Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pekingin eläintarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pekingin eläintarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pekingin eläintarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pekingin eläintarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pekingin eläintarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pekingin eläintarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pekingin eläintarha lähellä kohdetta Pekingin eläintarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pekingin eläintarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 194 majoitusliikettä kohteen Pekingin eläintarha lähellä
Yongyu Zhichen Business Hotel
Yongyu Zhichen Business Hotel

Yongyu Zhichen Business Hotel

No. 56 South Street, Zhongguancun, Village, Haidian District, Peking, Beijing
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pekingin eläintarha ja Pekingin akvaario sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Zhongguancun Electronics City sijaitsee 5 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kansalliskirjaston asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Nikko New Century Beijing 103 €
  Hotel Nikko New Century Beijing

  Hotel Nikko New Century Beijing

  No.6 Southern Road Capital Gymnasium, Haidian District, Peking, Beijing
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Pekingin akvaario on 2,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin eläintarhan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kansalliskirjaston asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Xiyuan Hotel 89 €
   Xiyuan Hotel

   Xiyuan Hotel

   1 Sanlihe Road, Peking, Beijing
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pekingin eläintarha on 1,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin eläintarhan asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kansalliskirjaston asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Beijing Meiyuan Hotel
    Beijing Meiyuan Hotel

    Beijing Meiyuan Hotel

    A30, Gaoliangqiao Xie Jie, Haidian District, Peking, Beijing
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pekingin messukeskus ja Pekingin akvaario sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Houhain puisto sijaitsee 4,7 kilometrin päässä. Xizhimenin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Beijing Northin juna-asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Shangri-La Hotel, Beijing 113 €
     Shangri-La Hotel, Beijing

     Shangri-La Hotel, Beijing

     29 Zizhuyuan Road, Peking, Beijing
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pekingin yliopisto (vieraat kielet) on 2,2 kilometrin ja Pekingin akvaario on 4,4 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Kiinan keskustelevisiotorni ja Pekingin eläintarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Kansalliskirjaston asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Golden Inn 45 €
      Golden Inn

      Golden Inn

      No.14 Nortch Section of Baiwanzhuan,, Xicheng District, Peking, Beijing
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Beijing Financial Street on 1,3 kilometrin ja Pekingin akvaario on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Pekingin eläintarha ja Pekingin messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chegongzhuangin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Beijing Xinjiang Hotel
       Beijing Xinjiang Hotel

       Beijing Xinjiang Hotel

       7 Sanlihe Road, Haidian District, Peking, Beijing
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pekingin eläintarha on 1,8 kilometrin ja Pekingin akvaario on 2,7 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Beijing Financial Street ja Pekingin messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Pekingin eläintarhan asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kansalliskirjaston asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Westin Beijing Financial Street 135 €
        The Westin Beijing Financial Street

        The Westin Beijing Financial Street

        9C Financial Street, XiCheng District, Peking, Beijing
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Beijing Financial Street on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Beihai-puisto ja Mahtava kansan sali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pekingin akvaario ja Kielletty kaupunki ovat myös 5 kilometrin päässä. Lingjing Hutongin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fuchengmenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.