Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiatorni

Tässä korkealla kaupungin yläpuolella sijaitsevassa näköalapaikassa yhdistyvät rockmuseo, Michelin-palkittu ravintola ja Münchenin parhaimpiin kuuluvat valokuvausmahdollisuudet.

Vuonna 1968 yleisölle avattu Olympiaturm eli olympiatorni kohoaa korkealle Münchenin yläpuolelle. Jos antenni lasketaan mukaan, torni on yli 291 metriä korkea. Sen lisäksi, että olympiatorni on näköalapaikka, sitä käytetään myös lähetystornina. Torni on osa vuoden 1972 Münchenin olympialaisia varten rakennettua olympiapuistoa.

Liput ostettuasi pääset nopealla hissillä näköalatasanteelle 30 sekunnissa. Ihaile kaikkialla ympärilläsi näkyvää Münchenin kaupunkia. Kirkkaana päivänä voit nähdä Salzkammergutiin ja Allgäun Alpeille asti. Paikanna eri kohteita näköalatasanteelle kiinnitettyjen kaupungin siluetista tehtyjen karttojen avulla. Seikkailunhaluisemmille vierailijoille on tarjolla ulkoilmassa sijaitseva näköala-alue, mutta se voi olla erittäin tuulinen.

Olympiatornissa on myös rockmuseo, jonka sanotaan olevan korkeimmalla paikalla sijaitseva tällainen museo. Museossa on esillä muistoesineitä eri bändeiltä, kuten The Rolling Stonesilta, Pink Floydilta ja Queenilta. Tilassa järjestetään vuoden aikana useita konsertteja.

Kokeile akselinsa ympäri pyörivää ravintolaa 181, joka tarjoaa erityisen illalliskokemuksen Münchenissä. Kokki Otto Kochin Michelin-palkitussa ravintolassa on erittäin korkealaatuinen ruokalista. Nauti ateriastasi samalla kun ravintola pyörii akselinsa ympäri kerran 53 minuutissa. Pöytävaraus kannattaa tehdä varhain etukäteen. Saavu paikalle ennen auringonlaskua, jotta voit ihailla laskevaa aurinkoa ja kaupungin päälle laskeutuvaa pimeyden verhoa.

Voit ostaa tuliaisia tornin sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta pienestä matkamuistoliikkeestä. Olympiatorni on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltaan. Olympiapuistossa on tarjolla maksullisia pysäköintipaikkoja, joilta on lyhyt kävelymatka tornille.


Alueen Olympiaturm opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 706 majoitusliikettä kohteen Olympiaturm lähellä
H2 Hotel München Olympiapark 77 €
H2 Hotel München Olympiapark

H2 Hotel München Olympiapark

Moosacher Str. 82, München, BY
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Nymphenburgin linna ja Englantilainen puutarha ovat myös 10 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Olympiazentrumin U-Bahn-asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  LetoMotel München City Nord 54 €
  LetoMotel München City Nord

  LetoMotel München City Nord

  Pelkovenstrasse 156, München
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Georg-Brauchle-Ringin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   MEININGER Hotel Munich Olympiapark 44 €
   MEININGER Hotel Munich Olympiapark

   MEININGER Hotel Munich Olympiapark

   Landshuter Allee 174, München, Baijeri
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Olympiapuisto, Olympiastadion ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Gernin U-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westfriedhofin U-Bahn-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Arthotel ANA im Olympiapark 64 €
    Arthotel ANA im Olympiapark

    Arthotel ANA im Olympiapark

    Helene-Mayer-Ring 12, München, BY
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     BMW Welt -konferenssikeskus ja Olympiahalle sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Olympiazentrumin U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel MIO by AMANO 64 €
     Hotel MIO by AMANO

     Hotel MIO by AMANO

     Sendlinger Strasse 46, München
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Asamkirche ja Sendlinger Tor sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Uusi kaupungintalo - Kellopeli ja Marienplatz ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sendlinger Torin U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Karlsplatzin (Stachus) juna-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Royal Hotel Munich 89 €
      Leonardo Royal Hotel Munich

      Leonardo Royal Hotel Munich

      Moosacher Strasse 90, München, BY
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Olympiastadion ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Eden Hotel Wolff 123 €
       Eden Hotel Wolff

       Eden Hotel Wolff

       Arnulfstr. 4, München, BY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Frauenkirche, Marienplatzin kaupungintalo ja Alte Pinakothek sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Neue Pinakothek -taidemuseo ja Residenzin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Andaz Munich Schwabinger Tor - a concept by Hyatt 186 €
        Andaz Munich Schwabinger Tor - a concept by Hyatt

        Andaz Munich Schwabinger Tor - a concept by Hyatt

        Leopoldstrasse 170, München
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Leopold Street, Kiinalainen torni ja Englantilainen puutarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. BMW Welt -konferenssikeskus ja Ludwig-Maximilians-University of Munich (yliopisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Dietlindenstraßen U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bonner Platzin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.