Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Upper Barrakka Gardens

Vallettan Grand Harbourin yläpuolella sijaitseva Upper Barrakka Gardens on ihana kukka- ja patsaspuisto, josta ammutaan joka päivä tykillä kunnialaukaus.

Upper Barrakka Gardens on kaunis puisto, joka sijaitsee korkealla Grand Harbourin yläpuolella. Maisemoitu puisto suunniteltiin italialaisten ritarien lepopaikaksi vuonna 1661 ja avattiin yleisölle 1800-luvulla. Nauti uskomattomista näkymistä satamaan ja linnoituksille ja todista satoja vuosia vanhan perinteen noudattamista, eli kunnialaukauksen ampumista.

Kiipeä satama-alueelta portaat ylös tai taita matka hissillä. Puisto sijaitsee linnakkeen päässä kaupungin korkeimmalla kohdalla. Kävele ylös pylväikköjen reunustamaa kävelytietä, jonka varrella on runsaasti penkkejä levähtämistä varten, ja ihaile kauniita maisemia. Nauti näkymistä Cospicuan, Vittoriosan ja Senglean keskiaikaisiin kaupunkeihin.

Heti alapuolellasi sijaitsee tykkipatteristo, jolla kunnialaukaukset ammutaan. Nämä tykit suojelivat satamaa lähes 500 vuoden ajan, ja niillä ammuttiin kunnialaukauksia merkkipäivinä, kuten uskonnollisten juhlien, vuosipäivien tai arvovieraiden saapumisen aikaan. 1800-luvun alussa tykeillä alettiin ampua kunnialaukauksia keskipäivän merkiksi, ja tämä perinne jatkuu yhä. Paikalle kannattaa saapua tunti ennen laukausten ampumista, jotta voit osallistua tykkipatteriston opastetulle kierrokselle ja katsoa, kuinka tykit ladataan.

Pysähdy tarkastelemaan patsaita ja muistomerkkejä kuljeskellessasi puistossa palmujen ja eksoottisten kasvien keskellä. Niiden joukossa on muun muassa Sir Winston Churchill. Puistossa on myös muistotauluja tärkeistä laivaston henkilöistä.

Upper Barrakka Gardens on avoinna joka päivä, ja puistoon on maksuton sisäänpääsy. Tykistöpatterin opastettu kierros on kuitenkin maksullinen. Puisto sijaitsee kaupungin jalankulkualueella noin viiden minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta. Autolla saapuvat voivat pysäköidä autonsa kaupungin portin ulkopuolella sijaitsevalle maksulliselle pysäköintialueelle.

Jos saavut Maltalle risteilylaivalla, puistoon nousevat portaat ja hissi ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä satamasta.


Alueen Upper Barrakka Gardens opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 402 hotellia lähellä kohdetta Upper Barrakka Gardens
107 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana
4,4
/ 5 (1 773 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Royal Opera House ja Mediterranean Conference Centre ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotelli. Fort St. Elmo sijaitsee 2 kilometrin päässä.

84 €
Grand Harbour Hotel

Grand Harbour Hotel

47, Battery Street, Valletta
4,3
/ 5 (328 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

St. Johns Co-Cathedral ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Fort St. Elmo sijaitsee 1 kilometrin päässä.

139 €
La Falconeria Hotel

La Falconeria Hotel

62 Melita Street, Valletta
4,6
/ 5 (164 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kansallinen kuvataidemuseo, St Francis Church ja Kansallinen arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Fortifications Interpretation Centre ja Hastingsin puutarha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

150 €
Palazzo Paolina Boutique Hotel

Palazzo Paolina Boutique Hotel

101, St.Pauls Street, Valletta
5,0
/ 5 (2 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Grandmaster's Palace, St. Johns Co-Cathedral ja St George Square sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli.

105 €
The Palace

The Palace

High Street, Sliema
4,3
/ 5 (1 227 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Sliema Promenade ja Bisazza Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Duck Village ja Hastings Gardens ovat myös 3 kilometrin päässä.

84 €
Barrakka Suites

Barrakka Suites

4 Battery Street, Valletta
4,1
/ 5 (30 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Upper Barrakka Gardens, Lascaris War Rooms ja Saluting Batteryn tervehdystykistö sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneisto. Monti-ostoskeskus sijaitsee 0,3 kilometrin päässä.

79 €
Osborne

Osborne

50 South St, Valletta
3,9
/ 5 (407 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Kansallinen kuvataidemuseo ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Fort St. Elmo sijaitsee 1,4 kilometrin päässä.

53 €
Pebbles Boutique Aparthotel

Pebbles Boutique Aparthotel

88-89 The Strand, Sliema
4,3
/ 5 (345 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Duck Village ja Bisazza Street sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneisto. Sliema Promenade ja Hastings Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä.