Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiatorni

Tässä korkealla kaupungin yläpuolella sijaitsevassa näköalapaikassa yhdistyvät rockmuseo, Michelin-palkittu ravintola ja Münchenin parhaimpiin kuuluvat valokuvausmahdollisuudet.

Vuonna 1968 yleisölle avattu Olympiaturm eli olympiatorni kohoaa korkealle Münchenin yläpuolelle. Jos antenni lasketaan mukaan, torni on yli 291 metriä korkea. Sen lisäksi, että olympiatorni on näköalapaikka, sitä käytetään myös lähetystornina. Torni on osa vuoden 1972 Münchenin olympialaisia varten rakennettua olympiapuistoa.

Liput ostettuasi pääset nopealla hissillä näköalatasanteelle 30 sekunnissa. Ihaile kaikkialla ympärilläsi näkyvää Münchenin kaupunkia. Kirkkaana päivänä voit nähdä Salzkammergutiin ja Allgäun Alpeille asti. Paikanna eri kohteita näköalatasanteelle kiinnitettyjen kaupungin siluetista tehtyjen karttojen avulla. Seikkailunhaluisemmille vierailijoille on tarjolla ulkoilmassa sijaitseva näköala-alue, mutta se voi olla erittäin tuulinen.

Olympiatornissa on myös rockmuseo, jonka sanotaan olevan korkeimmalla paikalla sijaitseva tällainen museo. Museossa on esillä muistoesineitä eri bändeiltä, kuten The Rolling Stonesilta, Pink Floydilta ja Queenilta. Tilassa järjestetään vuoden aikana useita konsertteja.

Kokeile akselinsa ympäri pyörivää ravintolaa 181, joka tarjoaa erityisen illalliskokemuksen Münchenissä. Kokki Otto Kochin Michelin-palkitussa ravintolassa on erittäin korkealaatuinen ruokalista. Nauti ateriastasi samalla kun ravintola pyörii akselinsa ympäri kerran 53 minuutissa. Pöytävaraus kannattaa tehdä varhain etukäteen. Saavu paikalle ennen auringonlaskua, jotta voit ihailla laskevaa aurinkoa ja kaupungin päälle laskeutuvaa pimeyden verhoa.

Voit ostaa tuliaisia tornin sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta pienestä matkamuistoliikkeestä. Olympiatorni on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltaan. Olympiapuistossa on tarjolla maksullisia pysäköintipaikkoja, joilta on lyhyt kävelymatka tornille.


Alueen Olympiaturm opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 567 majoitusliikettä kohteen Olympiaturm lähellä
JOYN Munich Olympic 97 €
JOYN Munich Olympic

JOYN Munich Olympic

Hanauerstraße 105, Munich
   
  4,1
  /5 (112 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiapuisto ja BMW World (museo) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Nymphenburgin linna sijaitsee 4,6 kilometrin päässä. Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Georg-Brauchle-Ringin U-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Leonardo Royal Hotel Munich 83 €
  Leonardo Royal Hotel Munich

  Leonardo Royal Hotel Munich

  Moosacher Strasse 90, Munich
    
   4,3
   /5 (784 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Olympiastadion, Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ja BMW World (museo) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Olympiapuisto sijaitsee 1,9 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Centerroom Zwilling01 93 €
   Centerroom Zwilling01

   Centerroom Zwilling01

   Zwillingstraße 1, Munich
     
    3,5
    /5 (10 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Huoneistohotelli, jonka lähellä on BMW World (museo), Olympiapuisto ja Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus). Lähistöllä sijaitsee myös Sea Life Aquarium (akvaario) ja Olympiaturm (torni).

    Arthotel ANA im Olympiapark 80 €
    Arthotel ANA im Olympiapark

    Arthotel ANA im Olympiapark

    Helene-Mayer-Ring 12, Munich
      
     4,2
     /5 (117 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Sea Life Aquarium (akvaario), BMW World (museo) ja Olympiapuisto sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ja Neue Pinakothek (taidemuseo) ovat myös 5 kilometrin päässä. Olympiazentrumin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Eden Hotel Wolff 117 €
     Eden Hotel Wolff

     Eden Hotel Wolff

     Arnulfstr. 4, Munich
       
      4,4
      /5 (2 120 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Frauenkirche (kirkko), Alte Pinakothek (taidemuseo) ja Marienplatzin kaupungintalo sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Neue Pinakothek (taidemuseo) ja Residenzin palatsi ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Leonardo Hotel Munich City Olympiapark 71 €
      Leonardo Hotel Munich City Olympiapark

      Leonardo Hotel Munich City Olympiapark

      Dachauer Str. 199, Munich
        
       4,2
       /5 (655 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Löwenbräu, Olympiapuisto ja Alte Pinakothek (taidemuseo) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Neue Pinakothek (taidemuseo) ja Pinakothek der Modernen nykytaiteen museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gernin U-Bahn-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rotkreuzplatzin U-Bahn-asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Vitalis by AMEDIA 67 €
       Hotel Vitalis by AMEDIA

       Hotel Vitalis by AMEDIA

       Kathi-Kobus-Str. 20-22, Munich
         
        3,7
        /5 (290 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Löwenbräu, Neue Pinakothek (taidemuseo) ja Olympiapuisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Alte Pinakothek (taidemuseo) ja BMW World (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Hohenzollernplatzin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Josephsplatzin U-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        LetoMotel München City Nord 55 €
        LetoMotel München City Nord

        LetoMotel München City Nord

        Pelkovenstrasse 156, Munich
          
         4,2
         /5 (281 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Olympiastadion ja Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja BMW World (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Georg-Brauchle-Ringin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.