Palau matkat

Varaa hotelli ja lento tai auto yhdessä ja säästä!

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Muokkaa lomaasi helposti yhdessä paikassa.

Täysin hyvitettävissä olevat hinnat useimmissa hotelleissa. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä varaamalla lentosi + hotellisi yhdessä ja kerää Expedia Rewards -pisteitä tulevia matkoja varten.

Huippuhotellit kohteessa Palau

Airai Water Paradise Hotel & Spa
Airai Water Paradise Hotel & Spa
3.5 out of 5
PO Box 8067, Airai
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 96 € per yö ajalle 24. lokak. viiva 25. lokak.
96 €
per yö
24. lokak.–25. lokak.
7,4/10 Good! (370 arvostelua)
"The pools were amazing, the property was just a little tired."

Arvosteltu 28.8.2023

Airai Water Paradise Hotel & Spa
Palau Hotel
Palau Hotel
3 out of 5
Ikelau Hamlet, Koror, Koror Island
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 137 € per yö ajalle 15. lokak. viiva 16. lokak.
137 €
per yö
15. lokak.–16. lokak.
9/10 Wonderful! (219 arvostelua)
"The facility is way better than it used to be. Good hot shower, comfortable bed, good amenities and wifi. Plus it’s reasonable, and all the staff are nice, caring and friendly. I’d recommend this place for a solo diver."

Arvosteltu 11.9.2023

Palau Hotel
Palasia Hotel Palau
Palasia Hotel Palau
3 out of 5
Main Street, Koror, Palau
Hinta on 220 € per yö ajalle 24. lokak. viiva 25. lokak.
220 €
per yö
24. lokak.–25. lokak.
8,4/10 Very Good! (212 arvostelua)
"Spacious room with a great view of Palau when you get up in the morning. All the staff are friendly and caring, and helped me out every time I asked for assistance. Wi-Fi is stable in any room you’re in, which provides a good environment for online meetings and likewise."

Arvosteltu 11.9.2023

Palasia Hotel Palau
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon kohteen Palau pakettimatka maksaa?
Halvin kohteen Palau pakettiloma maksaa , joten unelmiesi loma on mahdollinen ilman, että se maksaa maltaita. Yhdistä lennot, majoitusliikkeet, vuokra-autot ja paljon muuta yhdeksi paketiksi ja kokoa itsellesi täydellisesti sopiva loma.
Kuinka voin varata halvan pakettimatkan kohteeseen Palau?
Voit varata kaikki matkasi osat yhdestä paikasta. Valikoimiimme kuuluu muun muassa hotelli- ja lentotarjouksia, jotka takaavat, että voit säästää huomattavasti. Voit säästää tuntuvasti, jos yhdistät varauksesi pakettimatkaksi. Ja koska valikoimiimme kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja ja yli 1 000 000 majoituspaikkaa ympäri maailman, valinnanvaraa riittää loputtomasti.
Mitkä ovat suosituimpia hotelleja Palaussa?
Meyungs on yksi suosituimmista kaupungeista Palaussa, ja monet lomailijat vierailevat täällä ensiksi. Meyungs on yksi tämän kaupungin suosituimmista majoitusliikkeistä.
Kuinka pitkälle etukäteen minun kannattaa varata loma kohteessa Palau?
Se riippuu lentoyhtiöstä, mutta voit yleensä vertailla kansainvälisiä lentohintoja Expedian sivuilla 12 kuukautta etukäteen. Vaikka yleensä suositellaan varata matka hyvissä ajoin etukäteen, onnekkaimmat asiakkaat löytävät silloin tällöin halvemmat liput vain muutama viikko ennen matkaansa.
Mitä kohteen Palau pakettimatkaan sisältyy varatessa Expedialta?
Se riippuu suurimmaksi osaksi itsestäsi. Voit valita kohteen Palau pakettimatkaasi esimerkiksi lennot, vuokra-auton ja hotellin. Mutta voit varata myös esimerkiksi lennot ja hotellin tai lennot ja vuokra-auton. Varauksen tehtyäsi voit lisätä siihen myös kokemuksia ja aktiviteetteja. Millaiselle lomalle sitten haluatkin lähteä kohteeseen Palau pakettimatkan avulla voit säästää runsaasti!
Mitä minun tulisi tietää ennen kuin varaan pakettimatkan kohteeseen Palau?
Varaamalla kaikki matkasi osat yhdessä voit säästää huomattavasti. Voit yhdistää lomapakettiisi muun muassa lentoliput, vuokra-auton ja majoituksen. Hotellien lisäksi Expedia tarjoaa monenlaisia muita majoitustyyppejä, joihin kuuluu muun muassa loma-asunnot, rantahuvilat ja tilavat kaupunkiasunnot. Vaihtoehtoja riittää siis kaikkiin tarpeisiin!
Voinko valita lentoyhtiön, jos varaan pakettimatkan kohteeseen Palau Expedian kautta?
Kyllä voit, ja se on myös helppoa. Expedian valikoimaan kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja maailmanlaajuisesti. Pakettimatkan varaamalla voit helposti valita suunnitelmiisi parhaiten sopivat lennot, majoitukset ja aktiviteetit.
Jos en pysty matkustamaan, voinko peruuttaa kohteen Palau pakettimatkani?
Jos kohteen Palau matkasuunnitelmasi ovat muuttuneet, on hyvä tietää, että voit mahdollisesti peruuttaa varauksesi tai muuttaa sitä. Jos teit varauksen viimeisten 24 tunnin kuluessa, voit myös mahdollisesti saada hyvityksen. Jos varauksesi on vanhempi, hotelli, lentoyhtiö tai autovuokraamo saattaa veloittaa maksuja. Saat lisätietoja asiakaspalvelumme sivuilta.

Suositut vierailukohteet