Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

San Jerónimon luostari

Kävele sitruspuiden kukintojen tuoksun täyttämillä pylväskäytävillä ja kylve Espanjan hienoimpiin kuuluvan kappelin kultaisessa valossa Granadan San Jerónimon luostarissa. 

Tutustu 1500-luvulla hieronymiitteinä tunnetuille katolisen sääntökunnan munkeille rakennetun San Jerónimon luostarin kirkkoon, kappeleihin, pylväskäytäviin ja puutarhoihin. Synkähkön kivirakennuksen keskellä on kauniita sisäpihoja ja korkea pääkappeli, joka on täynnä kultaa, patsaita ja valoa.

Kuningatar Isabellan ja kuningas Ferdinandin vuonna 1492 perustama San Jerónimon luostari oli ensimmäinen Granadaan kristittyjen takaisinvaltauksen jälkeen rakennettu luostari. Napoleonin aikakaudella munkit karkotettiin, ja luostarin tiiliä käytettiin sillan rakennustarvikkeina. Entisöintihanke käynnistettiin 1900-luvulla, jolloin myös munkit asettautuivat taas asumaan luostariin.

Kävele pääsisäänkäynnistä astuttuasi 36:sta puoliympyrän muotoisesta holvikaaresta koostuvaa kaunista ja varjoista pylväskäytävää pitkin pienen sitruuna- ja appelsiinipuupuutarhan ympäri. Kiinnitä huomiota käytävälle muurattuihin satoihin muistokiviin. Niihin on kirjoitettu luostarissa elämänsä viettäneiden munkkien nimiä. Käy pylväskäytävän varrella sijaitsevissa kappeleissa ja huoneissa ja tutkiskele niiden seiniä koristavia lukuisia uskonnollisia taideteoksia. 

Luostarin kohokohtiin kuuluu pääkappelin retablo, joka on lähes viisi kerrosta korkea valtava alttaritaulu. Tämä suuri kullattu taideteos on koristeltu ylellisesti Jeesuksen Kristuksen elämänvaiheita esittävillä patsailla ja reliefeillä. Tutkiskele seiniä ja kattoa koristavia lukuisia freskoja, veistoksia ja patsaita. Niiden joukossa on Granadan takaisinvaltauksessa mukana olleen merkittävän espanjalaisen kenraalin El Gran Capitánin hahmo.

Ylellinen sisustus poikkeaa jyrkästi muun luostarin yksinkertaisesta ilmeestä. El Capitánin vaimo, Sesan herttuatar, rahoitti suuren osan rakennuskustannuksista vastikkeeksi siitä, että hän sai käyttää kappelia sukunsa hautaholvina. 

San Jerónimon luostari sijaitsee muutaman minuutin kävelyn tai lyhyen bussimatkan päässä kaupungin keskustasta. Autolla saapuvat voivat pysäköidä autonsa lähellä sijaitsevaan Gran Capitán ‑pysäköintihalliin. Luostari on avoinna joka päivä, ja sinne on pääsymaksu.


Alueen San Jeronimon luostari opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 294 majoitusliikettä kohteen San Jeronimon luostari lähellä
Melia Granada Hotel 73 €
Melia Granada Hotel

Melia Granada Hotel

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Calle Navas, Granada Cathedral (kirkko) ja Plaza Nueva (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Jeronimon luostari ja Mirador de San Nicolas (näköalapaikka) ovat myös 2 kilometrin päässä. Granadan asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Alhambra Palace 125 €
  Hotel Alhambra Palace

  Hotel Alhambra Palace

    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Manuel de Falla Museum, Alhambra (palatsi) ja Plaza Nueva (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Generalife ja Granada Cathedral (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Anacapri 62 €
   Hotel Anacapri

   Hotel Anacapri

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Calle Elvira ja Plaza Nueva (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Granada Cathedral (kirkko) ja Mirador de San Nicolas (näköalapaikka) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eurostars Catedral Hotel 67 €
    Eurostars Catedral Hotel

    Eurostars Catedral Hotel

    Calle Carcel Baja 11-13, Granada
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Calle Gran Vía de Colón ja Granada Cathedral (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaza Nueva (aukio) ja San Jeronimon luostari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Collection Granada Victoria Hotel 78 €
     NH Collection Granada Victoria Hotel

     NH Collection Granada Victoria Hotel

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Calle Navas ja Granada Cathedral (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza Nueva (aukio) ja San Jeronimon luostari ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Shine Alcaiceria Apartamentos 60 €
      Shine Alcaiceria Apartamentos

      Shine Alcaiceria Apartamentos

      Zacatin, 5, Granada
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Calle Gran Vía de Colón ja Granada Cathedral (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Plaza Nueva (aukio) ja San Jeronimon luostari ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Palacio de Santa Inés hotel 57 €
       Palacio de Santa Inés hotel

       Palacio de Santa Inés hotel

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Carrera del Darro ja Plaza Nueva (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Mirador de San Nicolas (näköalapaikka) ja Granada Cathedral (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

        La Casa de La Trinidad Hotel 63 €
        La Casa de La Trinidad Hotel

        La Casa de La Trinidad Hotel

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Plaza de la Trinidad (aukio) ja Granada Cathedral (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Plaza Nueva (aukio) ja San Jeronimon luostari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Granadan asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.