Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parman katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Parman katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Parman katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Parman katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Parman katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Parman katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Parman katedraali lähellä kohdetta Parman katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Parman katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 248 majoitusliikettä kohteen Parman katedraali lähellä
Novotel Parma Centro 77 €
Novotel Parma Centro

Novotel Parma Centro

Via Trento 9, Parma, PR
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Teatro Regio di Parma (teatteri) ja Parman yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ducale Park (puisto) ja Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Parma 68 €
  NH Parma

  NH Parma

  Viale Paolo Borsellino 31, Parma, PR
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palazzo della Pilotta ja Parman yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Ducale Park (puisto) ja Teatro Regio di Parma (teatteri) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

   Residence Liberty Hotel 64 €
   Residence Liberty Hotel

   Residence Liberty Hotel

   Piazzale Salvo D'Acquisto 15, Parma, PR
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Parman katedraali ja Parman yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. Bishop's Palace (palatsi) ja Parman kastekappeli ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Best Western Plus Hotel Farnese 76 €
    Best Western Plus Hotel Farnese

    Best Western Plus Hotel Farnese

    Via Reggio 51/A, Parma, PR
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ducale Park (puisto) on 1,4 kilometrin ja Parman yliopisto on 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Parman sairaala ja Palazzo della Pilotta ovat myös 2 kilometrin päässä. Parman asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Torino 75 €
     Hotel Torino

     Hotel Torino

     Borgo Angelo Mazza 7, Parma, PR
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Teatro Regio di Parma (teatteri) ja Parman yliopisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Strada della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Palazzo Dalla Rosa Prati 92 €
      Palazzo Dalla Rosa Prati

      Palazzo Dalla Rosa Prati

      Strada al Duomo 7, Parma, PR
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Parman kastekappeli ja Parman yliopisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista. Strada della Repubblica ja Teatro Regio di Parma (teatteri) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Residenza Cavour 69 €
       Residenza Cavour

       Residenza Cavour

       via Cavour 16, Parma, PR
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Strada della Repubblica ja Parman yliopisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Teatro Regio di Parma (teatteri) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Astoria Residence 68 €
        Hotel Astoria Residence

        Hotel Astoria Residence

        Via Trento 11, Parma, PR
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Teatro Regio di Parma (teatteri) ja Parman yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Parman kastekappeli ja Bishop's Palace (palatsi) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.