Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ruotsin messu- ja kongressikeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ruotsin messu- ja kongressikeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ruotsin messu- ja kongressikeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ruotsin messu- ja kongressikeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ruotsin messu- ja kongressikeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ruotsin messu- ja kongressikeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ruotsin messu- ja kongressikeskus lähellä kohdetta Ruotsin messu- ja kongressikeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ruotsin messu- ja kongressikeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 130 majoitusliikettä kohteen Ruotsin messu- ja kongressikeskus lähellä
Gothia Towers 107 €
Gothia Towers

Gothia Towers

Mässans Gata 24, Göteborg
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Universeum (koko perheen tiedekeskus) and Lisebergin huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Maailmankulttuurin museo ja Avenue (ostoskatu) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Korsvägenin raitiovaunupysäkki ja Lisebergin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Scandinavia Hotel 126 €
  Radisson Blu Scandinavia Hotel

  Radisson Blu Scandinavia Hotel

  Södra Hamngatan 59, Göteborg
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Mikko Mallikkaan kulttuuritalo, Göteborgin kaupunginmuseo ja Nya Ullevi (stadion) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Göteborgin ooppera ja Maritiman-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nordstanin raitiovaunupysäkki ja Brunnsparkenin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Upper House 290 €
   Upper House

   Upper House

   Mässans gata 24, 25th floor, Göteborg
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lisebergin huvipuisto ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Scandinavium (areena) ja Maailmankulttuurin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Korsvägenin raitiovaunupysäkki ja Lisebergin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotell Liseberg Heden 93 €
    Hotell Liseberg Heden

    Hotell Liseberg Heden

    Sten Sturegatan 1, Göteborg
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Scandinavium (areena), Göteborgin taidemuseo ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lisebergin huvipuisto ja Nya Ullevi (stadion) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Scandinaviumin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Berzeliigatanin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotell Onyxen 105 €
     Hotell Onyxen

     Hotell Onyxen

     Sten Sturegatan 23, Göteborg
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Scandinavium (areena), Universeum (koko perheen tiedekeskus) ja Göteborgin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lisebergin huvipuisto ja Nya Ullevi (stadion) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Scandinaviumin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Berzeliigatanin raitiovaunupysäkki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Lorensberg 93 €
      Hotel Lorensberg

      Hotel Lorensberg

      Berzeliigatan 15, Göteborg
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Göteborgin kaupunginteatteri ja Scandinavium (areena) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Göteborgin taidemuseo ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Berzeliigatanin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Scandinaviumin raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Apartment Delight
       Apartment Delight

       Apartment Delight

       Tegnérsgatan, Göteborg, Västra Götalands län
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Scandinavium (areena), Göteborgin taidemuseo ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lisebergin huvipuisto ja Nya Ullevi (stadion) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Berzeliigatanin raitiovaunupysäkki ja Scandinaviumin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Olof Wijksgatan, by Anna&Jesper 78 €
        Olof Wijksgatan, by Anna&Jesper

        Olof Wijksgatan, by Anna&Jesper

        Olof Wijksgatan 3, Göteborg
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Göteborgin kaupunginteatteri ja Göteborgin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Universeum (koko perheen tiedekeskus) ja Lisebergin huvipuisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Berzeliigatanin raitiovaunupysäkki ja Korsvägenin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.