Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiapuisto

Olympiapuisto oli maailman tunnetuimman urheilutapahtuman virallinen tapahtumapaikka, mutta siellä on yhä runsaasti nähtävää.

Olympiapuisto rakennettiin Münchenissä vuonna 1972 järjestettyjä 20. kesäolympialaisia varten. Valittu tapahtumapaikka sijaitsee noin 4,8 kilometriä Münchenin keskustasta luoteeseen. Valtava paikoilleen jännitetty katto yhdistää puiston monet eri alueet, kuten 69 000 -paikkaisen olympiastadionin, olympiahallin ja olympialaisten uimakeskuksen. Puistossa järjestetään yhä saksalaisia ja kansainvälisiä urheilutapahtumia. Myös avonaisella olympiastadionilla ja katetussa olympiahallissa järjestetään säännöllisesti kansainvälisiä konsertteja.

Adrenaliininmetsästäjät voivat kokeilla kattokiipeilyä olympiastadionilla ja nauttia samalla henkeäsalpaavista näkymistä kaupungin ylle. Uimakeskuksen viisi uima-allasta, ponnahduslaudat, sauna ja auringonottoa varten tarkoitettu nurmialue ovat käytettävissä pientä pääsymaksua vastaan. Olympialaisten nyrkkeilyareena on muutettu ympäri vuoden auki olevaksi luistinradaksi.

Talvella voit laskea lasten kanssa kelkalla lumista olympiamäkeä. Mäki rakennettiin toisen maailmansodan jälkeen raivatusta kivimurskasta. Kesällä puistossa järjestetään ulkoilmaelokuvanäytöksiä ja -konsertteja, ilotulituksia ja muita tapahtumia. Katso niiden tiedot olympiapuiston verkkosivustolta. Puistossa on useita muita nähtävyyksiä, kuten Sea Life Münchenin akvaario, olympialaisten regattarata ja olympiatorni, jossa on pyörivä ravintola ja näköalatasanne. Ota mukaan lounaseväät ja nauti koko päivä puiston aktiviteeteista.

Münchenin olympialaiset muistetaan pääasiassa Israelin joukkuetta vastaan tehdyistä traagisista terrori-iskuista. Entisessä olympiakylässä on muistomerkki, jonka äärellä voit muistella näiden iskujen uhreja.

Olympiapuistoon on vapaa pääsy, mutta joihinkin puiston tapahtumiin ja aktiviteetteihin on pääsymaksu. Lähin U-Bahn-asema on Olympiazentrum. Autolla saapuville on tarjolla useita maksullisia pysäköintialueita.


Alueen Olympiapuisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 704 majoitusliikettä kohteen Olympiapuisto lähellä
H2 Hotel München Olympiapark 77 €
H2 Hotel München Olympiapark

H2 Hotel München Olympiapark

Moosacher Str. 82, München, BY
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Nymphenburgin linna ja Englantilainen puutarha ovat myös 10 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Olympiazentrumin U-Bahn-asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  MEININGER Hotel Munich Olympiapark 44 €
  MEININGER Hotel Munich Olympiapark

  MEININGER Hotel Munich Olympiapark

  Landshuter Allee 174, München, Baijeri
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Olympiapuisto, Olympiastadion ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Gernin U-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westfriedhofin U-Bahn-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   LetoMotel München City Nord 54 €
   LetoMotel München City Nord

   LetoMotel München City Nord

   Pelkovenstrasse 156, München
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Georg-Brauchle-Ringin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Arthotel ANA im Olympiapark 64 €
    Arthotel ANA im Olympiapark

    Arthotel ANA im Olympiapark

    Helene-Mayer-Ring 12, München, BY
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     BMW Welt -konferenssikeskus ja Olympiahalle sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Olympiazentrumin U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel MIO by AMANO 64 €
     Hotel MIO by AMANO

     Hotel MIO by AMANO

     Sendlinger Strasse 46, München
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Asamkirche ja Sendlinger Tor sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Uusi kaupungintalo - Kellopeli ja Marienplatz ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sendlinger Torin U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Karlsplatzin (Stachus) juna-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Royal Hotel Munich 89 €
      Leonardo Royal Hotel Munich

      Leonardo Royal Hotel Munich

      Moosacher Strasse 90, München, BY
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Olympiastadion ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Eden Hotel Wolff 123 €
       Eden Hotel Wolff

       Eden Hotel Wolff

       Arnulfstr. 4, München, BY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Frauenkirche, Marienplatzin kaupungintalo ja Alte Pinakothek sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Neue Pinakothek -taidemuseo ja Residenzin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Leonardo Hotel Munich City Olympiapark 76 €
        Leonardo Hotel Munich City Olympiapark

        Leonardo Hotel Munich City Olympiapark

        Dachauer Str. 199, München, BY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Löwenbräu ja Olympiapuisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Neue Pinakothek -taidemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gernin U-Bahn-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rotkreuzplatzin U-Bahn-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.