Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Annan kirkko

Kuninkaallisen reitin tärkeisiin kohteisiin kuuluva ylellisesti koristeltu Pyhän Annan kirkko muistuttaa vaurasta palatsia, ja sen kellotornista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. 

Pyhän Annan kirkko on kullattujen barokkityylisten sisätilojensa ja huomiota herättävien kattomaalaustensa ansiosta yksi kaupungin koristeellisimmista uskonnollisista rakennuksista ja pakollisista nähtävyyksistä. Kirkko on koristeltu loisteliaasti ja ylellisesti, mutta tunnelma sen sisällä on seesteinen. Tutkiskele runsaita koristeita ja ihaile näkymiä kirkon kellotornista.

Alkuperäinen kirkko rakennettiin tälle paikalle 1400-luvulla, mutta nykyinen rakennus on peräisin 1770-luvulta. Kirkko kärsi vahinkoja toisessa maailmansodassa, mutta se ei tuhoutunut kokonaan, ja monet alkuperäiset rakenteet selviytyivät sodasta. Tutkiskele pääalttaria, saarnatuolia ja vaikuttavia urkuja, jotka ovat kaikki peräisin 1700-luvulta. 

Ihaile pastellinväristä julkisivua ennen sisälle astumista. Uusklassisen muotokielen merkittävimpiä piirteitä ovat pylväät, veistetyt reliefit ja ylhäällä sijaitseva risti.

Kirkko on sisältä lumoava näky. Ihaile upeita kultaisia pintoja ja värikkäitä maalauksia sekä ylellistä ja kimaltelevaa kattokruunua. Kiertele kirkossa ja koeta löytää paavi Johannes Paavali II:n vierailun ja pitämän messun kunniaksi asennettu muistolaatta.

Pyhän Annan kirkko on aktiivinen hartauspaikka, jossa käy yhä rukoilevia ja messuun osallistuvia ihmisiä, joten muista käyttäytyä aina kunnioittavasti. Käy konsertissa, jossa voit kuunnella kirkon oman kuoron sykähdyttävää esitystä majesteettisten urkujen säestyksellä.

Pientä maksua vastaan voit kiivetä portaat ylös kirkon kellotorniin eli Taras Widokowyyn. Korkealla sijaitsevalta näköalatasanteelta avautuvat panoraamanäkymät Varsovaan ja selkeällä säällä juuri ja juuri Varsovan viereisiin pikkukaupunkeihin asti.

Pyhän Annan kirkko sijaitsee Plac Zamkowyn aukion lähellä Varsovan vanhassakaupungissa. Kirkko on avoinna joka päivä, mutta vierailijoita pyydetään välttämään vierailua messujen aikana.


Alueen Pyhän Annen kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 473 majoitusliikettä kohteen Pyhän Annen kirkko lähellä
Polonia Palace Hotel 72 €
Polonia Palace Hotel

Polonia Palace Hotel

Jerozolimskie Av. 45, Varsova, Masovia
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fotoplastikon Warszawskin taidegalleria ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Puolan kansallismuseo ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Novotel Warszawa Centrum 54 €
  Novotel Warszawa Centrum

  Novotel Warszawa Centrum

  ul. Marszalkowska 94/98, Varsova, Masovia
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Galeria Centrumin ostoskeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puolan kansallismuseo ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw 126 €
   Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

   Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

   Krakowskie Przedmiescie 42-44, Varsova, Masovia
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Karmeliittakirkko ja Presidentinlinna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Varsovan yliopisto ja Teatr Wielki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Mercure Warszawa Centrum 54 €
    Mercure Warszawa Centrum

    Mercure Warszawa Centrum

    48-54 Zlota St, Varsova, Masovia
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Złote Tarasyn viihde- ja liikekeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puolan kansallismuseo ja Varsovan kapinamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sofitel Warsaw Victoria 80 €
     Sofitel Warsaw Victoria

     Sofitel Warsaw Victoria

     Krolewska 11, Varsova, Masovia
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Zachęta (taidegalleria), Presidentinlinna ja Varsovan yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Teatr Wielki ja Kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Warsaw Marriott Hotel 99 €
      Warsaw Marriott Hotel

      Warsaw Marriott Hotel

      Aleje Jerozolimskie 65-79, Varsova, Masovia
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Fotoplastikon Warszawskin taidegalleria ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Puolan kansallismuseo ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Varsovan keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Centrumin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Collection Hotel, Warsaw 75 €
       Radisson Collection Hotel, Warsaw

       Radisson Collection Hotel, Warsaw

       Grzybowska 24, Varsova, Masovia
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        All Saints Church ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Varsovan kapinamuseo ja Teatr Wielki ovat myös 2 kilometrin päässä. Varsovan keskusrautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Centrumin metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Bellotto 122 €
        Hotel Bellotto

        Hotel Bellotto

        ul. Senatorska 13/15, Varsova, Mazowieckie
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Karikatyyrimusep, Teatr Wielki ja Kuninkaanlinna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Presidentinlinna ja Vanhankaupungin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warsaw Gdanskan asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.