Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pariser Platz

Ihastele Brandenburgin porttia ja Tiergartenin puiston maisemia tältä valtavalta ja komealta aukiolta.

Unter den Lindenin upea puistotie päättyy Pariser Platzin laajalle aukiolle, joka kuhisee turisteja päivin ja öin. Tarkastele aukiota ympäröivien rakennusten komeaa arkkitehtuuria ja tähystä valtavaa pylvästä, joka sijaitsee Berliinin tunnetuimmalla maamerkillä: Brandeburgin portilla.

Tämä lähes puolentoista hehtaarin kokoinen aukio on yksi Berliinin tunnetuimmista alueista. Ennen Saksojen yhdistymistä alue kuului Itä-Saksan surullisen kuuluisaan "kuoleman vyöhykkeeseen", jonne tavalliset kansalaiset eivät saaneet astua ennen kuin Berliinin muuri purettiin vuonna 1989. Nykyään Pariser Platz kuhisee lomakuvia napsivia turisteja.

Kulje aukion laitoja pitkin ja ihastele sen tyylikkäitä rakennuksia. Aukiolla sijaitsee muun muassa historiallinen Hotel Adlon, joka on yksi Euroopan komeimmista hotelleista, sekä useita lähetystöjä, pankkien pääkonttoreita ja lukuisia ravintoloita ja kahviloita.

Vaikka Brandenburgin portti on ikuistettu lukemattomiin kuviin ja postikortteihin, se on siitä huolimatta kaikista komeimmillaan luonnossa. Portin toisella puolella avautuu Tiergartenin kaupunkipuisto, joka jatkuu Länsi-Saksan puolelle.

Piipahda Madame Tussauds Berlinin vahanukkemuseossa, joka sijaitsee aukion itäpuolella. Jos kaipaat hieman korkeampaa kulttuuria, käy Akademie der Künstessa, eli taideakatemiassa, joka sijaitsee aukion etelälaidalla. Akatemia järjestää näyttelyiden lisäksi konsertteja, väittelyitä, puheita, tanssiesityksiä ja monia muita kulttuuritapahtumia.

Pariser Platz on täydellinen paikka aloittaa läntisen Berliinin kaupunkikierros. Lähistöltä löytyy monia kuuluisia nähtävyyksiä, kuten valtiopäivätalo ja Euroopan murhattujen juutalaisten muistomerkki.

Pariser Platzille pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Matkusta paikan päälle metrolla jäämällä pois Berlin Brandenburger Torin asemalla.


Alueen Pariser Platz opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 149 majoitusliikettä kohteen Pariser Platz lähellä
Hotel Berlin, Berlin 72 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Cityhostel Berlin Mitte 45 €
  Cityhostel Berlin Mitte

  Cityhostel Berlin Mitte

  Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Adlon Kempinski 221 €
   Hotel Adlon Kempinski

   Hotel Adlon Kempinski

   Unter Den Linden 77, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Madame Tussauds ja Brandenburgin portti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Potsdamer Platz sijaitsee 1,2 kilometrin päässä. Brandenburger Torin S-Bahn-asema ja Brandenburger Torin metroasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Westin Grand, Berlin 152 €
    The Westin Grand, Berlin

    The Westin Grand, Berlin

    Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 107 €
     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Meliá Berlin 110 €
      Meliá Berlin

      Meliá Berlin

      Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 88 €
       IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

       IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

       Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Select Hotel Berlin The Wall 80 €
        Select Hotel Berlin The Wall

        Select Hotel Berlin The Wall

        Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.