Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ruotsin messu- ja kongressikeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ruotsin messu- ja kongressikeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ruotsin messu- ja kongressikeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ruotsin messu- ja kongressikeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ruotsin messu- ja kongressikeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ruotsin messu- ja kongressikeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ruotsin messu- ja kongressikeskus lähellä kohdetta Ruotsin messu- ja kongressikeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ruotsin messu- ja kongressikeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 147 majoitusliikettä kohteen Ruotsin messu- ja kongressikeskus lähellä
Gothia Towers 87 €
Gothia Towers

Gothia Towers

Mässans Gata 24, Göteborg
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Universeum (koko perheen tiedekeskus) and Lisebergin huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Maailmankulttuurin museo ja Avenue (ostoskatu) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Korsvägenin raitiovaunupysäkki ja Lisebergin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  First Hotel G 77 €
  First Hotel G

  First Hotel G

  Nils Ericssonplatsen 4, Göteborg
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottningtorget, Göteborgin kaupunginmuseo ja Göteborgin ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Maritiman-museo ja Nya Ullevi (stadion) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nordstanin raitiovaunupysäkki ja Göteborgin keskusrautatieasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Scandinavia Hotel 129 €
   Radisson Blu Scandinavia Hotel

   Radisson Blu Scandinavia Hotel

   Södra Hamngatan 59, Göteborg
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Mikko Mallikkaan kulttuuritalo, Göteborgin kaupunginmuseo ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Göteborgin ooppera ja Maritiman-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nordstanin raitiovaunupysäkki ja Brunnsparkenin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotell Liseberg Heden 105 €
    Hotell Liseberg Heden

    Hotell Liseberg Heden

    Sten Sturegatan 1, Göteborg
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Scandinavium (areena), Göteborgin taidemuseo ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lisebergin huvipuisto ja Nya Ullevi (stadion) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Scandinaviumin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Berzeliigatanin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Hotel Post, Gothenburg 108 €
     Clarion Hotel Post, Gothenburg

     Clarion Hotel Post, Gothenburg

     Drottningtorget 10, Göteborg
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottningtorget ja Göteborgin kaupunginmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Göteborgin ooppera ja Maritiman-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Göteborgin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nordstanin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Quality Hotel Panorama 70 €
      Quality Hotel Panorama

      Quality Hotel Panorama

      Eklandagatan 51-53, Göteborg, Vastra Gotaland
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Carlanderskan sairaala ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Göteborgin taidemuseo ja Lisebergin huvipuisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Getebergsängin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Almedalin raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Opalen 73 €
       Scandic Opalen

       Scandic Opalen

       Engelbrektsgatan 73, Göteborg
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Scandinavium (areena), Universeum (koko perheen tiedekeskus) ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Göteborgin taidemuseo ja Lisebergin huvipuisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Scandinaviumin raitiovaunupysäkki ja Ullevi Södran raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Upper House 296 €
        Upper House

        Upper House

        Mässans gata 24, 25th floor, Göteborg
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lisebergin huvipuisto ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Scandinavium (areena) ja Maailmankulttuurin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Korsvägenin raitiovaunupysäkki ja Lisebergin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.