Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Odensen linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Odensen linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Odensen linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Odensen linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Odensen linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Odensen linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Odensen linna lähellä kohdetta Odensen linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Odensen linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 271 majoitusliikettä kohteen Odensen linna lähellä
First Hotel Grand 122 €
First Hotel Grand

First Hotel Grand

Jernbanegade 18, Odense
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Funenin taidemuseo ja Odensen linna (Odense Slot) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Fyrtojet (museo) ja Pyhän Knuutin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odense Sygehusin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

  CABINN Odense Hotel 84 €
  CABINN Odense Hotel

  CABINN Odense Hotel

  Ostre Stationsvej 7-9, Odense
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tanskan rautatiemuseo, Fyrtojet (museo) ja Hans Christian Andersenin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandts Klædefabrik (museo) ja Odensen eläintarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Odensen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Comwell H.C. Andersen Odense 118 €
   Comwell H.C. Andersen Odense

   Comwell H.C. Andersen Odense

   Claus Bergs Gade 7, Odense
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hans Christian Andersenin museo ja ODEON-kongressitalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Funenin taidemuseo ja Hans Christian Andersenin lapsuudenkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Milling Hotel Plaza 107 €
    Milling Hotel Plaza

    Milling Hotel Plaza

    Østre Stationsvej 24, Odense
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tanskan rautatiemuseo, Odensen linna (Odense Slot) ja Funenin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. ODEON-kongressitalo ja Fyrtojet (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Odeon 144 €
     Hotel Odeon

     Hotel Odeon

     Odeons Kvarter 11, Odense, Fyn
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Carl Nielsenin museo, Fyrtojet (museo) ja ODEON-kongressitalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hans Christian Andersenin museo ja Bymuseet Møntergarden (museo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Milling Hotel Mini 19 72 €
      Milling Hotel Mini 19

      Milling Hotel Mini 19

      Hans Tausens Gade 19, Odense
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Funenin taidemuseo, Odensen linna (Odense Slot) ja Tanskan rautatiemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandts Klædefabrik (museo) ja Fyrtojet (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Milling Hotel Windsor 90 €
       Milling Hotel Windsor

       Milling Hotel Windsor

       Vindegade 45, Odense
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Funenin taidemuseo ja Odensen linna (Odense Slot) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandts Klædefabrik (museo) ja Tanskan rautatiemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odense Sygehusin asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

        Milling Hotel Ansgar 80 €
        Milling Hotel Ansgar

        Milling Hotel Ansgar

        Østre Stationsvej 32, Odense
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tanskan rautatiemuseo, Odensen linna (Odense Slot) ja Funenin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. ODEON-kongressitalo ja Brandts Klædefabrik (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Odensen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.