Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pariser Platz

Ihastele Brandenburgin porttia ja Tiergartenin puiston maisemia tältä valtavalta ja komealta aukiolta.

Unter den Lindenin upea puistotie päättyy Pariser Platzin laajalle aukiolle, joka kuhisee turisteja päivin ja öin. Tarkastele aukiota ympäröivien rakennusten komeaa arkkitehtuuria ja tähystä valtavaa pylvästä, joka sijaitsee Berliinin tunnetuimmalla maamerkillä: Brandeburgin portilla.

Tämä lähes puolentoista hehtaarin kokoinen aukio on yksi Berliinin tunnetuimmista alueista. Ennen Saksojen yhdistymistä alue kuului Itä-Saksan surullisen kuuluisaan "kuoleman vyöhykkeeseen", jonne tavalliset kansalaiset eivät saaneet astua ennen kuin Berliinin muuri purettiin vuonna 1989. Nykyään Pariser Platz kuhisee lomakuvia napsivia turisteja.

Kulje aukion laitoja pitkin ja ihastele sen tyylikkäitä rakennuksia. Aukiolla sijaitsee muun muassa historiallinen Hotel Adlon, joka on yksi Euroopan komeimmista hotelleista, sekä useita lähetystöjä, pankkien pääkonttoreita ja lukuisia ravintoloita ja kahviloita.

Vaikka Brandenburgin portti on ikuistettu lukemattomiin kuviin ja postikortteihin, se on siitä huolimatta kaikista komeimmillaan luonnossa. Portin toisella puolella avautuu Tiergartenin kaupunkipuisto, joka jatkuu Länsi-Saksan puolelle.

Piipahda Madame Tussauds Berlinin vahanukkemuseossa, joka sijaitsee aukion itäpuolella. Jos kaipaat hieman korkeampaa kulttuuria, käy Akademie der Künstessa, eli taideakatemiassa, joka sijaitsee aukion etelälaidalla. Akatemia järjestää näyttelyiden lisäksi konsertteja, väittelyitä, puheita, tanssiesityksiä ja monia muita kulttuuritapahtumia.

Pariser Platz on täydellinen paikka aloittaa läntisen Berliinin kaupunkikierros. Lähistöltä löytyy monia kuuluisia nähtävyyksiä, kuten valtiopäivätalo ja Euroopan murhattujen juutalaisten muistomerkki.

Pariser Platzille pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Matkusta paikan päälle metrolla jäämällä pois Berlin Brandenburger Torin asemalla.


Alueen Pariser Platz opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 342 majoitusliikettä kohteen Pariser Platz lähellä
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 62 €
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 103 €
  Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

  Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

  Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Berlin, Berlin 69 €
   Hotel Berlin, Berlin

   Hotel Berlin, Berlin

   Lützowplatz 17, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Westin Grand, Berlin 104 €
    The Westin Grand, Berlin

    The Westin Grand, Berlin

    Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton Berlin 128 €
     Hilton Berlin

     Hilton Berlin

     Mohrenstr. 30, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Staatsoper Unter den Linden -oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Adlon Kempinski 243 €
      Hotel Adlon Kempinski

      Hotel Adlon Kempinski

      Unter Den Linden 77, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Madame Tussauds ja Brandenburgin portti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Potsdamer Platz sijaitsee 1,2 kilometrin päässä. Brandenburger Torin S-Bahn-asema ja Brandenburger Torin metroasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin 115 €
       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

       Französische Straße 30, Berliini
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Hedwigin katedraali (Sankt-Hedwigs-Kathedrale), Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Gendarmenmarkt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Bode-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema ja Französische Straßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Berlin Potsdamer Platz 64 €
        Scandic Berlin Potsdamer Platz

        Scandic Berlin Potsdamer Platz

        Gabriele Tergit Promenade 19, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saksan vakoilumuseo on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gleisdreieckin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.