Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pyhän Patrickin katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Patrickin katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Patrickin katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Patrickin katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Patrickin katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Patrickin katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Patrickin katedraali lähellä kohdetta Pyhän Patrickin katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Patrickin katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 067 majoitusliikettä kohteen Pyhän Patrickin katedraali lähellä
Hotel Bonaventure Montreal 99 €
Hotel Bonaventure Montreal

Hotel Bonaventure Montreal

900 rue De La Gauchetiere West, Montreal, QC
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Underground City, Bell Centre ja Christ Church Cathedral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre Damen basilika ja Saint Joseph's Oratory (kirkko) ovat myös 10 kilometrin päässä. Montrealin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bonaventuren asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Best Western Plus Montreal Downtown-Hotel Europa 54 €
  Best Western Plus Montreal Downtown-Hotel Europa

  Best Western Plus Montreal Downtown-Hotel Europa

  1240 Drummond Street, Montreal, QC
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sainte-Catherine-katu ja The Underground City sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Montreal Museum of Fine Arts ja Bell Centre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Peelin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lucien L'Allierin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Faubourg Montreal Downtown
   Hotel Faubourg Montreal Downtown

   Hotel Faubourg Montreal Downtown

   155 Rene Levesque Boulevard East, Montreal, QC
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sainte-Catherine-katu, The Underground City ja Complexe Desjardins (hotelli-, toimisto- ja ostoskompleksi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre Damen basilika ja Old Port of Montreal ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Champ-de-Marsin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Saint Laurentin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Birks Montreal
    Hotel Birks Montreal

    Hotel Birks Montreal

    1240 rue du Square Phillips, Montreal, QC
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Eaton Centre, Bell Centre ja Notre Damen basilika sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. University of Montreal (yliopisto) ja Saint Joseph's Oratory (kirkko) ovat myös 10 kilometrin päässä. McGillin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Square Victorian asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Le Square Phillips Hotel And Suites 163 €
     Le Square Phillips Hotel And Suites

     Le Square Phillips Hotel And Suites

     1193, Place Phillips, Montreal, QC
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Patrickin katedraali, Sainte-Catherine-katu ja The Underground City sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. McGill University (yliopisto) ja Montrealin messukeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. McGillin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Square Victorian asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Loews Hotel Vogue 137 €
      Loews Hotel Vogue

      Loews Hotel Vogue

      1425 de La Montagne, Montreal, QC
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Sainte-Catherine-katu ja The Underground City ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Montreal Museum of Fine Arts ja Eaton Centre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Peelin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lucien L'Allierin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Omni Mont-Royal
       Hotel Omni Mont-Royal

       Hotel Omni Mont-Royal

       1050 Sherbrooke Street West, Montreal, QC
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        McCord Museum (museo), Montreal Museum of Fine Arts ja McGill University (yliopisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Eaton Centre ja Place des Arts -teatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Peelin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja McGillin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Le Nouvel Hotel & Spa 76 €
        Le Nouvel Hotel & Spa

        Le Nouvel Hotel & Spa

        1740 Rene-Levesque West, Montreal, QC
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sainte-Catherine-katu, The Underground City ja Bell Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Montreal Museum of Fine Arts ja McGill University (yliopisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Guy-Concordian asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lucien L'Allierin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.