Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Oberbaumbrücke

Kävele pitkin Berliinin ikonisiin maamerkkeihin kuuluvaa Oberbaumbrückeä, joka oli aikoinaan osa linnoitettua Berliiniä ja idän ja lännen yhdistävä silta. Nykyisin sillalta on mahtavat näkymät kaupunkiin ja joelle.

Ylitä Spree Oberbaumbrückeä pitkin ja koe kappale Berliinin historiaa. Oberbaumbrücken ensimmäinen versio oli puinen laskusilta, joka rakennettiin 1700-luvulla kaupungin portiksi. Oberbaumbrücke tarkoittaa kirjaimellisesti ”yläpuusiltaa”. Tämä viittaa puunrunkoihin, joita käytettiin puomeina, joilla joki suljettiin öisin. Nykyinen kaksikerroksinen Oberbaumbrücke avattiin vuonna 1896. Näe kaksi omaleimaista goottilaistyylistä tornia, jotka lisättiin siltaan myöhemmin viittauksena sen aiempaan käyttötarkoitukseen porttina.

Oberbaumbrückeltä avautuvat kauniit näkymät kaupungin ylle ja Spreelle. Luoteessa näet historiallisen Berliinin muurin ja sitä nykyisin koristavat East Side Galleryn seinämaalaukset. Bongaa Alexanderplatzilta kohoava ikoninen televisiotorni. Kaakossa voit puolestaan nähdä Spreessä seisovan 30 metriä korkean teräsveistoksen Molekyylimies. Veistoksen laati amerikkalainen kuvanveistäjä Jonathan Borofsky kuvaamaan kolmen eri alueen, eli Treptown, Kreuzbergin ja Friedrichshainin kohtaamispistettä.

Silta toimi Itä- ja Länsi-Berliinin välisenä yhteytenä vuosina 1961–1989. Länsi-Berliinin asukkaat pystyivät käyttämään kävelytietä jalankulkijoille tarkoitettuna raja-asemana. Muurin kaaduttua tiet ja rautatieyhteydet avattiin uudelleen ja paikalle asennettiin Thorsten Goldbergin neonvaloinstallaatio. Voit bongata sillan torneista neonvalot, jotka kuvaavat jatkuvaa kivi, paperi ja sakset ‑peliä.

Oberbaumbrücke sijaitsee Friedrichshain-Kreuzbergin hallintoalueen keskellä. Sillalle pääsee metrolla, junalla tai bussilla. Silta on avoinna joka päivä, ja sinne on vapaa pääsy. Silta sijaitsee lähellä Kreuzbergin eloisaa kahvila-aluetta ja Friedrichshainin jännittävää yöelämäaluetta. Kävele sillan yli illalla ja nauti katutaiteilijoiden järjestämistä konserteista.


Alueen Oberbaumbrücke opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 155 majoitusliikettä kohteen Oberbaumbrücke lähellä
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 42 €
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

Am Postbahnhof 4, Berliini
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 3 kilometrin päässä. Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema ja Berlin-Ostin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel PLUS Berlin 47 €
  Hotel PLUS Berlin

  Hotel PLUS Berlin

  Warschauer Platz 6-8, Berliini, BE
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   nhow Berlin 80 €
   nhow Berlin

   nhow Berlin

   Stralauer Allee 3, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Treptowerin puisto ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn Berlin - City East Side 74 €
    Holiday Inn Berlin - City East Side

    Holiday Inn Berlin - City East Side

    Wanda-Kallenbach Str., Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Badeschiffin ulkouima-allas on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Warschauer Straßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Industriepalast Hostel Berlin 57 €
     Industriepalast Hostel Berlin

     Industriepalast Hostel Berlin

     Warschauer Strasse 43, Berliini, BE
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Select Hotel Berlin Ostbahnhof 73 €
      Select Hotel Berlin Ostbahnhof

      Select Hotel Berlin Ostbahnhof

      Lange Strasse 31, Berliini, BE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oberbaumbrücke, Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alexanderplatz ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Strausberger Platzin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berlin-Ostin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery 80 €
       Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

       Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

       Mildred-Harnack-Strasse 15, Berliini, Berlin
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 3 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery 74 €
        Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

        Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

        Muehlenstrasse 13-19, Berliini
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.