Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

MdinaMalta

Maltan ”hiljainen kaupunki” on keskiaikainen mutkittelevien kujien labyrintti, jonka vanhat muurit kätkevät sisäänsä upeita kirkkoja ja mahtavia palatseja.

”Hiljaisena kaupunkina” tunnettu kiehtova vanha Mdina on Maltan entinen pääkaupunki. Tutustu Mdninan matkalla vanhaan kaupunkiin, joka sijaitsee kaupungin alkuperäisten muurien sisällä saaren keskellä sijaitsevalla kukkulalla. Kapeat kujat ja korkeat muurit avautuvat paikoin leveiksi aukioiksi, suuriksi kirkoiksi ja mahtaviksi palatseiksi. Kaupunki on itsessään museo, joka on täynnä keskiaikaisia lyhtyjä, koristeltuja rakennuksia ja kapeita kujia. Mdinassa ei ole juuri lainkaan autoja, joten tähän kauniiseen vanhaan kaupunkiin on helppo ja miellyttävää tutustua rauhalliseen tahtiin kävellen.

Kiertele Mdninan lomalla kaupungin mutkittelevilla kujilla ja perehdy sen rikkaaseen historiaan. Mdinan asutus sai alkunsa 4 000 eaa., mutta nykyinen linnoitus on peräisin arabien valtakaudelta arviolta vuodelta 870. Osallistu Vilhenan palatsista alkavalle opastetulle kierrokselle ja tutustu vanhan kaupungin perintöön. Vaihtoehtoisesti voit kiertää koko kaupungin ympäri hevosten vetämien vaunujen kyydissä. Muista sopia ajelun hinta ennen kyytiin nousemista. Vieraile Mdinan matkalla Palazzo Falsonin historiallisessa kotimuseossa, jossa voit tutustua kiehtovaan taide- ja antiikkikokoelmaan ja jonka kattoterassin kahvilassa voit nauttia kauniista näkymistä kaupungin ylle.

Pistäydy St. Paul’s Squarella ja vieraile Mdinan katedraalissa. Pienen sisäänpääsymaksun maksettuasi voit tutustua katedraalin kauniisti koristeltuihin sisätiloihin ja katedraalin historiaa ja arkkitehtuuria esittelevään pieneen museoon. Mdinan matkalla voit ihailla vaikuttavia vanhoja palatseja ja normannilaista ja barokkityylistä arkkitehtuuria.

Nauti ateria jossakin kaupungin monista tyylikkäistä ravintoloista ja suuntaa sen jälkeen ylös vanhalle linnoitukselle Bastions Squarelta. Kurkota reunan yli ja nauti panoraamanäkymistä läheisille saarille ja Välimerelle. Nauti päivän päätteeksi drinkki tunnelmallisessa viinibaarissa.

Mdina sijaitsee Maltan keskiosassa vain kahden kilometrin päässä isommasta Rabatin kaupungista. Mdinasta on hyvät tieyhteydet Maltan muihin kaupunkeihin, ja vanhan kaupungin muureilta lähtee useita turistibusseja ja paikallisliikenteen busseja.

Huippuhotellit kohteessa Mdina

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
The Xara Palace Relais & Chateaux
The Xara Palace Relais & Chateaux
5 out of 5
Misrah il-kunsill, Mdina, Malta
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 208 € per yö

Mdina Dungeons ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Palazzo Falson ...

4.5/5Wonderful! (191 arvostelua)

"Wunderschönes 5 Sterne Boutique Hotel in den mittelalterlichen Stadtmauern von Mdina. Aufmerksames Personal und Sterne-Gastronomie. Wärmstens empfohlen!"…"

Arvosteltu 20.2.2020

The Xara Palace Relais & Chateaux
Solana Hotel & Spa
Solana Hotel & Spa
4 out of 5
Gorg Borg Olivier Street, Mellieħa, Malta
Hinta on 49 € per yö

Mellieħa Church ja Mellieħa Bay sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Golden Sands Beach sijaitsee ...

4.1/5Very Good! (983 arvostelua)
Nice and clean

"Suite is nice and clean. I really like to spent my 1 week vacation there. Good location to go every where we wanted. Buss goes often just near hotel or just front of it."…"

Arvosteltu 25.2.2020

Solana Hotel & Spa
Corinthia  Hotel St. George's Bay
Corinthia Hotel St. George's Bay
5 out of 5
St. Georges Bay, St. Julian's, Malta
Hinta on 183 € per yö

St George's Beach ja Saint Julian's Bay sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sliema Promenade ja Slieman lautta ...

4.3/5Excellent! (1,994 arvostelua)
Viikko hotellissa

"Hotelli alkaa olle pikkuhiljaa udistamisen edessä. Ajan hammas on hieman nakertanut. Puitteet kyllä komeat, palvelu hyvää ja ystävällistä. Tilat ja huoneet ei ihan sitä mitä tältä tasolta tilojen puolesta odottaisi."…"

Arvosteltu 12.7.2019

Corinthia Hotel St. George's Bay

Suositut vierailukohteet – Mdina

St. Paul's Cathedral
Kuva majoitusliikkeestä St. Paul's Cathedral

St. Paul's Cathedral

4.5/5(12 arvostelua)

Useista kiehtovista historiallisista kerrostumista koostuva St. Paulin katedraali on tunnelmallisessa ikivanhassa kaupungissa sijaitseva hieno hartauspaikka.

Mellieħa Bay
Kuva majoitusliikkeestä Mellieħa Bay

Mellieħa Bay

4.5/5(7 arvostelua)

Nauti päivistäsi Pohjois-Maltalla rentoutumalla tällä kimaltelevalla luonnollisella hiekkarannalla, joka soveltuu täydellisesti uimiseen ja purjelautailuun.

St George's Beach
Kuva majoitusliikkeestä St George's Beach

St George's Beach

4/5(9 arvostelua)

Nuorten juhlijoiden suosiossa oleva St. Julian’sin rannikolla sijaitseva St. Georgen hiekkaranta on harvinaisuus tavallisesti kivikkoisella rannikolla.

Buġibba Beach
Kuva majoitusliikkeestä Buġibba Beach

Buġibba Beach

4/5(4 arvostelua)

St. Paul’s Bayn eloisimmalla alueella on erityinen ja Maltalle ainutlaatuinen vetonaula: ranta, jolla voit tuntea oikean hiekan varpaidesi välissä.

Vallettan stama
Kuva majoitusliikkeestä Vallettan stama

Vallettan stama

4/5(19 arvostelua)

Vaikuttava Grand Harbour korkeine kallioineen ja kimaltelevan Välimeren yläpuolelle nousevine linnakkeineen ja kylineen on kiehtonut ihmisiä jo antiikin aikoina.

Upper Barrakka Gardens
Kuva majoitusliikkeestä Upper Barrakka Gardens

Upper Barrakka Gardens

4.5/5(4 arvostelua)

Vallettan Grand Harbourin yläpuolella sijaitseva Upper Barrakka Gardens on ihana kukka- ja patsaspuisto, josta ammutaan joka päivä tykillä kunnialaukaus.

Kohteen Mdina lähellä sijaitsevat kaupungit