Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Oberbaumbrücke

Kävele pitkin Berliinin ikonisiin maamerkkeihin kuuluvaa Oberbaumbrückeä, joka oli aikoinaan osa linnoitettua Berliiniä ja idän ja lännen yhdistävä silta. Nykyisin sillalta on mahtavat näkymät kaupunkiin ja joelle.

Ylitä Spree Oberbaumbrückeä pitkin ja koe kappale Berliinin historiaa. Oberbaumbrücken ensimmäinen versio oli puinen laskusilta, joka rakennettiin 1700-luvulla kaupungin portiksi. Oberbaumbrücke tarkoittaa kirjaimellisesti ”yläpuusiltaa”. Tämä viittaa puunrunkoihin, joita käytettiin puomeina, joilla joki suljettiin öisin. Nykyinen kaksikerroksinen Oberbaumbrücke avattiin vuonna 1896. Näe kaksi omaleimaista goottilaistyylistä tornia, jotka lisättiin siltaan myöhemmin viittauksena sen aiempaan käyttötarkoitukseen porttina.

Oberbaumbrückeltä avautuvat kauniit näkymät kaupungin ylle ja Spreelle. Luoteessa näet historiallisen Berliinin muurin ja sitä nykyisin koristavat East Side Galleryn seinämaalaukset. Bongaa Alexanderplatzilta kohoava ikoninen televisiotorni. Kaakossa voit puolestaan nähdä Spreessä seisovan 30 metriä korkean teräsveistoksen Molekyylimies. Veistoksen laati amerikkalainen kuvanveistäjä Jonathan Borofsky kuvaamaan kolmen eri alueen, eli Treptown, Kreuzbergin ja Friedrichshainin kohtaamispistettä.

Silta toimi Itä- ja Länsi-Berliinin välisenä yhteytenä vuosina 1961–1989. Länsi-Berliinin asukkaat pystyivät käyttämään kävelytietä jalankulkijoille tarkoitettuna raja-asemana. Muurin kaaduttua tiet ja rautatieyhteydet avattiin uudelleen ja paikalle asennettiin Thorsten Goldbergin neonvaloinstallaatio. Voit bongata sillan torneista neonvalot, jotka kuvaavat jatkuvaa kivi, paperi ja sakset ‑peliä.

Oberbaumbrücke sijaitsee Friedrichshain-Kreuzbergin hallintoalueen keskellä. Sillalle pääsee metrolla, junalla tai bussilla. Silta on avoinna joka päivä, ja sinne on vapaa pääsy. Silta sijaitsee lähellä Kreuzbergin eloisaa kahvila-aluetta ja Friedrichshainin jännittävää yöelämäaluetta. Kävele sillan yli illalla ja nauti katutaiteilijoiden järjestämistä konserteista.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 522 majoitusliikettä kohteen Oberbaumbrücke lähellä
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 40 €
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

Am Postbahnhof 4, Berliini
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni ovat myös 3 kilometrin päässä. Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema ja Berlin-Ostin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  nhow Berlin 67 €
  nhow Berlin

  nhow Berlin

  Stralauer Allee 3, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Treptowerin puisto ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery 76 €
   Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

   Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

   Muehlenstrasse 13-19, Berliini
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Mercedes-Benz Arena on 0,1 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Potsdamer Platz ja Brandenburgin portti ovat myös 10 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Kater 84 €
    The Kater

    The Kater

    Warschauer Straße 46/47, Berliini
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Mercedes-Benz Arena ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel PLUS Berlin 40 €
     Hotel PLUS Berlin

     Hotel PLUS Berlin

     Warschauer Platz 6-8, Berliini, BE
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Holiday Inn Berlin - City East Side 71 €
      Holiday Inn Berlin - City East Side

      Holiday Inn Berlin - City East Side

      Wanda-Kallenbach Str., Berliini, BE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Badeschiffin ulkouima-allas on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Warschauer Straßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       East-Side Hotel Berlin
       East-Side Hotel Berlin

       East-Side Hotel Berlin

       Mühlenstrasse 6, Berliini, BE
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        East Side Gallery ja Oberbaumbrücke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Eastern & Western Comfort Hostelboat
        Eastern & Western Comfort Hostelboat

        Eastern & Western Comfort Hostelboat

        73 Mühlenstraße, Berliini
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mercedes-Benz Arena on 0,3 kilometrin ja Berliinin televisiotorni on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Potsdamer Platz ovat myös 10 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schlesisches Torin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.