Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pont Saint-Michel

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pont Saint-Michel. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pont Saint-Michel, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pont Saint-Michel paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pont Saint-Michel upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pont Saint-Michel? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pont Saint-Michel lähellä kohdetta Pont Saint-Michel. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pont Saint-Michel, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 075 majoitusliikettä kohteen Pont Saint-Michel lähellä
Novotel Paris Les Halles 196 €
Novotel Paris Les Halles

Novotel Paris Les Halles

8 Place Marguerite De Navarre, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Les Halles, Les Halles ja Rue de Rivoli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pompidou-keskus ja Georges Pompidoun museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Chatlet-Les Halles'n asema ja Les Hallesin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris 157 €
  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

  53 Ter Quai des Grands Augustins, Pariisi, Paris
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pont Neuf, Sainte-Chapelle ja Les Halles sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä residenssistä. Notre-Damen katedraali ja Rue de Rivoli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Saint-Michel - Notre Damen asema ja Pont Neufin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Europe Saint Severin Paris 104 €
   Hotel Europe Saint Severin Paris

   Hotel Europe Saint Severin Paris

   38-40 Rue Saint Séverin, Pariisi, Paris
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ile de la Cite ja Sainte-Chapelle sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Pont Neuf ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Michelin asema ja Paris Saint-Michel - Notre Damen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hôtel Excelsior Latin 114 €
    Hôtel Excelsior Latin

    Hôtel Excelsior Latin

    20 rue Cujas, Pariisi, Ile de France
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorbonnen yliopisto ja Pantheon sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Luxembourgin asema ja Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Trianon Rive Gauche 119 €
     Hotel Trianon Rive Gauche

     Hotel Trianon Rive Gauche

     3, Rue de Vaugirard, 6th Arrondissement, Pariisi
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorbonnen yliopisto ja Odeon-teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Luxembourgin palatsi ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cluny - La Sorbonnen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Paris Luxembourgin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Les Jardins du Marais 149 €
      Les Jardins du Marais

      Les Jardins du Marais

      74 Rue Amelot, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Canal Saint-Martin, Picasso-museo ja Place des Vosges (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta residenssistä. Grands Boulevards ja Rue de Rivoli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Saint-Sébastien - Froissartin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Filles du Calvairen asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Britannique 110 €
       Hotel Britannique

       Hotel Britannique

       20 Avenue Victoria, Pariisi, Paris
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rue de Rivoli, Les Halles ja Ile de la Cite sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Sainte-Chapelle ja Les Halles ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Châteletin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Pont Neufin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        K+K Hotel Cayre Paris 143 €
        K+K Hotel Cayre Paris

        K+K Hotel Cayre Paris

        4 Boulevard Raspail, Pariisi, Paris
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Musée d'Orsay ja Le Bon Marché sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musée Rodin ja Tuileries'n puutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rue du Bacin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solferinon asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.