Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Norjan ilmailumuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Norjan ilmailumuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Norjan ilmailumuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Norjan ilmailumuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Norjan ilmailumuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Norjan ilmailumuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Norjan ilmailumuseo lähellä kohdetta Norjan ilmailumuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Norjan ilmailumuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 42 majoitusliikettä kohteen Norjan ilmailumuseo lähellä
Skagen Hotel 85 €
Skagen Hotel

Skagen Hotel

Nyholmsgata 11, Bodo
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Collection Hotel Grand Bodø 115 €
  Clarion Collection Hotel Grand Bodø

  Clarion Collection Hotel Grand Bodø

  Professor Schyttes Gate 1, Bodo
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Bodø 74 €
   Scandic Bodø

   Scandic Bodø

   Sjøgata 23, Bodo
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Bodo Domkirke ja Nordland Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Bodo 81 €
    Radisson Blu Hotel, Bodo

    Radisson Blu Hotel, Bodo

    Storgata 2, P.O. Box 371, Bodo
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Opsahl Gjestegaard
     Opsahl Gjestegaard

     Opsahl Gjestegaard

     Prinsensgt. 131, Bodo
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Bodo Domkirke ja Nordland Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      City Hotell 64 €
      City Hotell

      City Hotell

      Storgata 39, Bodo
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bodo Domkirke ja Nordland Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Bodø Hostel
       Bodø Hostel

       Bodø Hostel

       Sjøgata 57, Bodo
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bodo Domkirke ja Nordland Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Bodo Hotell 93 €
        Bodo Hotell

        Bodo Hotell

        Prof Schyttesgate 5, Bodo
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.