Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Norjan ilmailumuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Norjan ilmailumuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Norjan ilmailumuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Norjan ilmailumuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Norjan ilmailumuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Norjan ilmailumuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Norjan ilmailumuseo lähellä kohdetta Norjan ilmailumuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Norjan ilmailumuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 25 majoitusliikettä kohteen Norjan ilmailumuseo lähellä
Radisson Blu Hotel, Bodo 84 €
Radisson Blu Hotel, Bodo

Radisson Blu Hotel, Bodo

Storgata 2, P.O. Box 371, Bodo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Havet
  Scandic Havet

  Scandic Havet

  Tollbugata 5, Bodo
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Thon Hotel Nordlys
   Thon Hotel Nordlys

   Thon Hotel Nordlys

   Moloveien 14, Bodo
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Skagen Hotel 118 €
    Skagen Hotel

    Skagen Hotel

    Nyholmsgata 11, Bodo
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Collection Hotel Grand Bodø 100 €
     Clarion Collection Hotel Grand Bodø

     Clarion Collection Hotel Grand Bodø

     Professor Schyttes Gate 1, Bodo
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      City Hotell 93 €
      City Hotell

      City Hotell

      Storgata 39, Bodo
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bodo Domkirke ja Nordland Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Tilava Apt. Bodøn Sydämessä. 15 min Kävelymatkan Päässä Lauttasatamasta
       Tilava Apt. Bodøn Sydämessä. 15 min Kävelymatkan Päässä Lauttasatamasta

       Tilava Apt. Bodøn Sydämessä. 15 min Kävelymatkan Päässä Lauttasatamasta

       2 Nordlysbuen, Bodo, Nordland (county)
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park, Norjan ilmailumuseo ja Nordland Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Bodo Domkirke ja Aspmyra-stadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Bodø
        Scandic Bodø

        Scandic Bodø

        Sjøgata 23, Bodo
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Bodo Domkirke ja Nordland Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.