Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Fort St. Elmo

Tämä täynnä taisteluiden jälkiä oleva linnoitus on vartioinut Maltan pääkaupunkia jo yli 400 vuoden ajan. Uudelleen lavastettujen tapahtumien avulla voit oppia lisää linnoituksen historiallisista piirityksistä.

Vieraile 1500-luvulla rakennetussa tähdenmuotoisessa Fort Saint Elmossa, joka on ollut Maltan suurimpien taisteluiden näyttämönä. Opi lisää linnoituksen roolista toisessa maailmansodassa, tarkastele historian tapahtumia uudelleen lavastettuina ja vieraile sotamuseossa.

Linnoituksen rakensivat 1500-luvun puolivälissä Maltan ritarit. Linnoitus rakennettiin vanhan vahtitornin paikalle. Massiivinen kivilinnoitus kesti useita viikkoja jatkuneet ottomaanien imperiumin hyökkäykset Maltan piirityksessä vuonna 1565. Lopulta linnoitus vallattiin ja yli 1 000 ritaria tapettiin. Linnoitus kärsi myös suurista pommituksista toisessa maailmansodassa.

Tarkastele linnoituksen valtavia puolustusmuureja kävelemällä niiden ympärillä. Toinen hyvä tapa tutustua linnoitukseen ja nähdä se koko laajuudeltaan on osallistua satama-alueen venekierrokselle. Sen jälkeen kannattaa osallistua vielä opastetulle kierrokselle linnoituksen sisätiloissa. Pääsisäänkäynnin luona näet linnoituksen maanalaisten viljavarastojen kannet.

Käänny sisäänkäynnin jälkeen linnoitukseen alempaan osaan, joka toimi turkkilaisena vankilana vuoden 1978 elokuvassa Keskiyön pikajuna. Sotamuseossa voit tarkastella mitaleja, aseita ja muita esineitä eri sodista.

Sunnuntaisin voit katsoa historiallisia tapahtumia uudelleen lavastettuina. Niissä esiintyy aikakaudelle tyypillisissä puvuissa olevia näyttelijöitä, jotka näyttelevät Maltan piirityksen tärkeitä vaiheita. Draamaan kuuluu tykillä ammuntaa.

Fort Saint Elmo on avoinna kierroksille lähes joka sunnuntai. Sisäänpääsystä peritään sisäänpääsymaksu aikuisilta, mutta lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Ota yhteyttä etukäteen Heritage Maltaan ja tiedustele, minä sunnuntaina kierroksia järjestetään.

Fort Saint Elmo sijaitsee Välimeren rannalla Vallettan koilliskulmassa. Linnoitus on noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Vallettan linja-autoasemalta. Linnoituksen itäpuolella voit kävellä siltaa pitkin Saint Elmon majakalle.


Alueen Fort St. Elmo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 402 hotellia lähellä kohdetta Fort St. Elmo
107 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana
4,4
/ 5 (1 773 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Royal Opera House ja Mediterranean Conference Centre ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotelli. Fort St. Elmo sijaitsee 2 kilometrin päässä.

105 €
The Palace

The Palace

High Street, Sliema
4,3
/ 5 (1 227 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Sliema Promenade ja Bisazza Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Duck Village ja Hastings Gardens ovat myös 3 kilometrin päässä.

150 €
Palazzo Paolina Boutique Hotel

Palazzo Paolina Boutique Hotel

101, St.Pauls Street, Valletta
5,0
/ 5 (2 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Grandmaster's Palace, St. Johns Co-Cathedral ja St George Square sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli.

62 €
The Vincent

The Vincent

84 Hospital Street, Valletta
4,0
/ 5 (28 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Mediterranean Conference Centre, Malta Experience ja National War Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli.

53 €
Pebbles Boutique Aparthotel

Pebbles Boutique Aparthotel

88-89 The Strand, Sliema
4,3
/ 5 (345 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Duck Village ja Bisazza Street sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneisto. Sliema Promenade ja Hastings Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä.

139 €
La Falconeria Hotel

La Falconeria Hotel

62 Melita Street, Valletta
4,6
/ 5 (164 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kansallinen kuvataidemuseo, St Francis Church ja Kansallinen arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Fortifications Interpretation Centre ja Hastingsin puutarha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

165 €
Palazzo Consiglia

Palazzo Consiglia

102, St.Ursula Street, Valletta
4,7
/ 5 (112 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Lower Barrakka Gardens ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Fort St. Elmo sijaitsee 0,7 kilometrin päässä.

84 €
Grand Harbour Hotel

Grand Harbour Hotel

47, Battery Street, Valletta
4,3
/ 5 (328 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

St. Johns Co-Cathedral ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Fort St. Elmo sijaitsee 1 kilometrin päässä.