West AlamedaOakland

Pacific Pinball Museum ja Frank Bette Center for the Arts ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia kohteita, kun olet alueella.

Huippuhotellit kohteessa West Alameda

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Hawthorn Suites by Wyndham Oakland/Alameda
Hawthorn Suites by Wyndham Oakland/Alameda
2.5 out of 5
1628 Webster Street, Alameda, CA
Hinta on 131 € per yö

USS Hornet Museum, Jack London Square ja Oaklandin kokouskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Oakland Museum of California (museo) ja Oakland ...

4.3/5Excellent! (592 arvostelua)

"Location was easy to get to, and there was minimal contact with people. Staff member on duty was not the most friendly, but the room was clean, and it was a good location for our stay purposes."…"

Arvosteltu 6.7.2020

Hawthorn Suites by Wyndham Oakland/Alameda
Rodeway Inn
Rodeway Inn
2 out of 5
1925 Webster Street, Alameda, CA
Hinta on 78 € per yö

Jack London Square, Oaklandin kokouskeskus ja Oakland Museum of California (museo) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä motellista. Oakland City Center (ostoskeskus) ...

2.9/5 (442 arvostelua)
Ihan ok motelli

"Ihan ok siisti motelli, jossa on kaikki tarvittava parin yön yöpymiseen. Ei mikään luksuskokemus, mutta käy hyvin jos tarkoitus on vain nukkua öiden yli jossain."…"

Arvosteltu 18.9.2017

Rodeway Inn
Makea Alamedan Mökki Lähellä SF: tä, Rantaa, Oak-lentokenttää
Makea Alamedan Mökki Lähellä SF: tä, Rantaa, Oak-lentokenttää
1210 9th St, Alameda, CA

USS Hornet Museum, Jack London Square ja Oaklandin kokouskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä mökistä. Oakland Museum of California (museo) ja Oakland ...

5/5Exceptional! (2 arvostelua)
Loved it

"Both the front and back houses on this property are great, the extra mattresses available in the basement are real mattresses, not flimsy futons, very comfortable place!"…"

Arvosteltu 23.3.2020

Makea Alamedan Mökki Lähellä SF: tä, Rantaa, Oak-lentokenttää
Spectacular Yksityinen Koti :: Herää Vedellä
Spectacular Yksityinen Koti :: Herää Vedellä
508 Central Ave, Alameda, CA

USS Hornet Museum, Jack London Square ja Oaklandin kokouskeskus ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakodista. Oakland Museum of California ...

Spectacular Yksityinen Koti :: Herää Vedellä
Istuu Lahdella Lahdella
Istuu Lahdella Lahdella
314 Tideway Dr, Alameda, CA

USS Hornet Museum, Jack London Square ja Oaklandin kokouskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Oakland Museum of ...

4.3/5Excellent! (15 arvostelua)
Review

"Nice experience great location."…"

Arvosteltu 4.3.2020

Istuu Lahdella Lahdella
Garden Asunto Sijaitsee Wonderful Old Victorian Home
Garden Asunto Sijaitsee Wonderful Old Victorian Home
912 San Antonio Ave, Alameda, CA

USS Hornet Museum, Jack London Square ja Oaklandin kokouskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Oakland Museum of California (museo) ...

4.9/5Exceptional! (69 arvostelua)
Beautiful apartment

"We had a wonderful stay in this cozy apartment. The bed is very comfortable and the sheets and soft! We prepared quite a few meals there and the kitchen was fully stocked with everything we needed! It’s close to stores and tourist sites but located on a very quiet street."…"

Arvosteltu 9.7.2020

Garden Asunto Sijaitsee Wonderful Old Victorian Home

Suositut vierailukohteet – West Alameda

Pier 39
Kuva majoitusliikkeestä Pier 39

Pier 39

4/5(5 arvostelua)

Tämä rannan turistikohde on tunnettu hauskoista huvipuistolaitteistaan, kekseliäistä performanssitaiteilijoistaan ja monista matkamuistomyymälöistään, mutta pisimmän korren vetävät kuitenkin laiturin vieressä köllöttelevät merileijonat.

