Maltalla saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

RabatMalta

Tutustu arkeologisiin aarteisiin ja historiallisiin katakombeihin Rabatissa, jota pidetään Pyhän Paavalin Maltan kotikaupunkina.

Muinaisarabiaksi lähiötä tarkoittava Rabat sijaitsi aikoinaan Mdinan linnoitetun kaupungin reunamilla. Rabat on hyvin vanha kaupunki, jonka historia ulottuu Rooman valtakunnan aikoihin asti, ja Rabat tarjoaakin runsaasti nähtävää arkeologiasta ja historiasta kiinnostuneille. Tässä kompaktissa kaupungissa on monia jännittäviä historiallisia kohteita, jotka kaikki sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan.

Aloita Rabatin matkasi syömällä läheisillä maatiloilla kasvatettuja mansikoita ja lähde tutustumaan Rabatin rikkaaseen kulttuurihistoriaan. Vieraile uudelleenrakennetussa roomalaisessa huvilassa sijaitsevassa Roomalaisessa museossa, jossa on esillä kulttuuriesineitä, kuten mosaiikkitöitä ja veistoksia.

Näe Maltan varhaiskristillisestä historiasta kertova 1600-luvulla rakennettu St. Paul’s Church, jonka paikalla sijaitsi aiemmin St. Paul’s Grotto. Raamatun mukaan apostoli Paavali ja hänen lähetyssaarnaajansa pakenivat luolaan sen jälkeen, kun heidän laivansa haaksirikkoutui Maltan rannikolla. Tutustu kirkon katakombeihin ja aavemaiseen maanalaiseen käytävään, joka johtaa entisessä palatsissa sijaitsevaan Wignacourtin museoon, jonka kauniissa barokkityylisissä saleissa on nykyisin esillä maalauksia, antiikkisia hopeaesineitä ja pyhäinjäännöksiä.

Vieraile sen jälkeen Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombeissa, jotka ovat kaksi Rabatin keskustassa sijaitsevaa muinaista roomalaista hautausmaata. Vuokraa ääniopas Pyhän Paavalin katakombeista ja kuljeskele synkkien hautojen läpi. Tien toisella puolella voit vierailla Pyhän Agathan katakombeissa, joita käytettiin toisessa maailmansodassa myös piilopaikkana. Tutustu Rabatin lomalla Pyhän Agathan katakombeihin ja museoon sen avuliaiden oppaiden mukana opastetulla kierroksella ja näe kokoelma muinaisia freskoja ja arkeologia esineitä.

Vieraile Rabatista kaksi kilometriä lounaaseen sijaitsevassa Dinglin kylässä, jossa voit ihastella upeaa auringonlaskua jyrkiltä merenrantakallioilta. Rabat sijaitsee kahden kilometrin päässä Mdinan muureilta Maltan länsipuolella. Rabatissa voi vierailla ympäri vuoden nauttimassa välimerenilmastosta, mutta jos haluat välttyä suurimmalta turistisesongilta, vierailu kannattaa ajoittaa syys- ja toukokuun väliselle ajalle.

Missä yöpyä kohteessa Rabat

il-Baħrija, Rabat, Malta

il-Baħrija

Vaikka il-Baħrija ei tarjoa suurta määrää nähtävyyksiä, voit tutustua lähiseudun nähtävyyksiin, joihin kuuluu Golden Bay ja Golden Sands Beach.

il-Baħrija

Huippuhotellit kohteessa Rabat

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Estrella Lodging
Estrella Lodging
5, Estrella, Triq K.G. Gatt, Rabat

Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Mnajdran ...

4.5/5Wonderful! (27 arvostelua)
Huone keittomahdollisuuksilla keskeisellä paikalla

"Tilava ja siisti huone keittomahdollisuudella"…"

Arvosteltu 2.10.2016

Estrella Lodging
MyTravel House
MyTravel House
3.5 out of 5
31 S. Martin, Rabat, Rabat-Sale-Kenitra
Hinta on 65 € per yö

Domus Romana ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja ...

4.4/5Excellent! (31 arvostelua)

"La ubicación excelente, y las instalaciones muy bien."…"

Arvosteltu 25.10.2019

MyTravel House
Maleth Inn Guest House
Maleth Inn Guest House
15, Museum House, Triq tal-Muzew, Rabat, Malta
Hinta on 79 € per yö

Mdina Dungeons ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. Domus Romana ja ...

4.6/5Exceptional! (35 arvostelua)

"all good"…"

Arvosteltu 29.2.2020

Maleth Inn Guest House

Suositut vierailukohteet – Rabat

Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit
Kuva majoitusliikkeestä Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit

Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit

4/5(1 arvostelu)

Kulje maanalaisten käytävien ja kammioiden muodostaman labyrintin läpi ja näe paikka, jonne Maltan varhaiskristityt haudattiin heidän kuoltuaan.

Collegiate Church of St. Paul's Shipwreck
Kuva majoitusliikkeestä Collegiate Church of St. Paul's Shipwreck

Collegiate Church of St. Paul's Shipwreck

Vieraile tässä 1500-luvulla rakennetussa kirkossa, jossa voit tarkastella merkittäviä taideteoksia ja Maltan kunnioitetumpiin kuuluvan pyhimyksen Pyhän Paavalin luita.

St Paul's Church & the Grotto of St Paul
Kuva majoitusliikkeestä St Paul's Church & the Grotto of St Paul

St Paul's Church & the Grotto of St Paul

Ota selvää kohteen Rabat paikallisesta historiasta, kun piipahdat kohteessa St Paul's Church & the Grotto of St Paul. Kuljeksi alueen rannikolla tai hakeudu paikallisille kiertoajeluille.

Casa Bernardin palatsi
Kuva majoitusliikkeestä Casa Bernardin palatsi

Casa Bernardin palatsi

Voit oppia lisää kohteen Rabat paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteessa Casa Bernardin palatsi. Kävele tämän perheystävällisen alueen rannikolla tai käy tutustumassa sen huippuravintoloihin.

Mellieħa Bay
Kuva majoitusliikkeestä Mellieħa Bay

Mellieħa Bay

4.5/5(7 arvostelua)

Nauti päivistäsi Pohjois-Maltalla rentoutumalla tällä kimaltelevalla luonnollisella hiekkarannalla, joka soveltuu täydellisesti uimiseen ja purjelautailuun.

St George's Beach
Kuva majoitusliikkeestä St George's Beach

St George's Beach

4/5(9 arvostelua)

Nuorten juhlijoiden suosiossa oleva St. Julian’sin rannikolla sijaitseva St. Georgen hiekkaranta on harvinaisuus tavallisesti kivikkoisella rannikolla.

Kohteen Rabat lähellä sijaitsevat kaupungit

Malta

Mġarr

Mdina johon kuuluu linna tai palatsi, perintökohteet ja vanha arkkitehtuuri

Mdina

St. Paul\'s Bay featuring rannikkokaupunki ja lahti tai satama

St. Paul's Bay