Rauma – hotellit

Näytä kaikki 6 hotellia kohteessa Rauma
Hotel Cityhovi

Hotel Cityhovi

Nortamonkatu 18, Rauma 26100

3.0 kautta 5.0
4 / 5 (23 arvostelua)

Rauman kauppatori, Rauman museo ja Rauman merimuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hinnerjoe …

90 €
Hotel Vanha Rauma

Hotel Vanha Rauma

Vanhankirkonkatu 26, Rauma 26100

3.0 kautta 5.0
4 / 5 (77 arvostelua)

Rauman museo ja Rauman kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rauman merimuseo sijaitsee 1,2 …

Hae hinnat
Cumulus City Rauma

Cumulus City Rauma

Aittakarinkatu 9, Rauma 26100

3.5 kautta 5.0
3,5 / 5 (199 arvostelua)

Rauman merimuseo, Rauman museo ja Rauman kauppatori ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista …

104 €

Rauma – viimeaikaiset arvostelut

Tarkenna hakua

Hotelliopas: Rauma, Suomi

Hotellit Raumalla: Kävele kanaalin rantaa merimaisemaa ihaillen, kiertele vanhan kaupungin koristeltujen puutalojen keskellä ja tutustu paikalliseen historiaan museoissa – Rauma tarjoaa kotimaanmatkailua parhaimmillaan! Rauman hurmaava rannikko- ja meriteollisuuskaupunki sijaitsee Satakunnan eteläosassa Selkämeren itärannalla, ja se on nykyisen Suomen neljänneksi vanhin kaupunki. Teit hotellivarauksesi Raumalle minne tahansa, olet lähes aina keskustan ja sen nähtävyyksien tuntumassa.

Konstailematon Rauma tarjoaa leppoisaa ajanvietettä koko perheelle, ja sen tarjoamissa majapaikoissa nukut yösi mukavasti – olit sitten lomalla tai työmatkalla. Kunnon yöunilla onkin hyvä lähteä tutkimaan kaupungin tarjontaa, sillä Rauman kompaktin keskustan kokee parhaimmillaan apostolin kyydillä tai pyörän selässä. Suurin osa hotelleista Raumalla tarjoavat myös ilmaisen aamiaisen sekä langattoman internetyhteyden, ja ovat sekä perhe- että lemmikkiystävällisiä.

Meritunnelmaa joka tilanteeseen

Jos haluat yöpymisesi Raumalla olevan tuttua ja turvallista ja tarjoavan taattua laatua, ei tarvitse huolia: tässä lumoavassa pikkukaupungissa on sekä hotelliketjujen tarjoamia yösijoja että tunnelmaisia yksityisyrittäjien majataloja. Hotelliketjujen majapaikat sijaitsevat usein aivan Rauman keskustan tuntumassa, ja sen niiden tiloissa voi päästä nauttimaan esimerkiksi joko kuntosalista ja sisäuima-altaasta tai aulabaarista ja kasinosta tai saunasta. Yksityiset hotellit puolestaan tarjoavat aitoa raumalaista tunnelmaa ja iloisen ilmapiirin.

Työ- tai businessmatkan suunnittelee hotelleihin Raumalla myös helposti, sillä monet kaupungin majapaikoista tarjoavat vierashuoneiden lisäksi myös kokoushuoneita ja jopa businesscenterin. Ilmainen langaton internetyhteys ja kahvi- ja teetarjoilut hotellien julkisissa tiloissa sekä hyvät pysäköintitilat tekevät Rauman hotelleista mitä mainioimman vaihtoehdon työmatkoille – tai miksei myös rauhalliseen itsenäiseen työskentelyyn.

Rauma on perhelomakohteenakin mitä hurmaavin. Kesäaikaan koko perhe voi lähteä tutustumiskierrokselle kaupunkiin Kake Kaupunkijunan kyydissä ja opetella liikennesääntöjä hauskojen leikkien lomassa liikennepuistossa. Muina aikoina viihteestä vastaavat muun muassa Rauman merimuseon laivasimulaattori ja meriteemainen Kipparipuiston leikkipuisto – tai vaikka hotellin oma leikkipuisto! Myös lemmikkieläimet ovat lähes poikkeuksetta sallittuja hotelleissa Raumalla, joten pääsette matkaan todella koko perheen voimin! Jos lemmikki kuitenkin on tulossa mukaan, kannattaa asiasta sopia majoituspaikan kanssa etukäteen.

Vanhan ajan lumoa ja kaupungin loistetta

Perheystävällisyys ulottuu myös Vanhan Rauman kaupunginosaan, eli Rauman vanhaan kaupunkiin, joka on ollut Unescon maailmanperintökohdeluettelossa jo vuodesta 1991. Idyllisen kaunis katukuva kiemurtelevine keskiaikaisine katuineen ja värikkäine puutaloineen sekä kiehtova keskiaikainen Pyhän ristin kirkko ovat vain kivenheiton päässä majoittuessasi Vanhan Rauman tuntumaan. Alueen hotellit tarjoavat historiallisesta sijainnistaan huolimatta kaikki nykyajan mukavuudet aina Wi-Fistä minibaariin ja huonepalveluun.

Suurkaupungin tuntua ja tunnelmaa saa myös kokea hotellihuoneissa Raumalla. Tyylikkäitä ja modernisti sisustettuja hotelleja löytyy myös Rauman keskustasta rauhallisella paikalla sekä kulttuurin että iloisen yöelämän välittömässä läheisyydessä. Lemmikeille allergiset tai muuten eläimiä vierastavat voivat myös huoletta majoittua Raumalla – vaikka suurin osa hotelleista salliikin lemmikit, löytyy kaupungista myös karvaturrittomia hotellivaihtoehtoja.

”Ol niingon gotonas!”

Rauman leppoisan ja ystävällisen tunnelman sekä tuntee, näkee että kuulee. Kuuluisalla Rauman murteella puhuvat paikalliset ovat erinomaisen ystävällisiä ja palvelu onkin kaikissa hotelleissa Raumalla erinomaista. Tule seuraavalla kotimaanmatkallasi rentoutumaan ja pitämään hauskaa tämän kauniin kaupungin hellässä huomassa. Loma Raumalla ei ole pelkkää pitsinnypläystä – vaikka alueen kuuluisaa pitsiä kannattaakin ehdottomasti ostaa kotiin viemisiksi!

Jos olet matkustamassa Raumalle kauempaa, saapuvat lähimmät lennot Raumalle Porin ja Turun lentoasemille. Kaupunki sijaitsee vajaan 50 kilometrin päässä Porista etelään ja noin 94 kilometriä Turusta pohjoiseen, ja molemmista naapurikaupungeista on kohtalaisen nopea ajotaival Raumalle. Kätevimmin pääset perille, kun vuokraat auton Raumalle, vaikka bussitkin kuljettavat perille asti.