Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parman katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Parman katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Parman katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Parman katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Parman katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Parman katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Parman katedraali lähellä kohdetta Parman katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Parman katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 178 majoitusliikettä kohteen Parman katedraali lähellä
Starhotels Du Parc 72 €
Starhotels Du Parc

Starhotels Du Parc

Viale Piacenza 12/C, Parma, PR
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ducale Park (puisto), Palazzo della Pilotta ja Parman sairaala sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Teatro Regio di Parma (teatteri) ja Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parman asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  ibis Styles Parma Toscanini 57 €
  ibis Styles Parma Toscanini

  ibis Styles Parma Toscanini

  Viale Toscanini 4, Parma, PR
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Parman yliopisto, Piazza Garibaldi ja Strada della Repubblica sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Teatro Regio di Parma (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sina Maria Luigia 83 €
   Sina Maria Luigia

   Sina Maria Luigia

   Viale Mentana 140, Parma, PR
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Teatro Regio di Parma (teatteri), Parman katedraali ja Bishop's Palace (palatsi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Parman kastekappeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    NH Parma 78 €
    NH Parma

    NH Parma

    Viale Paolo Borsellino 31, Parma, PR
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Palazzo della Pilotta ja Ducale Park (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Teatro Regio di Parma (teatteri) ja Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novotel Parma Centro (Opening March 2019) 74 €
     Novotel Parma Centro (Opening March 2019)

     Novotel Parma Centro (Opening March 2019)

     Via Trento 9, Parma, PR
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Teatro Regio di Parma (teatteri), Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Palazzo della Pilotta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parman katedraali ja Ducale Park (puisto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Palazzo Dalla Rosa Prati 74 €
      Palazzo Dalla Rosa Prati

      Palazzo Dalla Rosa Prati

      Strada al Duomo 7, Parma, PR
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Parman kastekappeli, Bishop's Palace (palatsi) ja Parman katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Strada della Repubblica ja Teatro Regio di Parma (teatteri) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Mercure Parma Stendhal 93 €
       Mercure Parma Stendhal

       Mercure Parma Stendhal

       Via Bodoni 3, Parma, PR
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Teatro Regio di Parma (teatteri) ja Santa Maria della Steccatan pyhäkkö sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palazzo della Pilotta ja Parman kastekappeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Torino 74 €
        Hotel Torino

        Hotel Torino

        Borgo Angelo Mazza 7, Parma, PR
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Teatro Regio di Parma (teatteri), Santa Maria della Steccatan pyhäkkö ja Strada della Repubblica sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parman kastekappeli ja Bishop's Palace (palatsi) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Parman asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.