Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

San Jerónimon luostari

Kävele sitruspuiden kukintojen tuoksun täyttämillä pylväskäytävillä ja kylve Espanjan hienoimpiin kuuluvan kappelin kultaisessa valossa Granadan San Jerónimon luostarissa. 

Tutustu 1500-luvulla hieronymiitteinä tunnetuille katolisen sääntökunnan munkeille rakennetun San Jerónimon luostarin kirkkoon, kappeleihin, pylväskäytäviin ja puutarhoihin. Synkähkön kivirakennuksen keskellä on kauniita sisäpihoja ja korkea pääkappeli, joka on täynnä kultaa, patsaita ja valoa.

Kuningatar Isabellan ja kuningas Ferdinandin vuonna 1492 perustama San Jerónimon luostari oli ensimmäinen Granadaan kristittyjen takaisinvaltauksen jälkeen rakennettu luostari. Napoleonin aikakaudella munkit karkotettiin, ja luostarin tiiliä käytettiin sillan rakennustarvikkeina. Entisöintihanke käynnistettiin 1900-luvulla, jolloin myös munkit asettautuivat taas asumaan luostariin.

Kävele pääsisäänkäynnistä astuttuasi 36:sta puoliympyrän muotoisesta holvikaaresta koostuvaa kaunista ja varjoista pylväskäytävää pitkin pienen sitruuna- ja appelsiinipuupuutarhan ympäri. Kiinnitä huomiota käytävälle muurattuihin satoihin muistokiviin. Niihin on kirjoitettu luostarissa elämänsä viettäneiden munkkien nimiä. Käy pylväskäytävän varrella sijaitsevissa kappeleissa ja huoneissa ja tutkiskele niiden seiniä koristavia lukuisia uskonnollisia taideteoksia. 

Luostarin kohokohtiin kuuluu pääkappelin retablo, joka on lähes viisi kerrosta korkea valtava alttaritaulu. Tämä suuri kullattu taideteos on koristeltu ylellisesti Jeesuksen Kristuksen elämänvaiheita esittävillä patsailla ja reliefeillä. Tutkiskele seiniä ja kattoa koristavia lukuisia freskoja, veistoksia ja patsaita. Niiden joukossa on Granadan takaisinvaltauksessa mukana olleen merkittävän espanjalaisen kenraalin El Gran Capitánin hahmo.

Ylellinen sisustus poikkeaa jyrkästi muun luostarin yksinkertaisesta ilmeestä. El Capitánin vaimo, Sesan herttuatar, rahoitti suuren osan rakennuskustannuksista vastikkeeksi siitä, että hän sai käyttää kappelia sukunsa hautaholvina. 

San Jerónimon luostari sijaitsee muutaman minuutin kävelyn tai lyhyen bussimatkan päässä kaupungin keskustasta. Autolla saapuvat voivat pysäköidä autonsa lähellä sijaitsevaan Gran Capitán ‑pysäköintihalliin. Luostari on avoinna joka päivä, ja sinne on pääsymaksu.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 008 majoitusliikettä kohteen San Jeronimon luostari lähellä
Hotel Alhambra Palace 169 €
Hotel Alhambra Palace

Hotel Alhambra Palace

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Manuel de Falla Museum, Alhambra (palatsi) ja Plaza Nueva (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Generalife ja Granada Cathedral (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

  Eurostars Catedral Hotel 63 €
  Eurostars Catedral Hotel

  Eurostars Catedral Hotel

  Calle Carcel Baja 11-13, Granada
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Calle Gran Vía de Colón ja Granada Cathedral (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaza Nueva (aukio) ja San Jeronimon luostari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Melia Granada Hotel 72 €
   Melia Granada Hotel

   Melia Granada Hotel

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Calle Navas, Granada Cathedral (kirkko) ja Plaza Nueva (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Jeronimon luostari ja Mirador de San Nicolas (näköalapaikka) ovat myös 2 kilometrin päässä. Granadan asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Catalonia Granada Hotel 59 €
    Catalonia Granada Hotel

    Catalonia Granada Hotel

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Triunfon puutarha ja San Jeronimon luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Granada Cathedral (kirkko) ja Plaza Nueva (aukio) ovat myös 2 kilometrin päässä. Granadan asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marquis Hotels Issabel's 66 €
     Marquis Hotels Issabel's

     Marquis Hotels Issabel's

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Plaza Isabel la Católica, Plaza Nueva (aukio) ja Granada Cathedral (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Mirador de San Nicolas (näköalapaikka) ja San Jeronimon luostari ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Eurostars Washington Irving Hotel 85 €
      Eurostars Washington Irving Hotel

      Eurostars Washington Irving Hotel

      Paseo del Generalife N.10, Granada
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Carmen de los Mártiresin puutarha, Alhambra (palatsi) ja Generalife sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Plaza Nueva (aukio) ja Granada Cathedral (kirkko) ovat myös 2 kilometrin päässä.

       NH Collection Granada Victoria Hotel 74 €
       NH Collection Granada Victoria Hotel

       NH Collection Granada Victoria Hotel

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Calle Navas ja Granada Cathedral (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza Nueva (aukio) ja San Jeronimon luostari ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Granada Five Senses Rooms & Suites 54 €
        Granada Five Senses Rooms & Suites

        Granada Five Senses Rooms & Suites

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Calle Gran Vía de Colón, Granada Cathedral (kirkko) ja Plaza Nueva (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. San Jeronimon luostari ja Mirador de San Nicolas (näköalapaikka) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.