Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

San Marcon luostari ja museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta San Marcon luostari ja museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä San Marcon luostari ja museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen San Marcon luostari ja museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen San Marcon luostari ja museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen San Marcon luostari ja museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa San Marcon luostari ja museo lähellä kohdetta San Marcon luostari ja museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä San Marcon luostari ja museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 125 majoitusliikettä kohteen San Marcon luostari ja museo lähellä
Grand Hotel Cavour 99 €
Grand Hotel Cavour

Grand Hotel Cavour

Via Del Proconsolo 3, Firenze, FI
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Badia Fiorentina (kirkko) ja Bargellon museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Piazza del Duomo (aukio) ja Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Campo Di Marten asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  Orto De Medici Hotel 85 €
  Orto De Medici Hotel

  Orto De Medici Hotel

  Via San Gallo 30, Firenze, FI
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Piazza San Marco, Statue of David ja Firenzen akatemian galleria sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Santa Maria del Fioren katedraali ja Firenzen taideakatemia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Firenze Statuton asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Spadai 105 €
   Hotel Spadai

   Hotel Spadai

   Via dei Martelli, 10, Firenze, FI
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän kylpylälomaan soveltuvan hotellin lähellä sijaitsee Palazzo Medici Riccardi (palatsi), Santa Maria del Fioren katedraali ja San Lorenzon kirkko. Piazza del Duomo (aukio) ja Firenzen taideakatemia ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Aurum Firenze 59 €
    Aurum Firenze

    Aurum Firenze

    Via Nazionale 8/a, Firenze
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Via Faenza ja Santa Maria Novellan basilika ja museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa Maria del Fioren katedraali ja Piazza del Duomo (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Porta al Praton asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Maxim Axial 49 €
     Maxim Axial

     Maxim Axial

     Via Dei Calzaiuoli 11, Firenze, FI
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Calzaiuoli-katu ja Santa Maria del Fioren katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Piazza della Signoria ja Piazza del Duomo (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel La Fortezza 45 €
      Hotel La Fortezza

      Hotel La Fortezza

      Viale Giovanni Milton 95, Firenze, FI
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Basson linnoitus ja Palazzo dei Congressi (kongressikeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Firenzen akatemian galleria ja Santa Maria Novellan basilika ja museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Firenze Statuton asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Santa Maria Novellan asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Relais Piazza Signoria 72 €
       Relais Piazza Signoria

       Relais Piazza Signoria

       Via Vacchereccia 3, Firenze, FI
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Calzaiuoli-katu, Piazza della Signoria ja Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Uffizin palatsi ja Ponte Vecchio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Duomo 56 €
        Hotel Duomo

        Hotel Duomo

        Piazza Del Duomo 1, Firenze, FI
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Santa Maria del Fioren katedraali ja San Giovannin kappeli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bargellon museo ja Firenzen akatemian galleria ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.