Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Neitvuori

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Neitvuori. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Neitvuori, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Neitvuori paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Neitvuori upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Neitvuori? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Neitvuori lähellä kohdetta Neitvuori. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Neitvuori, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 75 majoitusliikettä kohteen Neitvuori lähellä
Anttolanhovi 59 €
Anttolanhovi

Anttolanhovi

Hovintie 224, Mikkeli
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Anttolan kirkko on 3,9 kilometrin ja Viljamakasiini on 4,1 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mikkelipuisto ja Kenkäveron pappila ovat myös 25 kilometrin päässä.

  Saimaa Hirsilinna Anttola
  Saimaa Hirsilinna Anttola

  Saimaa Hirsilinna Anttola

  Mikkelintie 33, Mikkeli
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Anttolan kirkko ja Viljamakasiini sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Mikkelipuisto ja Kenkäveron pappila ovat myös 25 kilometrin päässä.

   Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli 118 €
   Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

   Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

   Porrassalmenkatu 9, Mikkeli
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Urheilupuisto ja Mikkelin tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Mikkelipuisto ja Kenkäveron pappila ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Mikkelin rautatieasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Mikkeli 93 €
    Scandic Mikkeli

    Scandic Mikkeli

    Mikonkatu 9, Mikkeli
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mikkelin tuomiokirkko ja Kivisakasti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mikkelipuisto ja Kenkäveron pappila ovat myös 2 kilometrin päässä. Mikkelin rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Visulahti 75 €
     Visulahti

     Visulahti

     Visulahdentie 1, Mikkeli
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kivisakasti on 4,3 kilometrin päässä tästä mökistä. Mikkelipuisto ja Kenkäveron pappila sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Urheilupuisto ja Mikkelin tuomiokirkko ovat myös 10 kilometrin päässä.