Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Nikolaikirche

Tämä kirkko on peräisin keskiajalta, jolloin Berliinin kaupunki sai alkunsa. Nykyisin Nikolaikirche on yksi kaupungin mahtavista museoista.

Nikolaikirche on Berliinin vanhin kirkko ja Berliinin keskustassa Mitten alueella sijaitsevan keskiaikaisen kylän, Nikolaiviertelin, päänähtävyys. Vieraile Nikolaikirchessä ja opi lisää sen keskiaikaisesta historiasta. Ihaile alkuperäisen romaanisen kirkon arkkitehtuuria ja siihen myöhemmin lisättyjä myöhäisgoottilaisia osia. Kirkko on peräisin arviolta vuodelta 1230.

Nikolaikirche kannattaa yhdistää vierailuun Nikolaivierteliin, Berliinin vanhimpaan kortteliin. Kirkko ja kortteli perustettiin pian sen jälkeen, kun Berliini oli saanut kaupungin perustamiskirjansa. Kävele kirkon ympäri sen ulkopuolella ja koeta tunnistaa eri arkkitehtonisia tyylejä. Alkuperäisessä kivikirkossa oli linnoitettu länsitorni. Marienkapelle rakennettiin vuonna 1452. Tarkastele vuonna 1876 lisättyä kirkon omaleimaista tornia, jolla on kaksi korkeaa huippua.

Tutustu Nikolaikirchen sisätiloihin, joista tehtiin museo vuonna 1987, ja tarkastele koristeltuja kalusteita ja myöhäiskeskiaikaisia maalauksia. Pysyvässä ”From the Base of the City to the Double Spire” -näyttelyssä voit tutustua kirkon ja Nikolaiviertelin alueen historiaan. Kirkko vaurioitui pahoin toisessa maailmansodassa, ja monet alkuperäisistä kalusteista katosivat tai vaativat suuria kunnostustöitä.

Vieraile Nikolaikirchessä nauttimassa musiikki- ja kuoroesityksestä kirkossa säännöllisesti järjestettävissä iltakonserteissa. Tiedot tulevista tapahtumista löytyvät kirkosta.

Nikolaikirche sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Alexanderplatzilta. Perille pääsee bussilla, junalla tai kävellen. Kirkko on avoinna päivittäin. Sisäänpääsy on maksullinen. Kirkkoon on vapaa pääsy kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Nauti iltapäivästä Nikolaiviertelissä ja pistäydy sen jälkeen saksalaisella latte macchiatolla ja omenastruudelilla jossakin alueen monista kahviloista.


Alueen Nikolaikirche opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 523 majoitusliikettä kohteen Nikolaikirche lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 55 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  TITANIC Comfort Berlin Mitte 56 €
  TITANIC Comfort Berlin Mitte

  TITANIC Comfort Berlin Mitte

  Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berliini
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Gendarmenmarkt, Nikolaikirche ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Spittelmarktin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Märkisches Museumin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 79 €
   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Alexanderplatz 7, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 42 €
    Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

    Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

    Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Hotel, Berlin 105 €
     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      DDR-museo, AquaDom-akvaario ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Alexanderplatz ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 62 €
      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

      Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja DDR-museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz 68 €
       Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

       Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

       Stralauer Strasse 45, Berliini
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Berliinin televisiotorni, Alexanderplatz ja Museosaari (Museumsinsel) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Mercedes-Benz Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Klosterstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Jannowitzbrücken metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Nikolai Residence 69 €
        Hotel Nikolai Residence

        Hotel Nikolai Residence

        Am Nussbaum 5, Berliini, BE
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berliinin televisiotorni ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hackescher Markt ja Brandenburgin portti ovat myös 3 kilometrin päässä. Klosterstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.