Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Upper Barrakka Gardens

Vallettan Grand Harbourin yläpuolella sijaitseva Upper Barrakka Gardens on ihana kukka- ja patsaspuisto, josta ammutaan joka päivä tykillä kunnialaukaus.

Upper Barrakka Gardens on kaunis puisto, joka sijaitsee korkealla Grand Harbourin yläpuolella. Maisemoitu puisto suunniteltiin italialaisten ritarien lepopaikaksi vuonna 1661 ja avattiin yleisölle 1800-luvulla. Nauti uskomattomista näkymistä satamaan ja linnoituksille ja todista satoja vuosia vanhan perinteen noudattamista, eli kunnialaukauksen ampumista.

Kiipeä satama-alueelta portaat ylös tai taita matka hissillä. Puisto sijaitsee linnakkeen päässä kaupungin korkeimmalla kohdalla. Kävele ylös pylväikköjen reunustamaa kävelytietä, jonka varrella on runsaasti penkkejä levähtämistä varten, ja ihaile kauniita maisemia. Nauti näkymistä Cospicuan, Vittoriosan ja Senglean keskiaikaisiin kaupunkeihin.

Heti alapuolellasi sijaitsee tykkipatteristo, jolla kunnialaukaukset ammutaan. Nämä tykit suojelivat satamaa lähes 500 vuoden ajan, ja niillä ammuttiin kunnialaukauksia merkkipäivinä, kuten uskonnollisten juhlien, vuosipäivien tai arvovieraiden saapumisen aikaan. 1800-luvun alussa tykeillä alettiin ampua kunnialaukauksia keskipäivän merkiksi, ja tämä perinne jatkuu yhä. Paikalle kannattaa saapua tunti ennen laukausten ampumista, jotta voit osallistua tykkipatteriston opastetulle kierrokselle ja katsoa, kuinka tykit ladataan.

Pysähdy tarkastelemaan patsaita ja muistomerkkejä kuljeskellessasi puistossa palmujen ja eksoottisten kasvien keskellä. Niiden joukossa on muun muassa Sir Winston Churchill. Puistossa on myös muistotauluja tärkeistä laivaston henkilöistä.

Upper Barrakka Gardens on avoinna joka päivä, ja puistoon on maksuton sisäänpääsy. Tykistöpatterin opastettu kierros on kuitenkin maksullinen. Puisto sijaitsee kaupungin jalankulkualueella noin viiden minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta. Autolla saapuvat voivat pysäköidä autonsa kaupungin portin ulkopuolella sijaitsevalle maksulliselle pysäköintialueelle.

Jos saavut Maltalle risteilylaivalla, puistoon nousevat portaat ja hissi ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä satamasta.


Alueen Upper Barrakka Gardens opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 430 hotellia lähellä kohdetta Upper Barrakka Gardens
Grand Hotel Excelsior
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana
   
  4,4
  / 5 (1 797 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Royal Opera House ja Mediterranean Conference Centre ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Fort St. Elmo sijaitsee 2 kilometrin päässä.

  The British Hotel
  The British Hotel

  The British Hotel

  40 Battery Street, Valletta
    
   3,4
   / 5 (313 arvostelua)
   2.0 kautta 5.0

   Lascaris War Rooms ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fort St. Elmo sijaitsee 1 kilometrin päässä.

   Palazzo Paolina Boutique Hotel
   Palazzo Paolina Boutique Hotel

   Palazzo Paolina Boutique Hotel

   101, St.Pauls Street, Valletta
     
    4,7
    / 5 (12 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Merchant's Streetin markkinat, Grandmaster's Palace ja St. Johns Co-Cathedral sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista.

    The British Suites
    The British Suites

    The British Suites

    270, Ursula Street, Valletta
      
     3,8
     / 5 (6 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Merchant's Streetin markkinat, Lower Barrakka Gardens ja Grandmaster's Palace sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista.

     The Palace
     The Palace

     The Palace

     High Street, Sliema
       
      4,3
      / 5 (1 264 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Bisazza Street ja Duck Village 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Upper Barrakka Gardens ja Lascaris War Rooms ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Grand Harbour Hotel
      Grand Harbour Hotel

      Grand Harbour Hotel

      47, Battery Street, Valletta
        
       4,3
       / 5 (368 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       St. Johns Co-Cathedral ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fort St. Elmo sijaitsee 1 kilometrin päässä.

       66 Saint Pauls
       66 Saint Pauls

       66 Saint Pauls

       66 St. Pauls Street, Valletta
         
        4,7
        / 5 (3 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Upper Barrakka Gardens, Auberge de Castille ja St James' Cavalier sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista.

        Osborne
        Osborne

        Osborne

        50 South St, Valletta
          
         4,0
         / 5 (435 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Kansallinen kuvataidemuseo ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fort St. Elmo sijaitsee 1,4 kilometrin päässä.