Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Annan kirkko

Kuninkaallisen reitin tärkeisiin kohteisiin kuuluva ylellisesti koristeltu Pyhän Annan kirkko muistuttaa vaurasta palatsia, ja sen kellotornista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. 

Pyhän Annan kirkko on kullattujen barokkityylisten sisätilojensa ja huomiota herättävien kattomaalaustensa ansiosta yksi kaupungin koristeellisimmista uskonnollisista rakennuksista ja pakollisista nähtävyyksistä. Kirkko on koristeltu loisteliaasti ja ylellisesti, mutta tunnelma sen sisällä on seesteinen. Tutkiskele runsaita koristeita ja ihaile näkymiä kirkon kellotornista.

Alkuperäinen kirkko rakennettiin tälle paikalle 1400-luvulla, mutta nykyinen rakennus on peräisin 1770-luvulta. Kirkko kärsi vahinkoja toisessa maailmansodassa, mutta se ei tuhoutunut kokonaan, ja monet alkuperäiset rakenteet selviytyivät sodasta. Tutkiskele pääalttaria, saarnatuolia ja vaikuttavia urkuja, jotka ovat kaikki peräisin 1700-luvulta. 

Ihaile pastellinväristä julkisivua ennen sisälle astumista. Uusklassisen muotokielen merkittävimpiä piirteitä ovat pylväät, veistetyt reliefit ja ylhäällä sijaitseva risti.

Kirkko on sisältä lumoava näky. Ihaile upeita kultaisia pintoja ja värikkäitä maalauksia sekä ylellistä ja kimaltelevaa kattokruunua. Kiertele kirkossa ja koeta löytää paavi Johannes Paavali II:n vierailun ja pitämän messun kunniaksi asennettu muistolaatta.

Pyhän Annan kirkko on aktiivinen hartauspaikka, jossa käy yhä rukoilevia ja messuun osallistuvia ihmisiä, joten muista käyttäytyä aina kunnioittavasti. Käy konsertissa, jossa voit kuunnella kirkon oman kuoron sykähdyttävää esitystä majesteettisten urkujen säestyksellä.

Pientä maksua vastaan voit kiivetä portaat ylös kirkon kellotorniin eli Taras Widokowyyn. Korkealla sijaitsevalta näköalatasanteelta avautuvat panoraamanäkymät Varsovaan ja selkeällä säällä juuri ja juuri Varsovan viereisiin pikkukaupunkeihin asti.

Pyhän Annan kirkko sijaitsee Plac Zamkowyn aukion lähellä Varsovan vanhassakaupungissa. Kirkko on avoinna joka päivä, mutta vierailijoita pyydetään välttämään vierailua messujen aikana.


Alueen Pyhän Annen kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 609 majoitusliikettä kohteen Pyhän Annen kirkko lähellä
Novotel Warszawa Centrum 56 €
Novotel Warszawa Centrum

Novotel Warszawa Centrum

ul. Marszalkowska 94/98, Varsova, Masovia
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Galeria Centrumin ostoskeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puolan kansallismuseo ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Polonia Palace Hotel 78 €
  Polonia Palace Hotel

  Polonia Palace Hotel

  Jerozolimskie Av. 45, Varsova, Masovia
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fotoplastikon Warszawskin taidegalleria ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Puolan kansallismuseo ja Varsovan teknillinen yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw 156 €
   Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

   Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

   Krakowskie Przedmiescie 42-44, Varsova, Masovia
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Karmeliittakirkko ja Presidentinlinna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Varsovan yliopisto ja Teatr Wielki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hampton by Hilton Warsaw City Centre 64 €
    Hampton by Hilton Warsaw City Centre

    Hampton by Hilton Warsaw City Centre

    Ul. Wspólna 72, Varsova, Masovia
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Złote Tarasyn viihde- ja liikekeskus, Kulttuurin ja tieteen palatsi ja Varsovan teknillinen yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puolan kansallismuseo ja Yhdysvaltain suurlähetystö ovat myös 2 kilometrin päässä. Warszawa Srodmiescien asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sofitel Warsaw Victoria 91 €
     Sofitel Warsaw Victoria

     Sofitel Warsaw Victoria

     Krolewska 11, Varsova, Masovia
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Zachęta (taidegalleria), Presidentinlinna ja Varsovan yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Teatr Wielki ja Kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      PURO Warszawa Centrum 70 €
      PURO Warszawa Centrum

      PURO Warszawa Centrum

      5/7/9 Widok, Varsova, Masovian voivodikunta
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Galeria Centrumin ostoskeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puolan kansallismuseo ja Varsovan yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Varsovan keskusrautatieasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Gromada Warszawa Centrum 39 €
       Hotel Gromada Warszawa Centrum

       Hotel Gromada Warszawa Centrum

       Plac Powstancow Warszawy 2, Varsova, Masovia
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Plac Defilad ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Varsovan yliopisto ja Puolan kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Centrumin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Mercure Warszawa Centrum 56 €
        Mercure Warszawa Centrum

        Mercure Warszawa Centrum

        48-54 Zlota St, Varsova, Masovia
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Złote Tarasyn viihde- ja liikekeskus ja Kulttuurin ja tieteen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Puolan kansallismuseo ja Varsovan kapinamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Centrumin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Varsovan keskusrautatieasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.