Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pyhän Annan kirkko

Kuninkaallisen reitin tärkeisiin kohteisiin kuuluva ylellisesti koristeltu Pyhän Annan kirkko muistuttaa vaurasta palatsia, ja sen kellotornista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. 

Pyhän Annan kirkko on kullattujen barokkityylisten sisätilojensa ja huomiota herättävien kattomaalaustensa ansiosta yksi kaupungin koristeellisimmista uskonnollisista rakennuksista ja pakollisista nähtävyyksistä. Kirkko on koristeltu loisteliaasti ja ylellisesti, mutta tunnelma sen sisällä on seesteinen. Tutkiskele runsaita koristeita ja ihaile näkymiä kirkon kellotornista.

Alkuperäinen kirkko rakennettiin tälle paikalle 1400-luvulla, mutta nykyinen rakennus on peräisin 1770-luvulta. Kirkko kärsi vahinkoja toisessa maailmansodassa, mutta se ei tuhoutunut kokonaan, ja monet alkuperäiset rakenteet selviytyivät sodasta. Tutkiskele pääalttaria, saarnatuolia ja vaikuttavia urkuja, jotka ovat kaikki peräisin 1700-luvulta. 

Ihaile pastellinväristä julkisivua ennen sisälle astumista. Uusklassisen muotokielen merkittävimpiä piirteitä ovat pylväät, veistetyt reliefit ja ylhäällä sijaitseva risti.

Kirkko on sisältä lumoava näky. Ihaile upeita kultaisia pintoja ja värikkäitä maalauksia sekä ylellistä ja kimaltelevaa kattokruunua. Kiertele kirkossa ja koeta löytää paavi Johannes Paavali II:n vierailun ja pitämän messun kunniaksi asennettu muistolaatta.

Pyhän Annan kirkko on aktiivinen hartauspaikka, jossa käy yhä rukoilevia ja messuun osallistuvia ihmisiä, joten muista käyttäytyä aina kunnioittavasti. Käy konsertissa, jossa voit kuunnella kirkon oman kuoron sykähdyttävää esitystä majesteettisten urkujen säestyksellä.

Pientä maksua vastaan voit kiivetä portaat ylös kirkon kellotorniin eli Taras Widokowyyn. Korkealla sijaitsevalta näköalatasanteelta avautuvat panoraamanäkymät Varsovaan ja selkeällä säällä juuri ja juuri Varsovan viereisiin pikkukaupunkeihin asti.

Pyhän Annan kirkko sijaitsee Plac Zamkowyn aukion lähellä Varsovan vanhassakaupungissa. Kirkko on avoinna joka päivä, mutta vierailijoita pyydetään välttämään vierailua messujen aikana.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 142 majoitusliikettä kohteen Pyhän Annen kirkko lähellä
Polonia Palace Hotel
Polonia Palace Hotel

Polonia Palace Hotel

Jerozolimskie Av. 45, Varsova, Masovia
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fotoplastikon Warszawskin taidegalleria ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Varsovan teknillinen yliopisto ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Apartments Zgoda Warszawa by DeSilva 32 €
  Hotel Apartments Zgoda Warszawa by DeSilva

  Hotel Apartments Zgoda Warszawa by DeSilva

  Zgoda 6, Varsova, Masovia
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plac Defilad ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Varsovan yliopisto ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw 135 €
   Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

   Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

   Krakowskie Przedmiescie 42-44, Varsova, Masovia
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Presidentinlinna, Varsovan yliopisto ja Kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanhankaupungin tori ja Vanhankaupungin aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Warsaw Marriott Hotel 99 €
    Warsaw Marriott Hotel

    Warsaw Marriott Hotel

    Aleje Jerozolimskie 65-79, Varsova, Masovia
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Fotoplastikon Warszawskin taidegalleria ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Varsovan teknillinen yliopisto ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 2 kilometrin päässä. Varsovan keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsova Śródmieścien juna-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Raffles Europejski Warsaw 181 €
     Raffles Europejski Warsaw

     Raffles Europejski Warsaw

     Ul. Krakowskie Przedmiescie, 13 - 00-071, Varsova, Warsaw
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Presidentinlinna, Varsovan yliopisto ja Kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanhankaupungin tori ja Vanhankaupungin aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Bellotto 124 €
      Hotel Bellotto

      Hotel Bellotto

      ul. Senatorska 13/15, Varsova, Mazowieckie
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Karikatyyrimusep ja Kuninkaanlinna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanhankaupungin tori ja Vanhankaupungin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsova Gdánskin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       a&o Warsaw Wola 19 €
       a&o Warsaw Wola

       a&o Warsaw Wola

       Kasprzaka 18-20, Varsova
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        EXPO XXI -messukeskus ja Varsovan kapinamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kulttuurin ja tieteen palatsi ja Blue Cityn ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Warsaw Zachodnian asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warsaw Ochotan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hampton by Hilton Warsaw City Centre 52 €
        Hampton by Hilton Warsaw City Centre

        Hampton by Hilton Warsaw City Centre

        Ul. Wspólna 72, Varsova, Masovia
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Złote Tarasyn viihde- ja liikekeskus, Kulttuurin ja tieteen palatsi ja Varsovan teknillinen yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Yhdysvaltain suurlähetystö ja Varsovan kapinamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Varsova Śródmieścien juna-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.