Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit

Kulje maanalaisten käytävien ja kammioiden muodostaman labyrintin läpi ja näe paikka, jonne Maltan varhaiskristityt haudattiin heidän kuoltuaan.

Vieraile syvällä maan alla ja tutustu Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombeihin. Tätä maanalaista hautojen, käytävien ja kammioiden verkostoa käytettiin 300-luvulle asti. Hautaholvissa voitiin säilyttää satoja ruumiita. 

Rooman valtakunnan aikaan kuolleita ei saanut haudata kaupungin muurien sisäpuolelle. Varhaiskristityt eivät tuhkanneet kuolleiden ruumiita, joten he rakensivat laajoja maanalaisia hautausmaita kuolleiden ruumiita varten.

Osallistu opastetulle kierrokselle ja opi lisää varhaiskristittyjen ja roomalaisten hautaustavoista. Huomaa seinän pienet hautasyvennykset, kun kävelet alas Pyhän Paavalin katakombeihin. Niissä säilytettiin aiemmin lasten ruumiita.

Kävele suuriin maanalaisiin saleihin, joissa näet kaksi pyöreää pöytää. Perheenjäsenten arvellaan syöneen täällä muistoaterioita kuolleiden kunniaksi vuosittain järjestettävien festivaalien yhteydessä. Kulje hautojen ja holvien reunustamien kapeiden käytävien muodostaman labyrintin halki.

Vieraile sen jälkeen Pyhän Agathan hautaholvissa ja katakombeissa ja maanalaisessa basilikassa. Tarkastele bysanttilaisia seinämaalauksia, joista osa on peräisin 1100-luvulta. Seinämaalaukset esittävät piispoja, pyhimyksiä ja marttyyreitä, kuten Pyhää Agathaa.

Takaisin maan pinnalla voit tutkia museossa esillä olevia uskonnollisia ja arkeologisia pyhäinjäännöksiä. Tarkastele esihistoriallisia jäänteitä, kuten hainhampaita ja eläinten luita, sekä katakombeista löydettyjä egyptiläisiä muinaisesineitä. Ihastele ehtoollismaljoja ja pikkuruisten raamattujen kokoelmaa. Yksi mielenkiintoisimmista näyttelyesineistä on Niililtä löytynyt muumioitunut krokotiili.

Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ovat avoinna maanantaista lauantaihin aamusta myöhäiseen iltapäivään. Ne ovat suljettuina joulukuun 24., 25. ja 26. päivänä, uudenvuodenpäivänä ja pitkänäperjantaina. Kohteeseen on pieni sisäänpääsymaksu, josta myönnetään alennusta opiskelijoille, eläkeläisille ja lapsille. Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

Katakombit sijaitsevat Rabatin kylässä noin 11 kilometriä länteen Vallettasta. Bussi kulkee säännöllisesti näiden kahden paikan välillä.


Alueen Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 372 majoitusliikettä kohteen Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit lähellä
MYN in Rabat 71 €
MYN in Rabat

MYN in Rabat

Arcadia Bir 1-Iljun street, Rabat
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Casa Bernardin palatsi ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. St. Paul's Cathedral sijaitsee 0,7 kilometrin päässä.

  MyTravel House 72 €
  MyTravel House

  MyTravel House

  31 S. Martin, Rabat, Rabat-Sale-Kenitra
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Casa Bernardin palatsi ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. St. Paul's Cathedral sijaitsee 0,6 kilometrin päässä.

   Quaint Boutique Hotel Rabat 72 €
   Quaint Boutique Hotel Rabat

   Quaint Boutique Hotel Rabat

   Triq ir-Repubblika, Rabat
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Casa Bernardin palatsi ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. St. Paul's Cathedral sijaitsee 0,7 kilometrin päässä.

    Tikka Suites Rabat l / o Mdina 192 €
    Tikka Suites Rabat l / o Mdina

    Tikka Suites Rabat l / o Mdina

    Triq Bir Riebu, Sqaq Numru 3, Tikka Suites, Rabat
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta lomakodista. Collegiate Church of St. Paul's Shipwreck ja Casa Bernardin palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     3 Makuuhuoneen Talo Mdinan Lähellä
     3 Makuuhuoneen Talo Mdinan Lähellä

     3 Makuuhuoneen Talo Mdinan Lähellä

     Cosmana Navarra Street, 36, Rabat, Rabat
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Collegiate Church of St. Paul's Shipwreck ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lomakodista. St. Paul's Cathedral sijaitsee 0,8 kilometrin päässä.

      Estrella Lodging
      Estrella Lodging

      Estrella Lodging

      5, Estrella, Triq K.G. Gatt, Rabat
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Mnajdran megaliittiset temppelit ja Ħaġar Qimin temppelit ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Casa Azzopardi 63 €
       Casa Azzopardi

       Casa Azzopardi

       75 Triq San Pawl, Rabat
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Domus Romana ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. Mdinan vanhan kaupungin portti ja St. Paul's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Maleth Inn Guest House 40 €
        Maleth Inn Guest House

        Maleth Inn Guest House

        15, Museum House, Triq tal-Muzew, Rabat, Malta
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mdina Dungeons, St. Paul's Cathedral ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. Domus Romana ja Casa Bernardin palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.