Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nordstanin kauppakeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Nordstanin kauppakeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Nordstanin kauppakeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Nordstanin kauppakeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Nordstanin kauppakeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Nordstanin kauppakeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Nordstanin kauppakeskus lähellä kohdetta Nordstanin kauppakeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Nordstanin kauppakeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 173 majoitusliikettä kohteen Nordstanin kauppakeskus lähellä
Avalon Hotel 104 €
Avalon Hotel

Avalon Hotel

Kungstorget 9, Göteborg
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kungsgatanin ostoskatu, Lisebergin huvipuisto ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Scandinavium (areena) ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsportsplatsenin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Grönsakstorgetin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Hotel Post, Gothenburg 125 €
  Clarion Hotel Post, Gothenburg

  Clarion Hotel Post, Gothenburg

  Drottningtorget 10, Göteborg
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottningtorget ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Lisebergin huvipuisto ja Scandinavium (areena) ovat myös 3 kilometrin päässä. Göteborgin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nordstanin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

   Comfort Hotel Goteborg 93 €
   Comfort Hotel Goteborg

   Comfort Hotel Goteborg

   Skeppsbroplatsen 1, Göteborg
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Götan kanava ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lisebergin huvipuisto ja Scandinavium (areena) ovat myös 3 kilometrin päässä. Stenpirenin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Domkyrkanin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Scandinavia Hotel 119 €
    Radisson Blu Scandinavia Hotel

    Radisson Blu Scandinavia Hotel

    Södra Hamngatan 59, Göteborg
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Mikko Mallikkaan kulttuuritalo ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lisebergin huvipuisto ja Scandinavium (areena) ovat myös 2 kilometrin päässä. Nordstanin raitiovaunupysäkki ja Brunnsparkenin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Collection Hotel Odin 110 €
     Clarion Collection Hotel Odin

     Clarion Collection Hotel Odin

     Odinsgatan 6, Göteborg
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottningtorget ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lisebergin huvipuisto ja Scandinavium (areena) ovat myös 2 kilometrin päässä. Göteborgin keskusrautatieasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Ullevi Norran raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      First Hotel G 96 €
      First Hotel G

      First Hotel G

      Nils Ericssonplatsen 4, Göteborg
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Drottningtorget ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lisebergin huvipuisto ja Scandinavium (areena) ovat myös 3 kilometrin päässä. Nordstanin raitiovaunupysäkki ja Göteborgin keskusrautatieasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Gothia Towers 109 €
       Gothia Towers

       Gothia Towers

       Mässans Gata 24, Göteborg
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Universeum (koko perheen tiedekeskus) and Lisebergin huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Maailmankulttuurin museo ja Avenue (ostoskatu) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Korsvägenin raitiovaunupysäkki ja Lisebergin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Opera 104 €
        Hotel Opera

        Hotel Opera

        Nils Ericsonsgatan 23, Göteborg
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottningtorget ja Göteborgin ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Nya Ullevi (stadion) ja Scandinavium (areena) ovat myös 2 kilometrin päässä. Nordstanin raitiovaunupysäkki ja Göteborgin keskusrautatieasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.