Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pekingin eläintarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pekingin eläintarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pekingin eläintarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pekingin eläintarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pekingin eläintarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pekingin eläintarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pekingin eläintarha lähellä kohdetta Pekingin eläintarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pekingin eläintarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 167 majoitusliikettä kohteen Pekingin eläintarha lähellä
Yongyu Zhichen Business Hotel
Yongyu Zhichen Business Hotel

Yongyu Zhichen Business Hotel

No. 56 South Street, Zhongguancun, Village, Haidian District, Peking, Beijing
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pekingin eläintarha ja Pekingin akvaario sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin messukeskus ja Beijing Financial Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kansalliskirjaston asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Nikko New Century Beijing 85 €
  Hotel Nikko New Century Beijing

  Hotel Nikko New Century Beijing

  No.6 Southern Road Capital Gymnasium, Haidian District, Peking, Beijing
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Pekingin akvaario on 2,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansalliskirjaston asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pekingin eläintarhan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Xiyuan Hotel 81 €
   Xiyuan Hotel

   Xiyuan Hotel

   1 Sanlihe Road, Peking, Beijing
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pekingin eläintarha on 1,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin eläintarhan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kansalliskirjaston asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Century Guojian
    Century Guojian

    Century Guojian

    WEST CHENGONGZHUANG ROAD,HAI DING, DISTRICT,, Peking, PEK
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pekingin eläintarha on 1,2 kilometrin ja Pekingin akvaario on 2,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin messukeskus ja Beijing Financial Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chegongzhuangin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Beijing Meiyuan Hotel
     Beijing Meiyuan Hotel

     Beijing Meiyuan Hotel

     A30, Gaoliangqiao Xie Jie, Haidian District, Peking, Beijing
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pekingin messukeskus ja Pekingin akvaario sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin eläintarha ja Beijing Financial Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Xizhimenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pekingin eläintarhan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Golden Inn 44 €
      Golden Inn

      Golden Inn

      No.14 Nortch Section of Baiwanzhuan,, Xicheng District, Peking, Beijing
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Beijing Financial Street on 1,3 kilometrin ja Pekingin akvaario on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin eläintarha ja Pekingin messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chegongzhuangin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Debao Hotel - Beijing
       Debao Hotel - Beijing

       Debao Hotel - Beijing

       Bld 22 Debaoxinyuan Xicheng District, Peking, Beijing
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pekingin messukeskus ja Pekingin akvaario sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Houhain puisto ja Kello- ja rumputornit ovat myös 5 kilometrin päässä. Xizhimenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chegongzhuangin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Beijing Xinjiang Hotel
        Beijing Xinjiang Hotel

        Beijing Xinjiang Hotel

        7 Sanlihe Road, Haidian District, Peking, Beijing
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pekingin eläintarha on 1,8 kilometrin ja Pekingin akvaario on 2,7 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Beijing Financial Street ja Pekingin messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kansalliskirjaston asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.