Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pantheon

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pantheon. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pantheon, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pantheon paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pantheon upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pantheon? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pantheon lähellä kohdetta Pantheon. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pantheon, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 9 493 majoitusliikettä kohteen Pantheon lähellä
Hotel Europe Saint Severin Paris 75 €
Hotel Europe Saint Severin Paris

Hotel Europe Saint Severin Paris

38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ile de la Cite ja Sainte-Chapelle sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Sorbonnen yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Michelin asema ja Paris Saint-Michel - Notre Damen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hôtel Lutetia, The Leading Hotels of the World
  Hôtel Lutetia, The Leading Hotels of the World

  Hôtel Lutetia, The Leading Hotels of the World

  45 Boulevard Raspail, Pariisi
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Le Bon Marché ja Saint-Sulpicen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Luxemburgin puisto ja Odeon-teatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sèvres Babylonen asema ja Rennesin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   French Theory 80 €
   French Theory

   French Theory

   18 Rue Cujas, Pariisi, Paris
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorbonnen yliopisto ja Pantheon sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxemburgin puisto ja Odeon-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Luxembourgin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Cluny - La Sorbonnen asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hotel Saint Michel 170 €
    Grand Hotel Saint Michel

    Grand Hotel Saint Michel

    19, rue Cujas, Pariisi, Paris
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorbonnen yliopisto, Pantheon ja Luxemburgin puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Odeon-teatteri ja Ile de la Cite ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Luxembourgin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Cluny - La Sorbonnen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Melia Paris Notre-Dame 231 €
     Melia Paris Notre-Dame

     Melia Paris Notre-Dame

     7 Rue De L'Hotel Colbert, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Notre-Damen katedraali ja Ile de la Cite sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Sorbonnen yliopisto ja Ile Saint Louis ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Maubert-Mutualitén metroasema ja Paris Saint-Michel - Notre Damen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hôtel La Lanterne 246 €
      Hôtel La Lanterne

      Hôtel La Lanterne

      12, rue de la Montagne Sainte-Geneviève, Pariisi
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ile de la Cite, Pantheon ja Sorbonnen yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Notre-Damen katedraali ja Ile Saint Louis ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Maubert-Mutualitén metroasema ja Cardinal Lemoinen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       CitizenM Paris Gare de Lyon 103 €
       CitizenM Paris Gare de Lyon

       CitizenM Paris Gare de Lyon

       8 Rue van Gogh, Pariisi, Ile-de-France
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Jardin des Plantes ja AccorHotels Arena sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Pompidou-keskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Paris-Gare de Lyonin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gare de Lyonin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Le M Saint Germain 78 €
        Hotel Le M Saint Germain

        Hotel Le M Saint Germain

        33 Rue Des Ecoles, Pariisi, Paris
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorbonnen yliopisto, Pantheon ja Ile de la Cite sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Luxemburgin puisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Maubert-Mutualitén metroasema ja Cardinal Lemoinen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.