Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Odensen linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Odensen linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Odensen linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Odensen linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Odensen linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Odensen linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Odensen linna lähellä kohdetta Odensen linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Odensen linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 208 majoitusliikettä kohteen Odensen linna lähellä
CABINN Odense Hotel 84 €
CABINN Odense Hotel

CABINN Odense Hotel

Ostre Stationsvej 7-9, Odense
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tanskan rautatiemuseo, Fyrtojet (museo) ja Hans Christian Andersenin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandts Klædefabrik (museo) ja Odensen eläintarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Odensen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense 124 €
  Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense

  Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense

  Claus Bergs Gade 7, Odense
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hans Christian Andersenin museo ja ODEON-kongressitalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Funenin taidemuseo ja Hans Christian Andersenin lapsuudenkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   First Hotel Grand
   First Hotel Grand

   First Hotel Grand

   Jernbanegade 18, Odense
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Funenin taidemuseo, Brandts Klædefabrik (museo) ja Hans Christian Andersenin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Hans Christian Andersenin lapsuudenkoti ja Odensen eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Odensen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odense Sygehusin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

    Milling Hotel Ansgar 90 €
    Milling Hotel Ansgar

    Milling Hotel Ansgar

    Østre Stationsvej 32, Odense
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tanskan rautatiemuseo, Funenin taidemuseo ja Brandts Klædefabrik (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Hans Christian Andersenin museo ja Hans Christian Andersenin lapsuudenkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Milling Hotel Windsor 102 €
     Milling Hotel Windsor

     Milling Hotel Windsor

     Vindegade 45, Odense
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Funenin taidemuseo, Brandts Klædefabrik (museo) ja Hans Christian Andersenin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Hans Christian Andersenin lapsuudenkoti ja Odensen eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Odensen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odense Sygehusin asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Odeon 191 €
      Hotel Odeon

      Hotel Odeon

      Odeons Kvarter 11, Odense, Fyn
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Carl Nielsenin museo ja Hans Christian Andersenin museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Funenin taidemuseo ja Hans Christian Andersenin lapsuudenkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       City Hotel Odense 113 €
       City Hotel Odense

       City Hotel Odense

       Hans Mules Gade 5, Odense
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bymuseet Møntergarden (museo), ODEON-kongressitalo ja Hans Christian Andersenin museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Funenin taidemuseo ja Hans Christian Andersenin lapsuudenkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Milling Hotel Mini 19 75 €
        Milling Hotel Mini 19

        Milling Hotel Mini 19

        Hans Tausens Gade 19, Odense
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Funenin taidemuseo ja Brandts Klædefabrik (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hans Christian Andersenin museo ja Hans Christian Andersenin lapsuudenkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.