Golden Gaten silta
Kuva majoitusliikkeestä Golden Gaten silta

Golden Gaten silta

4/5(6 arvostelua)

Autot ajavat siltaa pitkin ja laivat seilaavat sen alta, mutta paras tapa nähdä tämä kuuluisa silta on ylittää se jalkaisin.

Alcatrazin saari
Kuva majoitusliikkeestä Alcatrazin saari

Alcatrazin saari

4.5/5(4 arvostelua)

Lähde pahamaineiselle vankilasaarelle, jota kutsutaan myös nimellä ”The Rock”, ja ota selvää, mihin tämän hylätyn vankilan maine julmana ja pelottavana paikkana perustuu.

Golden Gaten puisto
Kuva majoitusliikkeestä Golden Gaten puisto

Golden Gaten puisto

4/5(7 arvostelua)

Tämä keskellä San Franciscoa sijaitseva suosittu puisto on erinomainen paikka rentoutua puiden, kukkien ja luonnonvaraisten eläinten keskellä.

San Franciscon lahti
Kuva majoitusliikkeestä San Franciscon lahti

San Franciscon lahti

4/5(3 arvostelua)

Tutki luontoa kohteessa San Franciscon lahti, joka on kohteessa San Francisco sijaitseva suosittu viheralue. Varmista, että sinulla on hieman aikaa vierailla alueen kaupoissa.

Lombard Street
Kuva majoitusliikkeestä Lombard Street

Lombard Street

4/5(7 arvostelua)

Opit lisää kohteen San Francisco paikallisesta historiasta, kun käyt vierailulla kohteen Lombard Street kaltaisilla tunnetuilla muistomerkeillä. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kiehtovia museoita ja maineikkaita taidegallerioita.

Muut kaupunginosat kohteessa Oakland

Oakland Museum of California featuring patsas tai veistos ja taide

Chinatown

Jos vieailet kohteessa Chinatown, kannattaa nauttia sen lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja vierailla sen läheisissä nähtävyyksissä, kuten Oakland Museum of California (museo). Lake Merrittin metroasema takaa, että voit tutustua myös laajempaan alueeseen helposti.

Chinatown
Oaklandin keskusta, Oakland, Kalifornia, Yhdysvallat

Oaklandin keskusta

4/5Very Good!(1 aluearvostelu)

Teattereista, taidegallerioista ja elävästä musiikista tunnettu Oaklandin keskusta tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Jack London Square ja Oakland Museum of California (museo). Ja Lake Merrittin metroasema ja 12th Street/Oakland City Center Station takaavat, että voit tutustua ympäröivään alueeseen helposti.

Oaklandin keskusta
Uptown Oakland, Oakland, Kalifornia, Yhdysvallat

Uptown Oakland

Uptown Oakland tunnetaan elävästä musiikista ja arkkitehtuurista. Alue tarjoaa myös mielenkiintoista nähtävää ja tekemistä, kuten Fox Theater ja Paramount Theatre, ja 19th Streetin metroasema takaa, että kaupunkiin tutustuminen on vaivatonta.

Uptown Oakland
West Oakland, Kalifornia, Yhdysvallat
Bill Davis troverissa

West Oakland

West Oakland tarjoaa upeita nähtävyyksiä, joihin kuuluu muun muassa Old Oakland, ja jos haluat tutustua kaupunkiin lähemmin, West Oaklandin metroasema sijaitsee lähellä.

West Oakland
Piedmont Avenue, Oakland, Kalifornia, Yhdysvallat
Justina Brunt troverissa

Piedmont Avenue

Vaikka Piedmont Avenue ei tarjoa mitään kuuluisia nähtävyyksiä, Paramount Theatre ja Fox Theater ovat kaksi lähiseudulla olevaa kiinnostavaa kohdetta.

Piedmont Avenue
Rockridge, Oakland, Kalifornia, Yhdysvallat
HullyGulley troverissa

Rockridge

Rockridge tarjoaa paljon; matkailijat nauttivat erityisesti sen ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista, ja jos haluat tutustua lähialueeseen, Rockridge Station sijaitsee lähellä.

Rockridge