Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pantheon

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pantheon. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pantheon, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pantheon paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pantheon upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pantheon? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pantheon lähellä kohdetta Pantheon. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pantheon, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 830 majoitusliikettä kohteen Pantheon lähellä
Hôtel Excelsior Latin 142 €
Hôtel Excelsior Latin

Hôtel Excelsior Latin

20 rue Cujas, Pariisi, Ile de France
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sorbonnen yliopisto ja Pantheon sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Luxembourgin asema ja Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris 199 €
  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

  53 Ter Quai des Grands Augustins, Pariisi, Paris
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pont Neuf (silta), Sainte-Chapelle ja Les Halles sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä residenssistä. Notre-Damen katedraali ja Rue de Rivoli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Saint-Michel - Notre Damen asema ja Pont Neufin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Europe Saint Severin Paris 84 €
   Hotel Europe Saint Severin Paris

   Hotel Europe Saint Severin Paris

   38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ile de la Cite ja Sainte-Chapelle sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Pont Neuf (silta) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Michelin asema ja Paris Saint-Michel - Notre Damen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    CitizenM Paris Gare de Lyon 110 €
    CitizenM Paris Gare de Lyon

    CitizenM Paris Gare de Lyon

    8 Rue van Gogh, Pariisi, Ile-de-France
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Jardin des Plantes (puutarha) ja AccorHotels Arena sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Pompidou-keskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Paris-Gare de Lyonin asema ja Paris-Gare de Lyonin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novotel Paris Les Halles 204 €
     Novotel Paris Les Halles

     Novotel Paris Les Halles

     8 Place Marguerite De Navarre, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Les Halles, Les Halles ja Rue de Rivoli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pompidou-keskus ja Georges Pompidoun museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Chatlet-Les Halles'n asema ja Les Hallesin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Le Lapin Blanc 243 €
      Le Lapin Blanc

      Le Lapin Blanc

      41 Boulevard Saint-Michel, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorbonnen yliopisto ja Odeon-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Odeonin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Trianon Rive Gauche 146 €
       Hotel Trianon Rive Gauche

       Hotel Trianon Rive Gauche

       3, Rue de Vaugirard, 6th Arrondissement, Pariisi
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorbonnen yliopisto ja Odeon-teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Paris Luxembourgin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Les Dames du Panthéon 235 €
        Hotel Les Dames du Panthéon

        Hotel Les Dames du Panthéon

        19, place du Panthéon, Pariisi, Paris
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pantheon, Sorbonnen yliopisto ja Luxemburgin puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Odeon-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Luxembourgin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maubert-Mutualitén metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.