Virtuale sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pietrarsan rautatiemuseo ja Pompejin arkeologinen puisto ovat myös 20 kilometrin päässä. Ercolano Scavin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Miglio d'Oron asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Villa Durante
  Villa Durante

  Villa Durante

  Corso Resina 310, Ercolano, Napoli
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Napolinlahti ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Pietrarsan rautatiemuseo sijaitsee 3,6 kilometrin päässä. Miglio d'Oron asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ercolano Scavin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ruins B&B 56 €
   Ruins B&B

   Ruins B&B

   Corso Resina, 230, Ercolano, NA
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Napolinlahti ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Pietrarsan rautatiemuseo sijaitsee 3,2 kilometrin päässä. Ercolano Scavin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Miglio d'Oron asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Decumano Massimo
    Decumano Massimo

    Decumano Massimo

    Corso Resina 181, Ercolano, Città Metropolitana di Napoli
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Napolinlahti ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Mediterranean Sea ja Pietrarsan rautatiemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Ercolano Scavin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Miglio d'Oron asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Residence LE Rovine
     Residence LE Rovine

     Residence LE Rovine

     Via Dogana12, 5, Ercolano, Campania
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Napolinlahti ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Pietrarsan rautatiemuseo sijaitsee 3,1 kilometrin päässä. Ercolano Scavin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Miglio d'Oron asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      BeB Villa Gaglione
      BeB Villa Gaglione

      BeB Villa Gaglione

      Corso Resina 168, Ercolano, Città Metropolitana di Napoli
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Napolinlahti ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Mediterranean Sea ja Pietrarsan rautatiemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Ercolano Scavin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Via Libertàn asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Miglio D'Oro Park Hotel 109 €
       Miglio D'Oro Park Hotel

       Miglio D'Oro Park Hotel

       Corso Resina, 296, Ercolano, NA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Napolinlahti ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pietrarsan rautatiemuseo sijaitsee 3,5 kilometrin päässä. Ercolano Scavin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Miglio d'Oron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Bed & Breakfast Santa Caterina
        Bed & Breakfast Santa Caterina

        Bed & Breakfast Santa Caterina

        Corso Resina 146, Ercolano, Campania
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Napolinlahti ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Pietrarsan rautatiemuseo sijaitsee 3 kilometrin päässä. Ercolano Scavin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Via Libertàn asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.