Pyhän Mikaelin kirkko

Kuva: Global Heartbeat
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Tämä vanha kirkko tarjoaa rauhalliset ja arkkitehtonisesti upeat puitteet lepo- ja mietiskelyhetkelle. Se on myös monien baijerilaisten merkkihenkilöiden viimeinen leposija.

Michaelskirchen rakennutti 1500-luvun lopussa Baijerin herttua Vilhelm V. Renessanssin tyyliin rakennettu jesuiittakirkko oli rohkea katolilaisuuden symboli aikoina, jolloin kristinusko oli jakautumassa. Nykyisin Michaelskirche on yksi Alppien pohjoispuolen merkittävimmistä renessanssikirkoista.Tyylikäs kolmion muotoinen frontespiisi kruunaa kirkon julkisivun. Kiinnitä huomiota taistelutilanteessa kuvattuun Pyhän arkkienkeli Mikaelin figuuriin, joka sijaitsee julkisivun alemman tason syvennyksessä.

Michaelskirchen korkealla alttarilla on toinen kuva Pyhästä Mikaelista. Kirkon sisätilojen eri alueet on suunniteltu esittämään Jeesuksen elämän vaiheita. Yksi kohokohdista on sisäseinällä oleva kuvaus Jeesuksesta lapsena. Istuskele kirkonpenkillä ja ihaile maailman toiseksi suurinta vapaasti seisovaa holvikattoa. Kirkko tuntuu upean katon ja valoa sisään päästävien ikkunoiden ansiosta valoisalta ja ilmavalta.

Michaelskirchessä on myös kuninkaallinen krypta, jossa on useiden Wittelsbachin suvun merkittävien jäsenten haudat. Hulluna pidetty kuningas Ludvig II ja Baijerin kuningas Otto ovat kaksi kryptassa lepäävästä 40:stä Wittelsbachin dynastian jäsenestä.

Musiikki on tärkeä osa Michaelskirchen hengellistä elämää. Monet eri muusikot, kuten Joseph Gabriel Rheinberger, Orlande de Lassus ja Caspar Ett, ovat musisoineet tässä kirkossa. Kirkossa järjestetään säännöllisesti sen arvostetun kuoron ja orkesterin esityksiä.

Michaelskirche on avoinna joka päivä. Perille pääset helposti julkisilla liikennevälineillä matkustamalla Karlsplatzille, joka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä saman kadun varrella.

Suunnittele matka ja näe Pyhän Mikaelin kirkko

Hotel Torbräu
Star G Hotel München Schwabing
Hotel Demas City
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Juhlapäiviin ja sesonkeihin liittyvät retket

Näytä kaikki 6 aktiviteettiaAukeaa uudelle välilehdelle

Suositut vierailukohteet


Parhaat hotellitarjoukset

Munich Inn Design Hotel
Munich Inn Design Hotel
Goethestrasse 15, Munich, BY
Munich Inn Design Hotel
Sofitel Munich Bayerpost
Sofitel Munich Bayerpost
5 out of 5
Bayerstrasse 12, Munich, BY
Sofitel Munich Bayerpost
Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München
Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München
5 out of 5
Maximilianstr. 17, Munich, BY
Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München
Maritim Hotel München
Maritim Hotel München