Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiatorni

Tässä korkealla kaupungin yläpuolella sijaitsevassa näköalapaikassa yhdistyvät rockmuseo, Michelin-palkittu ravintola ja Münchenin parhaimpiin kuuluvat valokuvausmahdollisuudet.

Vuonna 1968 yleisölle avattu Olympiaturm eli olympiatorni kohoaa korkealle Münchenin yläpuolelle. Jos antenni lasketaan mukaan, torni on yli 291 metriä korkea. Sen lisäksi, että olympiatorni on näköalapaikka, sitä käytetään myös lähetystornina. Torni on osa vuoden 1972 Münchenin olympialaisia varten rakennettua olympiapuistoa.

Liput ostettuasi pääset nopealla hissillä näköalatasanteelle 30 sekunnissa. Ihaile kaikkialla ympärilläsi näkyvää Münchenin kaupunkia. Kirkkaana päivänä voit nähdä Salzkammergutiin ja Allgäun Alpeille asti. Paikanna eri kohteita näköalatasanteelle kiinnitettyjen kaupungin siluetista tehtyjen karttojen avulla. Seikkailunhaluisemmille vierailijoille on tarjolla ulkoilmassa sijaitseva näköala-alue, mutta se voi olla erittäin tuulinen.

Olympiatornissa on myös rockmuseo, jonka sanotaan olevan korkeimmalla paikalla sijaitseva tällainen museo. Museossa on esillä muistoesineitä eri bändeiltä, kuten The Rolling Stonesilta, Pink Floydilta ja Queenilta. Tilassa järjestetään vuoden aikana useita konsertteja.

Kokeile akselinsa ympäri pyörivää ravintolaa 181, joka tarjoaa erityisen illalliskokemuksen Münchenissä. Kokki Otto Kochin Michelin-palkitussa ravintolassa on erittäin korkealaatuinen ruokalista. Nauti ateriastasi samalla kun ravintola pyörii akselinsa ympäri kerran 53 minuutissa. Pöytävaraus kannattaa tehdä varhain etukäteen. Saavu paikalle ennen auringonlaskua, jotta voit ihailla laskevaa aurinkoa ja kaupungin päälle laskeutuvaa pimeyden verhoa.

Voit ostaa tuliaisia tornin sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta pienestä matkamuistoliikkeestä. Olympiatorni on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltaan. Olympiapuistossa on tarjolla maksullisia pysäköintipaikkoja, joilta on lyhyt kävelymatka tornille.


Alueen Olympiaturm opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 740 majoitusliikettä kohteen Olympiaturm lähellä
H2 Hotel München Olympiapark 62 €
H2 Hotel München Olympiapark

H2 Hotel München Olympiapark

Moosacher Str. 82, München, BY
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sea Life Aquarium (akvaario), Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ja Olympiapuisto sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. BMW Welt -konferenssikeskus ja Olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Olympiazentrumin U-Bahn-asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Arthotel ANA im Olympiapark 69 €
  Arthotel ANA im Olympiapark

  Arthotel ANA im Olympiapark

  Helene-Mayer-Ring 12, München, BY
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   BMW Welt -konferenssikeskus ja Olympiahalle sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Olympiazentrumin U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   LetoMotel München City Nord 58 €
   LetoMotel München City Nord

   LetoMotel München City Nord

   Pelkovenstrasse 156, München
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Georg-Brauchle-Ringin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Leonardo Royal Hotel Munich 89 €
    Leonardo Royal Hotel Munich

    Leonardo Royal Hotel Munich

    Moosacher Strasse 90, München, BY
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiastadion ja Olympiapuisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. BMW Welt -konferenssikeskus ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Eden Hotel Wolff 130 €
     Eden Hotel Wolff

     Eden Hotel Wolff

     Arnulfstr. 4, München, BY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Frauenkirche, Marienplatzin kaupungintalo ja Alte Pinakothek sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Neue Pinakothek -taidemuseo ja Residenzin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      MEININGER Hotel Munich Olympiapark 40 €
      MEININGER Hotel Munich Olympiapark

      MEININGER Hotel Munich Olympiapark

      Landshuter Allee 174, München, Baijeri
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Olympiapuisto, Olympiastadion ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Gernin U-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westfriedhofin U-Bahn-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Centerroom Zwilling01 69 €
       Centerroom Zwilling01

       Centerroom Zwilling01

       Zwillingstraße 1, München, Bayern
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        BMW Welt -konferenssikeskus, Olympiapuisto ja Olympiastadion sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ja Englantilainen puutarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Milbertshofenin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Petuelringin U-Bahn-asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Leonardo Hotel Munich City Olympiapark 76 €
        Leonardo Hotel Munich City Olympiapark

        Leonardo Hotel Munich City Olympiapark

        Dachauer Str. 199, München, BY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Löwenbräu ja Olympiapuisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Neue Pinakothek -taidemuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gernin U-Bahn-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rotkreuzplatzin U-Bahn-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.