Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Opéra Garnier

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Opéra Garnier. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Opéra Garnier, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Opéra Garnier paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Opéra Garnier upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Opéra Garnier? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Opéra Garnier lähellä kohdetta Opéra Garnier. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Opéra Garnier, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 10 539 majoitusliikettä kohteen Opéra Garnier lähellä
Hotel Le Cardinal 72 €
Hotel Le Cardinal

Hotel Le Cardinal

3 rue du Cardinal Mercier, Pariisi
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Place de Clichy (aukio), La Machine du Moulin Rougen yökerho ja Theatre Mogador (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja Boulevard Haussmann (bulevardi) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liègen asema ja Place de Clichyn asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Europe Saint Severin Paris 75 €
  Hotel Europe Saint Severin Paris

  Hotel Europe Saint Severin Paris

  38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ile de la Cite ja Sainte-Chapelle sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Sorbonnen yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Michelin asema ja Paris Saint-Michel - Notre Damen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Maison Albar Hotels Le Diamond 200 €
   Maison Albar Hotels Le Diamond

   Maison Albar Hotels Le Diamond

   4 Rue de la Pepiniere, Pariisi, Paris
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Boulevard Haussmann (bulevardi), Rue du Faubourg Saint-Honore ja Grands Boulevards sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Avenue Montaigne ja Theatre Mogador (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Lazaren asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Saint-Augustinin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel France Albion 83 €
    Hotel France Albion

    Hotel France Albion

    11 Rue Notre Dame De Lorette, Pariisi, Paris
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Grands Boulevards, Grévinin museo ja Folies Bergere (varieteeteatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette (tavaratalo) ja La Machine du Moulin Rougen yökerho ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Georgesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Notre-Dame-de-Loretten asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Laz' Hotel Spa Urbain Paris 170 €
     Laz' Hotel Spa Urbain Paris

     Laz' Hotel Spa Urbain Paris

     17 rue de Milan, Pariisi
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Theatre Mogador (teatteri), Place de Clichy (aukio) ja Boulevard Haussmann (bulevardi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. La Machine du Moulin Rougen yökerho ja Galeries Lafayette (tavaratalo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liègen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Europen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hôtel Lion d'Or Louvre 96 €
      Hôtel Lion d'Or Louvre

      Hôtel Lion d'Or Louvre

      5 Rue de la Sourdière, Pariisi, Paris
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rue de Rivoli, Palais-Royal ja Louvre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tuileries'n puutarha ja Place Vendome (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tuileriesin asema ja Pyramides'n metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hôtel Villa Lafayette Paris IX
       Hôtel Villa Lafayette Paris IX

       Hôtel Villa Lafayette Paris IX

       46 rue de Trévise, Pariisi
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Folies Bergere (varieteeteatteri) ja Grands Boulevards sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Grévinin museo ja Galeries Lafayette (tavaratalo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cadetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Poissonnièren asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Alfred Sommier 261 €
        Hotel Alfred Sommier

        Hotel Alfred Sommier

        20 Rue de l'Arcade, Pariisi
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Rue du Faubourg Saint-Honore, Grands Boulevards ja Place de la Madeleine sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Place de la Concorde ja Champs-Élysées ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Madeleinen asema ja Saint-Lazaren asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.