Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Saksan liittokanslerinvirasto

Spreejoen rannalla kohoava Saksan liittovaltion hallituksen valkoinen ja kiiltävä päämaja on osoitus Saksan historian uusimmasta vaiheesta. 

Saksan liittokanslerinvirasto on uskalias moderni rakennus, joka poikkeaa jyrkästi lähistöllä sijaitsevan Valtiopäivätalon klassisesta kauneudesta. Yhdessä nämä rakennukset vaikuttavat yhdistävän toisiinsa uuden ja vanhan Berliinin, ja ne ovat vaikuttavia esimerkkejä liittovaltion sidettä kuvastavan hallintokorttelin loistokkaista rakennuksista. Ihaile rauhassa saksaksi nimellä Bundeskanzleramt tunnetun Saksan liittokanslerinviraston mittakaavaa, muotoja ja tyylikkyyttä.

Lahjakas parivaljakko Axel Schultes ja Charlotte Frank suunnittelivat yhdeksänkerroksisen kuution muotoisen rakennuksen ja sen samansuuntaiset hallintosiivet. Arkkitehdit lisäsivät rakennuksen julkisivun yläosaan valtavan puoliympyrän, minkä vuoksi rakennusta kutsutaan leikkisästi pesukoneeksi.

Liittokanslerinvirasto rakennettiin sen kunniaksi, että tasavallan pääkaupunki voitiin siirtää Bonnista takaisin Berliiniin Berliinin muurin sorruttua vuonna 1989. Rakennuksen muotokieli symboloi uuden yhdistyneen Saksan avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Sitä kuvastavat valtavat lasipaneelit ja valkoiset betonipylväät.

Suuri eteishalli avautuu kunniapihalle, jossa järjestetään arvovieraiden viralliset vastaanottotilaisuudet. Pihan keskikoriste on Eduardo Chillidan Saksojen yhdistymisen kunniaksi veistämä valtava pronssiveistos nimeltä Berliini.

Kiinnitä huomiota modernien saksalaistaiteilijoiden teoksiin, jos pääset tutustumaan rakennukseen. Toisessa kerroksessa sijaitsevassa liittokanslerin galleriassa ovat esillä Saksan liittotasavallan seitsemän edellisen liittokanslerin muotokuvat. Mahtavan yläaulan valkoisia seiniä koristavat vaikuttavat modernit maalaukset, minkä lisäksi voit nauttia rakennuksen parhaimmista näkymistä. Ihaile vehreää Tiergartenia, Valtiopäivätalon majesteettista kupolia ja kauempana näkyvää kaupungin siluettia.

Ilmoittaudu Saksan liittokanslerinviraston maksuttomalle kierrokselle tai vieraile talossa syyskuussa järjestettävänä avointen ovien päivänä, jolloin rakennuksen kamarit ja valtiosalit ovat avoinna yleisölle. Tutustu rakennukseen osana omatoimista poliittisen historian kierrosta, jonka voit aloittaa keskeiseltä Brandenburgin portilta ja jonka aikana voit käydä myös Valtiopäivätalossa ja liittopäivien käytössä olevassa Paul-Löbe-Hausissa. Berliinin hallintokortteliin pääset myös U-Bahnilla.


Alueen Saksan liittokanslerinvirasto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 329 majoitusliikettä kohteen Saksan liittokanslerinvirasto lähellä
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 62 €
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel AMANO Grand Central 62 €
  Hotel AMANO Grand Central

  Hotel AMANO Grand Central

  Heidestraße 62, Berliini, BE
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Nykytaiteen museo (Hamburger Bahnhof), Friedrichstraße ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstadt-Palast ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 103 €
   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

   Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Berlin, Berlin 83 €
    Hotel Berlin, Berlin

    Hotel Berlin, Berlin

    Lützowplatz 17, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton Berlin 114 €
     Hilton Berlin

     Hilton Berlin

     Mohrenstr. 30, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Staatsoper Unter den Linden -oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 39 €
      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

      Turmstrasse 25-26, Berliini
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tiergartenin puisto, Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue) ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Brandenburgin portti ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 61 €
       Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

       Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

       Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof 42 €
        MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

        MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

        Ella - Trebe - Straße 9, Berliini, BE
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.