Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Opéra Garnier

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Opéra Garnier. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Opéra Garnier, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Opéra Garnier paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Opéra Garnier upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Opéra Garnier? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Opéra Garnier lähellä kohdetta Opéra Garnier. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Opéra Garnier, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 8 654 majoitusliikettä kohteen Opéra Garnier lähellä
Novotel Paris Les Halles 195 €
Novotel Paris Les Halles

Novotel Paris Les Halles

8 Place Marguerite De Navarre, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Les Halles, Les Halles ja Rue de Rivoli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pompidou-keskus ja Conciergerie (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Chatlet-Les Halles'n asema ja Les Hallesin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Lucien & Marinette 70 €
  Hotel Lucien & Marinette

  Hotel Lucien & Marinette

  11 rue de Chabrol, Pariisi
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Canal Saint-Martin ja Grands Boulevards sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Folies Bergere (varieteeteatteri) ja Grand Rex Cinema ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gare de l'Estin asema ja Paris-Gare de l'Estin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hôtel Elysées-Opéra 80 €
   Hôtel Elysées-Opéra

   Hôtel Elysées-Opéra

   17, Rue de Turin, Pariisi, Paris
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Place de Clichy (aukio), Moulin Rouge ja Casino de Parisin teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Boulevard Haussmann (bulevardi) ja Theatre Mogador (teatteri) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liègen asema ja Europen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sofitel Le Scribe Paris Opéra 290 €
    Sofitel Le Scribe Paris Opéra

    Sofitel Le Scribe Paris Opéra

    1 Rue Scribe, Pariisi, Paris
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Olympia-teatteri, Opéra Garnier ja Grands Boulevards sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja Boulevard Haussmann (bulevardi) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Operan asema ja Paris Auberin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     OKKO Hotels Paris Gare de l'Est 119 €
     OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

     OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

     30 A rue d'Alsace, Pariisi
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Canal Saint-Martin ja Grands Boulevards sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Grévinin museo ja Les Halles ovat myös 2 kilometrin päässä. Magentan metroasema ja Gare de l'Estin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      K+K Hotel Cayre Paris 164 €
      K+K Hotel Cayre Paris

      K+K Hotel Cayre Paris

      4 Boulevard Raspail, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Musée d'Orsay ja Le Bon Marché sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tuileries'n puutarha ja Pont Royal (silta) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rue du Bacin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solferinon asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Bienvenue 129 €
       Hotel Bienvenue

       Hotel Bienvenue

       23 Rue Buffault, Pariisi, Paris
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Grands Boulevards, Grévinin museo ja Galeries Lafayette (tavaratalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Folies Bergere (varieteeteatteri) ja Boulevard Haussmann (bulevardi) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cadetin asema ja Le Peletierin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Residhome Appart Hotel Paris-Opéra 155 €
        Residhome Appart Hotel Paris-Opéra

        Residhome Appart Hotel Paris-Opéra

        30 Rue Joubert, Pariisi, Paris
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Theatre Mogador (teatteri) ja Boulevard Haussmann (bulevardi) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä residenssistä. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja Olympia-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Haussmann-Saint-Lazaren asema ja Havre - Caumartinin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.