Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nordstanin kauppakeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Nordstanin kauppakeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Nordstanin kauppakeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Nordstanin kauppakeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Nordstanin kauppakeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Nordstanin kauppakeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Nordstanin kauppakeskus lähellä kohdetta Nordstanin kauppakeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Nordstanin kauppakeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 141 majoitusliikettä kohteen Nordstanin kauppakeskus lähellä
Radisson Blu Scandinavia Hotel 117 €
Radisson Blu Scandinavia Hotel

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Södra Hamngatan 59, Göteborg
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Mikko Mallikkaan kulttuuritalo, Göteborgin kaupunginmuseo ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Göteborgin ooppera ja Maritiman-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nordstanin raitiovaunupysäkki ja Brunnsparkenin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Gothia Towers 99 €
  Gothia Towers

  Gothia Towers

  Mässans Gata 24, Göteborg
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Universeum (koko perheen tiedekeskus) and Lisebergin huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Maailmankulttuurin museo ja Avenue (ostoskatu) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Korsvägenin raitiovaunupysäkki ja Lisebergin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Vanilla 67 €
   Hotel Vanilla

   Hotel Vanilla

   Kyrkogatan 38, Göteborg
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kungsgatanin ostoskatu ja Göteborgin kaupunginmuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Maritiman-museo ja Göteborgin ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Domkyrkanin raitiovaunupysäkki ja Kungsportsplatsenin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    First Hotel G
    First Hotel G

    First Hotel G

    Nils Ericssonplatsen 4, Göteborg
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottningtorget, Göteborgin kaupunginmuseo ja Göteborgin ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Maritiman-museo ja Nya Ullevi (stadion) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nordstanin raitiovaunupysäkki ja Göteborgin keskusrautatieasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Hotel Post, Gothenburg 96 €
     Clarion Hotel Post, Gothenburg

     Clarion Hotel Post, Gothenburg

     Drottningtorget 10, Göteborg
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottningtorget ja Göteborgin kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Göteborgin ooppera ja Maritiman-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Göteborgin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nordstanin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg 99 €
      Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

      Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

      Lindholmspiren 4, Göteborg
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lindholmenin tiedepuisto, Maritiman-museo ja Göteborgin kaupunginmuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Göteborgin ooppera ja Göteborgin taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Stenpirenin raitiovaunupysäkki on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Domkyrkanin raitiovaunupysäkki on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Elite Plaza Hotel Göteborg 124 €
       Elite Plaza Hotel Göteborg

       Elite Plaza Hotel Göteborg

       Vaestra Hamngatan 3, Göteborg
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Göteborgin tuomiokirkko ja Göteborgin kaupunginmuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Maritiman-museo ja Göteborgin ooppera ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Domkyrkanin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Grönsakstorgetin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Europa 86 €
        Scandic Europa

        Scandic Europa

        Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nordstanin kauppakeskus, Göteborgin kaupunginmuseo ja Göteborgin ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Maritiman-museo ja Nya Ullevi (stadion) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nordstanin raitiovaunupysäkki ja Brunnsparkenin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.