Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parman katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Parman katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Parman katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Parman katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Parman katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Parman katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Parman katedraali lähellä kohdetta Parman katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Parman katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 146 majoitusliikettä kohteen Parman katedraali lähellä
ibis Styles Parma Toscanini
ibis Styles Parma Toscanini

ibis Styles Parma Toscanini

Viale Toscanini 4, Parma, PR
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Parman yliopisto, Piazza Garibaldi ja Strada della Repubblica sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Teatro Regio di Parma (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Parma 73 €
  NH Parma

  NH Parma

  Viale Paolo Borsellino 31, Parma, PR
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palazzo della Pilotta, Ducale Park (puisto) ja Teatro Regio di Parma (teatteri) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Parman kastekappeli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

   Palazzo Dalla Rosa Prati 77 €
   Palazzo Dalla Rosa Prati

   Palazzo Dalla Rosa Prati

   Strada al Duomo 7, Parma, PR
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Parman kastekappeli, Bishop's Palace (palatsi) ja Parman katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Strada della Repubblica ja Teatro Regio di Parma (teatteri) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Residenza Cavour 52 €
    Residenza Cavour

    Residenza Cavour

    via Cavour 16, Parma, PR
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Strada della Repubblica, Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Teatro Regio di Parma (teatteri) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä residenssistä. Piazza Garibaldi ja Parman kastekappeli ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novotel Parma Centro (Opening March 2019) 82 €
     Novotel Parma Centro (Opening March 2019)

     Novotel Parma Centro (Opening March 2019)

     Via Trento 9, Parma, PR
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Teatro Regio di Parma (teatteri), Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Palazzo della Pilotta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parman katedraali ja Ducale Park (puisto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Torino 74 €
      Hotel Torino

      Hotel Torino

      Borgo Angelo Mazza 7, Parma, PR
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teatro Regio di Parma (teatteri), Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Strada della Repubblica sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parman kastekappeli ja Bishop's Palace (palatsi) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Residence Liberty Hotel 50 €
       Residence Liberty Hotel

       Residence Liberty Hotel

       Piazzale Salvo D'Acquisto 15, Parma, PR
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Parman katedraali, Bishop's Palace (palatsi) ja Parman kastekappeli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. Strada della Repubblica ja Teatro Regio di Parma (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Starhotels Du Parc 69 €
        Starhotels Du Parc

        Starhotels Du Parc

        Viale Piacenza 12/C, Parma, PR
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ducale Park (puisto), Palazzo della Pilotta ja Parman sairaala sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Teatro Regio di Parma (teatteri) ja Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parman asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.