Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

ReadingYhdistynyt kuningaskunta

Ota suunnaksi viehättävä Reading ja koe sen jokiranta, festivaalit sekä rauniot.

Tämän kompaktin joenrantanäkymistään ja festivaaleistaan tunnetun alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu Oracle ja Madejski Stadium.

Missä yöpyä kohteessa Reading

Kennet & Avon Canal joka esittää silta ja joki tai puro

Readingin keskusta

Readingin keskusta tunnetaan eloisista baareista, ja jos kaipaat lisää tekemistä ja nähtävää, Oracle ja Reading Museum and Town Hall kannattaa lisätä listalle.

Readingin keskusta

Huippuhotellit kohteessa Reading

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Malmaison Reading
Malmaison Reading
4 out of 5
Hinta on 77 € per yö

Reading Museum and Town Hall ja Oracle sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Royal Berkshire Hospital ja University of ...

4.2/5Very Good! (597 arvostelua)

"I’ll be back. Great accommodations and friendly staff."…"

Arvosteltu 26.3.2020

Malmaison Reading
Hilton Reading Hotel
Hilton Reading Hotel
4 out of 5
Hinta on 59 € per yö

Madejski Stadium, Oracle ja University of Reading sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Royal Berkshire Hospital sijaitsee 3,3 kilometrin ...

4.5/5Wonderful! (936 arvostelua)
Hotelli Hilton Reading, England

"Hyvä ja siisti hotelli ja palvelu. Sijainti hieman kaupungin ulkiopuolella, josta taksilla keskustaan n 5..10 min, mutta kävellen n 45 min. Suorastaan erinomainen aamupalapöytä."…"

Arvosteltu 23.8.2011

Hilton Reading Hotel
Wesley Gate Apartments
Wesley Gate Apartments
4 out of 5

Royal Berkshire Hospital ja Oracle sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. University of Reading ja Madejski Stadium ovat myös ...

4.8/5Exceptional! (6 arvostelua)

"Very smart and stylish, property is slightly hard to find due to no signage and directly off the main road but if you read the instructions clear once you book that helps. It was still being built when i stayed (one half was completed) so lots of scaffolding around it. Could do with some building ..."…"

Arvosteltu 22.6.2020

Wesley Gate Apartments

Suositut vierailukohteet – Reading

Madejski Stadium
Kuva majoitusliikkeestä Madejski Stadium

Madejski Stadium

Vieraile kohteessa Madejski Stadium järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Reading. Kävele tämän viehättävän alueen jokirannalla tai käy tutkimassa sen eloisia festivaaleja.

Oracle
Kuva majoitusliikkeestä Oracle

Oracle

Lähde vierailulle kohteeseen Oracle, joka on kohteessa Reading sijaitseva suosittu ostosalue ja jossa voit rauhassa etsiä loistavia lahjoja kotiinviemisiksi. Vaella tämän viehättävän alueen jokirannalla.

Wokefield Park -golfklubi
Kuva majoitusliikkeestä Wokefield Park -golfklubi

Wokefield Park -golfklubi

Käy pelaamassa kierros golfia kohteessa Burghfield sijaitsevalla golfkentällä Wokefield Park -golfklubi. Kävele tämän viehättävän alueen jokirannalla tai käy tutustumassa sen eloisiin baareihin.

Kohteen Reading lähellä sijaitsevat kaupungit