Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiatorni

Tässä korkealla kaupungin yläpuolella sijaitsevassa näköalapaikassa yhdistyvät rockmuseo, Michelin-palkittu ravintola ja Münchenin parhaimpiin kuuluvat valokuvausmahdollisuudet.

Vuonna 1968 yleisölle avattu Olympiaturm eli olympiatorni kohoaa korkealle Münchenin yläpuolelle. Jos antenni lasketaan mukaan, torni on yli 291 metriä korkea. Sen lisäksi, että olympiatorni on näköalapaikka, sitä käytetään myös lähetystornina. Torni on osa vuoden 1972 Münchenin olympialaisia varten rakennettua olympiapuistoa.

Liput ostettuasi pääset nopealla hissillä näköalatasanteelle 30 sekunnissa. Ihaile kaikkialla ympärilläsi näkyvää Münchenin kaupunkia. Kirkkaana päivänä voit nähdä Salzkammergutiin ja Allgäun Alpeille asti. Paikanna eri kohteita näköalatasanteelle kiinnitettyjen kaupungin siluetista tehtyjen karttojen avulla. Seikkailunhaluisemmille vierailijoille on tarjolla ulkoilmassa sijaitseva näköala-alue, mutta se voi olla erittäin tuulinen.

Olympiatornissa on myös rockmuseo, jonka sanotaan olevan korkeimmalla paikalla sijaitseva tällainen museo. Museossa on esillä muistoesineitä eri bändeiltä, kuten The Rolling Stonesilta, Pink Floydilta ja Queenilta. Tilassa järjestetään vuoden aikana useita konsertteja.

Kokeile akselinsa ympäri pyörivää ravintolaa 181, joka tarjoaa erityisen illalliskokemuksen Münchenissä. Kokki Otto Kochin Michelin-palkitussa ravintolassa on erittäin korkealaatuinen ruokalista. Nauti ateriastasi samalla kun ravintola pyörii akselinsa ympäri kerran 53 minuutissa. Pöytävaraus kannattaa tehdä varhain etukäteen. Saavu paikalle ennen auringonlaskua, jotta voit ihailla laskevaa aurinkoa ja kaupungin päälle laskeutuvaa pimeyden verhoa.

Voit ostaa tuliaisia tornin sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta pienestä matkamuistoliikkeestä. Olympiatorni on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltaan. Olympiapuistossa on tarjolla maksullisia pysäköintipaikkoja, joilta on lyhyt kävelymatka tornille.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 638 majoitusliikettä kohteen Olympiaturm lähellä
Leonardo Royal Hotel Munich 83 €
Leonardo Royal Hotel Munich

Leonardo Royal Hotel Munich

Moosacher Strasse 90, Munich
   
  4,3
  /5 (825 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Olympiastadion, Olympiapuisto ja BMW World (museo) ovat 10 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Theresienwiese ja Marienplatz (aukio) ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Arthotel ANA im Olympiapark 93 €
  Arthotel ANA im Olympiapark

  Arthotel ANA im Olympiapark

  Helene-Mayer-Ring 12, Munich
    
   4,2
   /5 (137 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   BMW World (museo), Olympiapuisto ja Olympiastadion ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Englischer Garten (puisto) ja Theresienwiese ovat myös 10 kilometrin päässä.

   LetoMotel München City Nord 55 €
   LetoMotel München City Nord

   LetoMotel München City Nord

   Pelkovenstrasse 156, Munich
     
    4,2
    /5 (314 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiastadion ja Olympiapuisto ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. BMW World (museo) ja Theresienwiese ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Leonardo Hotel Munich City Olympiapark 71 €
    Leonardo Hotel Munich City Olympiapark

    Leonardo Hotel Munich City Olympiapark

    Dachauer Str. 199, Munich
      
     4,2
     /5 (681 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Löwenbräu, Olympiastadion ja BMW World (museo) ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja Theresienwiese ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Eden Hotel Wolff 115 €
     Eden Hotel Wolff

     Eden Hotel Wolff

     Arnulfstr. 4, Munich
       
      4,4
      /5 (2 238 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Alte Pinakothek (taidemuseo), Frauenkirche (kirkko) ja Neue Pinakothek (taidemuseo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Marienplatzin kaupungintalo ja Residenzin palatsi ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Sofitel Munich Bayerpost 191 €
      Sofitel Munich Bayerpost

      Sofitel Munich Bayerpost

      Bayerstrasse 12, Munich
        
       4,5
       /5 (1 897 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Marienplatz (aukio), Pinakothek der Modernen nykytaiteen museo ja Residenzin palatsi sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Deutsches Museum (museo) ja Hofbräuhaus (panimo) ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Citadines Arnulfpark Munich 93 €
       Citadines Arnulfpark Munich

       Citadines Arnulfpark Munich

       Arnulfstr. 51, Munich
         
        4,4
        /5 (1 151 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Augustiner-panimo, Theresienwiese ja Marienplatz (aukio) ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Viktualienmarktin tori ja Olympiastadion ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Motel One München-Olympia Gate 78 €
        Motel One München-Olympia Gate

        Motel One München-Olympia Gate

        Petra-Kelly-Straße 4, Munich
          
         4,6
         /5 (98 arvostelua)
         0.0 kautta 5.0

         BMW World (museo), Theresienwiese ja Münchenin tekninen yliopisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Karlsplatz - Stachus (aukio) ja Nymphenburgin linna ovat myös 5 kilometrin päässä. Bonner Platzin U-Bahn-asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä, ja Stiglmaierplatzin U-Bahn-asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.