Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Norjan ilmailumuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Norjan ilmailumuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Norjan ilmailumuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Norjan ilmailumuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Norjan ilmailumuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Norjan ilmailumuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Norjan ilmailumuseo lähellä kohdetta Norjan ilmailumuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Norjan ilmailumuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 31 majoitusliikettä kohteen Norjan ilmailumuseo lähellä
Radisson Blu Hotel, Bodo 73 €
Radisson Blu Hotel, Bodo

Radisson Blu Hotel, Bodo

Storgata 2, P.O. Box 371, Bodo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Havet
  Scandic Havet

  Scandic Havet

  Tollbugata 5, Bodo
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Bodø
   Scandic Bodø

   Scandic Bodø

   Sjøgata 23, Bodo
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Bodo Domkirke ja Nordland Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Thon Hotel Nordlys 103 €
    Thon Hotel Nordlys

    Thon Hotel Nordlys

    Moloveien 14, Bodo
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     City Hotell 73 €
     City Hotell

     City Hotell

     Storgata 39, Bodo
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bodo Domkirke ja Nordland Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Clarion Collection Hotel Grand Bodø 97 €
      Clarion Collection Hotel Grand Bodø

      Clarion Collection Hotel Grand Bodø

      Professor Schyttes Gate 1, Bodo
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Bodo Hotell 95 €
       Bodo Hotell

       Bodo Hotell

       Prof Schyttesgate 5, Bodo
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Skagen Hotel 102 €
        Skagen Hotel

        Skagen Hotel

        Nyholmsgata 11, Bodo
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nordland Museum ja Bodo Domkirke sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aspmyra-stadion ja Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Bodøn asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.