Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pantheon

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pantheon. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pantheon, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pantheon paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pantheon upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pantheon? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pantheon lähellä kohdetta Pantheon. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pantheon, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 245 majoitusliikettä kohteen Pantheon lähellä
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris 149 €
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

53 Ter Quai des Grands Augustins, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pont Neuf (silta), Sainte-Chapelle ja Les Halles sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä residenssistä. Notre-Damen katedraali ja Rue de Rivoli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Saint-Michel - Notre Damen asema ja Pont Neufin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Europe Saint Severin Paris 89 €
  Hotel Europe Saint Severin Paris

  Hotel Europe Saint Severin Paris

  38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ile de la Cite ja Sainte-Chapelle sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Pont Neuf (silta) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Michelin asema ja Paris Saint-Michel - Notre Damen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   CitizenM Paris Gare de Lyon 99 €
   CitizenM Paris Gare de Lyon

   CitizenM Paris Gare de Lyon

   8 Rue van Gogh, Pariisi, Ile-de-France
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Jardin des Plantes (puutarha) ja AccorHotels Arena sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Pompidou-keskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Paris-Gare de Lyonin asema ja Paris-Gare de Lyonin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Select Hotel - Rive Gauche 142 €
    Select Hotel - Rive Gauche

    Select Hotel - Rive Gauche

    1 Place De La Sorbonne, Pariisi, Paris
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorbonnen yliopisto ja Odeon-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pantheon ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Luxembourgin asema ja Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Trianon Rive Gauche 118 €
     Hotel Trianon Rive Gauche

     Hotel Trianon Rive Gauche

     3, Rue de Vaugirard, 6th Arrondissement, Pariisi
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorbonnen yliopisto ja Odeon-teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Paris Luxembourgin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hôtel Excelsior Latin 114 €
      Hôtel Excelsior Latin

      Hôtel Excelsior Latin

      20 rue Cujas, Pariisi, Ile de France
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorbonnen yliopisto ja Pantheon sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Luxembourgin asema ja Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Le Lapin Blanc 144 €
       Le Lapin Blanc

       Le Lapin Blanc

       41 Boulevard Saint-Michel, Pariisi, Paris
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorbonnen yliopisto ja Odeon-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Odeonin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Atmospheres 136 €
        Hotel Atmospheres

        Hotel Atmospheres

        31, rue des Ecoles, Pariisi, Paris
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorbonnen yliopisto, Pantheon ja Notre-Damen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxemburgin puisto ja Sainte-Chapelle ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Maubert-Mutualitén metroasema ja Cardinal Lemoinen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.