Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Olympiatorni

Tässä korkealla kaupungin yläpuolella sijaitsevassa näköalapaikassa yhdistyvät rockmuseo, Michelin-palkittu ravintola ja Münchenin parhaimpiin kuuluvat valokuvausmahdollisuudet.

Vuonna 1968 yleisölle avattu Olympiaturm eli olympiatorni kohoaa korkealle Münchenin yläpuolelle. Jos antenni lasketaan mukaan, torni on yli 291 metriä korkea. Sen lisäksi, että olympiatorni on näköalapaikka, sitä käytetään myös lähetystornina. Torni on osa vuoden 1972 Münchenin olympialaisia varten rakennettua olympiapuistoa.

Liput ostettuasi pääset nopealla hissillä näköalatasanteelle 30 sekunnissa. Ihaile kaikkialla ympärilläsi näkyvää Münchenin kaupunkia. Kirkkaana päivänä voit nähdä Salzkammergutiin ja Allgäun Alpeille asti. Paikanna eri kohteita näköalatasanteelle kiinnitettyjen kaupungin siluetista tehtyjen karttojen avulla. Seikkailunhaluisemmille vierailijoille on tarjolla ulkoilmassa sijaitseva näköala-alue, mutta se voi olla erittäin tuulinen.

Olympiatornissa on myös rockmuseo, jonka sanotaan olevan korkeimmalla paikalla sijaitseva tällainen museo. Museossa on esillä muistoesineitä eri bändeiltä, kuten The Rolling Stonesilta, Pink Floydilta ja Queenilta. Tilassa järjestetään vuoden aikana useita konsertteja.

Kokeile akselinsa ympäri pyörivää ravintolaa 181, joka tarjoaa erityisen illalliskokemuksen Münchenissä. Kokki Otto Kochin Michelin-palkitussa ravintolassa on erittäin korkealaatuinen ruokalista. Nauti ateriastasi samalla kun ravintola pyörii akselinsa ympäri kerran 53 minuutissa. Pöytävaraus kannattaa tehdä varhain etukäteen. Saavu paikalle ennen auringonlaskua, jotta voit ihailla laskevaa aurinkoa ja kaupungin päälle laskeutuvaa pimeyden verhoa.

Voit ostaa tuliaisia tornin sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta pienestä matkamuistoliikkeestä. Olympiatorni on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltaan. Olympiapuistossa on tarjolla maksullisia pysäköintipaikkoja, joilta on lyhyt kävelymatka tornille.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 763 majoitusliikettä kohteen Olympiaturm lähellä
MEININGER Hotel München Olympiapark 50 €
MEININGER Hotel München Olympiapark

MEININGER Hotel München Olympiapark

Landshuter Allee 174, München, Baijeri
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Olympiapuisto, Olympiastadion ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Theresienwiese ja Marienplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Gernin U-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westfriedhofin U-Bahn-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Arthotel ANA im Olympiapark 54 €
  Arthotel ANA im Olympiapark

  Arthotel ANA im Olympiapark

  Helene-Mayer-Ring 12, München, BY
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   BMW Welt -konferenssikeskus ja Olympiahalle sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja Olympiastadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Olympiazentrumin U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   H2 Hotel München Olympiapark 106 €
   H2 Hotel München Olympiapark

   H2 Hotel München Olympiapark

   Moosacher Str. 82, München, BY
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Nymphenburgin linna ja Residenzin palatsi ovat myös 10 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Olympiazentrumin U-Bahn-asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Asunto Schwabing Suoraan Olympic Park Erittäin Rauhallisella Paikalla Lähellä Metro
    Asunto Schwabing Suoraan Olympic Park Erittäin Rauhallisella Paikalla Lähellä Metro

    Asunto Schwabing Suoraan Olympic Park Erittäin Rauhallisella Paikalla Lähellä Metro

    Lerchenauerstr. 25, Schwabing, München, Baijeri
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     SEA LIFE München, BMW Welt -konferenssikeskus ja Olympiapuisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Olympiastadion ja Olympiahalle ovat myös 2 kilometrin päässä. Petuelringin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympiazentrumin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     centerroom Muenchen City 69 €
     centerroom Muenchen City

     centerroom Muenchen City

     Zwillingstraße 1, München, Bayern
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      BMW Welt -konferenssikeskus, Olympiapuisto ja Olympiastadion sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ja Englantilainen puutarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Milbertshofenin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Petuelringin U-Bahn-asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      NH Collection München Bavaria 119 €
      NH Collection München Bavaria

      NH Collection München Bavaria

      Arnulfstrasse 2, München, BY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Karlsplatz - Stachus (aukio) ja Münchenin tekninen yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marienplatz ja Theresienwiese ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       LetoMotel München City Nord 59 €
       LetoMotel München City Nord

       LetoMotel München City Nord

       Pelkovenstrasse 156, München
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Georg-Brauchle-Ringin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        THE FLAG München M. 74 €
        THE FLAG München M.

        THE FLAG München M.

        Gneisenaustraße 22-24, München
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Olympiastadion ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Georg-Brauchle-Ringin U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.