Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Slieman lautta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Slieman lautta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Slieman lautta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Slieman lautta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Slieman lautta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Slieman lautta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Slieman lautta lähellä kohdetta Slieman lautta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Slieman lautta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 306 majoitusliikettä kohteen Slieman lautta lähellä
Grand Hotel Excelsior 106 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana, Malta
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Lower Barrakka Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Palais Le Brun 98 €
  Palais Le Brun

  Palais Le Brun

  101 old bakery street, Valletta
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Strait Street ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   La Falconeria Hotel 81 €
   La Falconeria Hotel

   La Falconeria Hotel

   62 Melita Street, Valletta
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kansallinen kuvataidemuseo, St Francis Church ja Kansallinen arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Fortifications Interpretation Centre ja Royal Opera House (oopperatalo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    De Vilhena Boutique Hotel 63 €
    De Vilhena Boutique Hotel

    De Vilhena Boutique Hotel

    55 Old Theatre Street, Valletta
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Karmeliittakirkko, Vallettan stama ja Slieman lautta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Waterfront 60 €
     Waterfront

     Waterfront

     The Strand, Sliema, Malta
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Triq Manwel Dimech -katu ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Balluta Bay ja Sliema Promenade ovat myös 2 kilometrin päässä.

      The Phoenicia Malta 130 €
      The Phoenicia Malta

      The Phoenicia Malta

      The Mall, Floriana, Malta
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Lower Barrakka Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       1926 Hotel & SPA 65 €
       1926 Hotel & SPA

       1926 Hotel & SPA

       THORNTON STREET, Sliema
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 3 kilometrin päässä.

        The Cumberland 90 €
        The Cumberland

        The Cumberland

        Triq San Gwann, Valletta
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Strait Street ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Upper Barrakka Gardens ja Slieman lautta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.