Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pekingin eläintarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pekingin eläintarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pekingin eläintarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pekingin eläintarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pekingin eläintarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pekingin eläintarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pekingin eläintarha lähellä kohdetta Pekingin eläintarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pekingin eläintarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 180 majoitusliikettä kohteen Pekingin eläintarha lähellä
Shangri-La Hotel, Beijing 112 €
Shangri-La Hotel, Beijing

Shangri-La Hotel, Beijing

29 Zizhuyuan Road, Peking, Beijing
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pekingin yliopisto (vieraat kielet) on 2,2 kilometrin ja Pekingin akvaario on 4,4 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Kiinan keskustelevisiotorni ja Pekingin eläintarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Kansalliskirjaston asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  Yongyu Zhichen Business Hotel
  Yongyu Zhichen Business Hotel

  Yongyu Zhichen Business Hotel

  No. 56 South Street, Zhongguancun, Village, Haidian District, Peking, Beijing
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pekingin eläintarha ja Pekingin akvaario sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin messukeskus ja Beijing Financial Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kansalliskirjaston asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Nikko New Century Beijing 101 €
   Hotel Nikko New Century Beijing

   Hotel Nikko New Century Beijing

   No.6 Southern Road Capital Gymnasium, Haidian District, Peking, Beijing
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pekingin akvaario on 2,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansalliskirjaston asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pekingin eläintarhan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Xiyuan Hotel 84 €
    Xiyuan Hotel

    Xiyuan Hotel

    1 Sanlihe Road, Peking, Beijing
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Pekingin eläintarha on 1,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin eläintarhan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kansalliskirjaston asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Century Guojian
     Century Guojian

     Century Guojian

     WEST CHENGONGZHUANG ROAD,HAI DING, DISTRICT,, Peking, PEK
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pekingin eläintarha on 1,2 kilometrin ja Pekingin akvaario on 2,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin messukeskus ja Beijing Financial Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chegongzhuangin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Beijing Meiyuan Hotel
      Beijing Meiyuan Hotel

      Beijing Meiyuan Hotel

      A30, Gaoliangqiao Xie Jie, Haidian District, Peking, Beijing
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pekingin messukeskus ja Pekingin akvaario sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin eläintarha ja Beijing Financial Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Xizhimenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pekingin eläintarhan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Westin Beijing Financial Street 133 €
       The Westin Beijing Financial Street

       The Westin Beijing Financial Street

       9C Financial Street, XiCheng District, Peking, Beijing
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Beijing Financial Street on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Beihai-puisto ja Mahtava kansan sali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pekingin akvaario ja Kielletty kaupunki ovat myös 5 kilometrin päässä. Lingjing Hutongin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fuchengmenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Golden Inn 45 €
        Golden Inn

        Golden Inn

        No.14 Nortch Section of Baiwanzhuan,, Xicheng District, Peking, Beijing
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Beijing Financial Street on 1,3 kilometrin ja Pekingin akvaario on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin eläintarha ja Pekingin messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chegongzhuangin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.