Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nikolaikirche

Tämä kirkko on peräisin keskiajalta, jolloin Berliinin kaupunki sai alkunsa. Nykyisin Nikolaikirche on yksi kaupungin mahtavista museoista.

Nikolaikirche on Berliinin vanhin kirkko ja Berliinin keskustassa Mitten alueella sijaitsevan keskiaikaisen kylän, Nikolaiviertelin, päänähtävyys. Vieraile Nikolaikirchessä ja opi lisää sen keskiaikaisesta historiasta. Ihaile alkuperäisen romaanisen kirkon arkkitehtuuria ja siihen myöhemmin lisättyjä myöhäisgoottilaisia osia. Kirkko on peräisin arviolta vuodelta 1230.

Nikolaikirche kannattaa yhdistää vierailuun Nikolaivierteliin, Berliinin vanhimpaan kortteliin. Kirkko ja kortteli perustettiin pian sen jälkeen, kun Berliini oli saanut kaupungin perustamiskirjansa. Kävele kirkon ympäri sen ulkopuolella ja koeta tunnistaa eri arkkitehtonisia tyylejä. Alkuperäisessä kivikirkossa oli linnoitettu länsitorni. Marienkapelle rakennettiin vuonna 1452. Tarkastele vuonna 1876 lisättyä kirkon omaleimaista tornia, jolla on kaksi korkeaa huippua.

Tutustu Nikolaikirchen sisätiloihin, joista tehtiin museo vuonna 1987, ja tarkastele koristeltuja kalusteita ja myöhäiskeskiaikaisia maalauksia. Pysyvässä ”From the Base of the City to the Double Spire” -näyttelyssä voit tutustua kirkon ja Nikolaiviertelin alueen historiaan. Kirkko vaurioitui pahoin toisessa maailmansodassa, ja monet alkuperäisistä kalusteista katosivat tai vaativat suuria kunnostustöitä.

Vieraile Nikolaikirchessä nauttimassa musiikki- ja kuoroesityksestä kirkossa säännöllisesti järjestettävissä iltakonserteissa. Tiedot tulevista tapahtumista löytyvät kirkosta.

Nikolaikirche sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Alexanderplatzilta. Perille pääsee bussilla, junalla tai kävellen. Kirkko on avoinna päivittäin. Sisäänpääsy on maksullinen. Kirkkoon on vapaa pääsy kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Nauti iltapäivästä Nikolaiviertelissä ja pistäydy sen jälkeen saksalaisella latte macchiatolla ja omenastruudelilla jossakin alueen monista kahviloista.


Alueen Nikolaikirche opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 129 majoitusliikettä kohteen Nikolaikirche lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 62 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 76 €
  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

  Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

  Alexanderplatz 7, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Westin Grand, Berlin 119 €
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Select Hotel Berlin The Wall 67 €
    Select Hotel Berlin The Wall

    Select Hotel Berlin The Wall

    Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Hotel, Berlin 111 €
     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Radisson Blu Hotel, Berlin

     Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz 89 €
      Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

      Holiday Inn Express Berlin - Alexanderplatz

      Stralauer Strasse 45, Berliini
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nikolaikirche ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Alexanderplatz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Klosterstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Jannowitzbrücken metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Berlin, Berlin 88 €
       Hotel Berlin, Berlin

       Hotel Berlin, Berlin

       Lützowplatz 17, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Novotel Berlin Mitte 76 €
        Novotel Berlin Mitte

        Novotel Berlin Mitte

        Fischerinsel 12, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nikolaikirche ja Friedrichstraße sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Spittelmarktin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Märkisches Museumin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.