Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

St. Johns Co-Cathedral

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta St. Johns Co-Cathedral. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä St. Johns Co-Cathedral, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen St. Johns Co-Cathedral paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen St. Johns Co-Cathedral upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen St. Johns Co-Cathedral? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa St. Johns Co-Cathedral lähellä kohdetta St. Johns Co-Cathedral. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä St. Johns Co-Cathedral, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 306 majoitusliikettä kohteen St. Johns Co-Cathedral lähellä
Grand Hotel Excelsior 106 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana, Malta
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Lower Barrakka Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Palais Le Brun 98 €
  Palais Le Brun

  Palais Le Brun

  101 old bakery street, Valletta
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Strait Street ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   La Falconeria Hotel 81 €
   La Falconeria Hotel

   La Falconeria Hotel

   62 Melita Street, Valletta
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kansallinen kuvataidemuseo, St Francis Church ja Kansallinen arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Fortifications Interpretation Centre ja Royal Opera House (oopperatalo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    De Vilhena Boutique Hotel 63 €
    De Vilhena Boutique Hotel

    De Vilhena Boutique Hotel

    55 Old Theatre Street, Valletta
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Karmeliittakirkko, Vallettan stama ja Slieman lautta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Phoenicia Malta 130 €
     The Phoenicia Malta

     The Phoenicia Malta

     The Mall, Floriana, Malta
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Lower Barrakka Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Cumberland 90 €
      The Cumberland

      The Cumberland

      Triq San Gwann, Valletta
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Strait Street ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Upper Barrakka Gardens ja Slieman lautta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Waterfront 60 €
       Waterfront

       Waterfront

       The Strand, Sliema, Malta
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Triq Manwel Dimech -katu ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Balluta Bay ja Sliema Promenade ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Grand Harbour Hotel 50 €
        Grand Harbour Hotel

        Grand Harbour Hotel

        47, Battery Street, Valletta, MALTA
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Quarry Wharf, Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.