Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Upper Barrakka Gardens

Vallettan Grand Harbourin yläpuolella sijaitseva Upper Barrakka Gardens on ihana kukka- ja patsaspuisto, josta ammutaan joka päivä tykillä kunnialaukaus.

Upper Barrakka Gardens on kaunis puisto, joka sijaitsee korkealla Grand Harbourin yläpuolella. Maisemoitu puisto suunniteltiin italialaisten ritarien lepopaikaksi vuonna 1661 ja avattiin yleisölle 1800-luvulla. Nauti uskomattomista näkymistä satamaan ja linnoituksille ja todista satoja vuosia vanhan perinteen noudattamista, eli kunnialaukauksen ampumista.

Kiipeä satama-alueelta portaat ylös tai taita matka hissillä. Puisto sijaitsee linnakkeen päässä kaupungin korkeimmalla kohdalla. Kävele ylös pylväikköjen reunustamaa kävelytietä, jonka varrella on runsaasti penkkejä levähtämistä varten, ja ihaile kauniita maisemia. Nauti näkymistä Cospicuan, Vittoriosan ja Senglean keskiaikaisiin kaupunkeihin.

Heti alapuolellasi sijaitsee tykkipatteristo, jolla kunnialaukaukset ammutaan. Nämä tykit suojelivat satamaa lähes 500 vuoden ajan, ja niillä ammuttiin kunnialaukauksia merkkipäivinä, kuten uskonnollisten juhlien, vuosipäivien tai arvovieraiden saapumisen aikaan. 1800-luvun alussa tykeillä alettiin ampua kunnialaukauksia keskipäivän merkiksi, ja tämä perinne jatkuu yhä. Paikalle kannattaa saapua tunti ennen laukausten ampumista, jotta voit osallistua tykkipatteriston opastetulle kierrokselle ja katsoa, kuinka tykit ladataan.

Pysähdy tarkastelemaan patsaita ja muistomerkkejä kuljeskellessasi puistossa palmujen ja eksoottisten kasvien keskellä. Niiden joukossa on muun muassa Sir Winston Churchill. Puistossa on myös muistotauluja tärkeistä laivaston henkilöistä.

Upper Barrakka Gardens on avoinna joka päivä, ja puistoon on maksuton sisäänpääsy. Tykistöpatterin opastettu kierros on kuitenkin maksullinen. Puisto sijaitsee kaupungin jalankulkualueella noin viiden minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta. Autolla saapuvat voivat pysäköidä autonsa kaupungin portin ulkopuolella sijaitsevalle maksulliselle pysäköintialueelle.

Jos saavut Maltalle risteilylaivalla, puistoon nousevat portaat ja hissi ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä satamasta.


Alueen Upper Barrakka Gardens opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 434 majoitusliikettä kohteen Upper Barrakka Gardens lähellä
Grand Hotel Excelsior 173 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana
   
  4,4
  / 5 (1 824 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Grand Harbour, Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Royal Opera House ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Phoenicia Malta 205 €
  Hotel Phoenicia Malta

  Hotel Phoenicia Malta

  The Mall, Valletta
    
   4,4
   / 5 (865 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Grand Harbour, Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hastingsin puutarha ja Strait Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Harbour Hotel 140 €
   Grand Harbour Hotel

   Grand Harbour Hotel

   47, Battery Street, Valletta
     
    4,3
    / 5 (392 arvostelua)
    2.0 kautta 5.0

    Grand Harbour ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fort St. Elmo sijaitsee 1 kilometrin päässä.

    66 Saint Pauls 182 €
    66 Saint Pauls

    66 Saint Pauls

    66 St. Pauls Street, Valletta
      
     4,9
     / 5 (22 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Grand Harbour ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fort St. Elmo sijaitsee 1 kilometrin päässä.

     The British Hotel 111 €
     The British Hotel

     The British Hotel

     40 Battery Street, Valletta
       
      3,4
      / 5 (320 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      Grand Harbour ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Fort St. Elmo sijaitsee 1 kilometrin päässä.

      Domus Zamittello 148 €
      Domus Zamittello

      Domus Zamittello

      7, Republic Street, Valletta
        
       4,8
       / 5 (23 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Grand Harbour, Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Opera House ja St Francis Church ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       The British Suites 105 €
       The British Suites

       The British Suites

       40 Battery St, Valletta
         
        3,8
        / 5 (19 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Grand Harbour ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fort St. Elmo sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

        Osborne 65 €
        Osborne

        Osborne

        50 South St, Valletta
          
         4,0
         / 5 (448 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Kansallinen kuvataidemuseo ja Mediterranean Conference Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fort St. Elmo sijaitsee 1,4 kilometrin päässä.