Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiatorni

Tässä korkealla kaupungin yläpuolella sijaitsevassa näköalapaikassa yhdistyvät rockmuseo, Michelin-palkittu ravintola ja Münchenin parhaimpiin kuuluvat valokuvausmahdollisuudet.

Vuonna 1968 yleisölle avattu Olympiaturm eli olympiatorni kohoaa korkealle Münchenin yläpuolelle. Jos antenni lasketaan mukaan, torni on yli 291 metriä korkea. Sen lisäksi, että olympiatorni on näköalapaikka, sitä käytetään myös lähetystornina. Torni on osa vuoden 1972 Münchenin olympialaisia varten rakennettua olympiapuistoa.

Liput ostettuasi pääset nopealla hissillä näköalatasanteelle 30 sekunnissa. Ihaile kaikkialla ympärilläsi näkyvää Münchenin kaupunkia. Kirkkaana päivänä voit nähdä Salzkammergutiin ja Allgäun Alpeille asti. Paikanna eri kohteita näköalatasanteelle kiinnitettyjen kaupungin siluetista tehtyjen karttojen avulla. Seikkailunhaluisemmille vierailijoille on tarjolla ulkoilmassa sijaitseva näköala-alue, mutta se voi olla erittäin tuulinen.

Olympiatornissa on myös rockmuseo, jonka sanotaan olevan korkeimmalla paikalla sijaitseva tällainen museo. Museossa on esillä muistoesineitä eri bändeiltä, kuten The Rolling Stonesilta, Pink Floydilta ja Queenilta. Tilassa järjestetään vuoden aikana useita konsertteja.

Kokeile akselinsa ympäri pyörivää ravintolaa 181, joka tarjoaa erityisen illalliskokemuksen Münchenissä. Kokki Otto Kochin Michelin-palkitussa ravintolassa on erittäin korkealaatuinen ruokalista. Nauti ateriastasi samalla kun ravintola pyörii akselinsa ympäri kerran 53 minuutissa. Pöytävaraus kannattaa tehdä varhain etukäteen. Saavu paikalle ennen auringonlaskua, jotta voit ihailla laskevaa aurinkoa ja kaupungin päälle laskeutuvaa pimeyden verhoa.

Voit ostaa tuliaisia tornin sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta pienestä matkamuistoliikkeestä. Olympiatorni on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltaan. Olympiapuistossa on tarjolla maksullisia pysäköintipaikkoja, joilta on lyhyt kävelymatka tornille.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 651 majoitusliikettä kohteen Olympiaturm lähellä
Leonardo Royal Hotel Munich 89 €
Leonardo Royal Hotel Munich

Leonardo Royal Hotel Munich

Moosacher Strasse 90, München, BY
   
  4,3
  /5 (845 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiastadion ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Olympiapuisto ja Olympiahalle ovat myös 2 kilometrin päässä. Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Arthotel ANA im Olympiapark 79 €
  Arthotel ANA im Olympiapark

  Arthotel ANA im Olympiapark

  Helene-Mayer-Ring 12, München, BY
    
   4,2
   /5 (159 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Sea Life Aquarium (akvaario), BMW Welt -konferenssikeskus ja Olympiapuisto sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiastadion ja Olympiahalle ovat myös 2 kilometrin päässä. Olympiazentrumin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oberwiesenfeldin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   LetoMotel München City Nord 59 €
   LetoMotel München City Nord

   LetoMotel München City Nord

   Pelkovenstrasse 156, München
     
    4,2
    /5 (349 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Olympia Einkaufszentrum (ostoskeskus), Olympiastadion ja Olympiahalle sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja BMW Welt -konferenssikeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Olympia-Einkaufszentrumin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Georg-Brauchle-Ringin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eden Hotel Wolff 130 €
    Eden Hotel Wolff

    Eden Hotel Wolff

    Arnulfstr. 4, München, BY
      
     4,4
     /5 (2 359 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Frauenkirche (kirkko), Alte Pinakothek (taidemuseo) ja Marienplatzin kaupungintalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Neue Pinakothek (taidemuseo) ja Münchenin kansallisteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sofitel Munich Bayerpost 204 €
     Sofitel Munich Bayerpost

     Sofitel Munich Bayerpost

     Bayerstrasse 12, München, BY
       
      4,5
      /5 (1 949 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Marienplatz (aukio), Pinakothek der Modernen nykytaiteen museo ja Hofbräuhausin olutsali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Residenzin palatsi ja Deutsches Museum (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Hauptbahnhofin U-Bahn-asema ja Münchenin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Citadines Arnulfpark Munich 66 €
      Citadines Arnulfpark Munich

      Citadines Arnulfpark Munich

      Arnulfstr. 51, München, BY
        
       4,4
       /5 (1 201 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Augustiner Keller ja Theresienwiese sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Marienplatz (aukio) ja Karlsplatz - Stachus (aukio) ovat myös 3 kilometrin päässä. Hackerbrücken S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Donnersbergerbrücken asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Asunto Schwabing Suoraan Olympic Park Erittäin Rauhallisella Paikalla Lähellä Metro
       Asunto Schwabing Suoraan Olympic Park Erittäin Rauhallisella Paikalla Lähellä Metro

       Asunto Schwabing Suoraan Olympic Park Erittäin Rauhallisella Paikalla Lähellä Metro

       Lerchenauerstr. 25, Schwabing, München, Bayern
         
        4,1
        /5 (10 arvostelua)
        0.0 kautta 5.0

        Sea Life Aquarium (akvaario) ja BMW Welt -konferenssikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majoitusliikkeestä. Olympiapuisto ja Olympiahalle ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Petuelringin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympiazentrumin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Motel One München-Olympia Gate 84 €
        Motel One München-Olympia Gate

        Motel One München-Olympia Gate

        Petra-Kelly-Straße 4, München
          
         4,6
         /5 (118 arvostelua)
         0.0 kautta 5.0

         Sea Life Aquarium (akvaario), Olympiapuisto ja Olympiastadion sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. BMW Welt -konferenssikeskus ja Olympiahalle ovat myös 3 kilometrin päässä. Hohenzollernplatzin U-Bahn-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Josephsplatzin U-Bahn-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.