Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

San Marcon luostari ja museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta San Marcon luostari ja museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä San Marcon luostari ja museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen San Marcon luostari ja museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen San Marcon luostari ja museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen San Marcon luostari ja museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa San Marcon luostari ja museo lähellä kohdetta San Marcon luostari ja museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä San Marcon luostari ja museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 244 majoitusliikettä kohteen San Marcon luostari ja museo lähellä
Maxim Axial 44 €
Maxim Axial

Maxim Axial

Via Dei Calzaiuoli 11, Firenze, FI
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Calzaiuoli-katu, San Giovannin kappeli ja Santa Maria del Fioren katedraali sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Piazza della Signoria ja Piazza del Duomo (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

  Orto De Medici Hotel 95 €
  Orto De Medici Hotel

  Orto De Medici Hotel

  Via San Gallo 30, Firenze, FI
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Piazza San Marco, Firenzen akatemian galleria ja Statue of David sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Lorenzon kirkko ja San Giovannin kappeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Firenze Statuton asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   c-hotels Ambasciatori 61 €
   c-hotels Ambasciatori

   c-hotels Ambasciatori

   Via Luigi Alamanni 3, Firenze, FI
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Via Faenza, Santa Maria Novellan basilika ja museo ja Basson linnoitus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. San Giovannin kappeli ja San Lorenzon kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Porta al Praton asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hotel Minerva 145 €
    Grand Hotel Minerva

    Grand Hotel Minerva

    Piazza Santa Maria Novella 16, Firenze, FI
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Piazza di Santa Maria Novella ja Santa Maria Novellan basilika ja museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. San Giovannin kappeli ja San Lorenzon kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio 95 €
     Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

     Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

     Borgo S.Jacopo, 3/r, Firenze, FI
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ponte Vecchio, Pittin palatsi ja Piazza della Signoria sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uffizin palatsi ja Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel Cavour 89 €
      Grand Hotel Cavour

      Grand Hotel Cavour

      Via Del Proconsolo 3, Firenze, FI
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Badia Fiorentina (kirkko) ja Bargellon museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Piazza del Duomo (aukio) ja Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Campo Di Marten asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Laurus al Duomo 111 €
       Hotel Laurus al Duomo

       Hotel Laurus al Duomo

       Via Cerretani, 54r, Firenze, FI
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Via de' Tornabuoni ja San Giovannin kappeli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Santa Maria del Fioren katedraali ja San Lorenzon kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Plus Florence 36 €
        Plus Florence

        Plus Florence

        Via Santa Caterina D'Alessandria, 15, Firenze, FI
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Firenzen akatemian galleria, Santa Maria Novellan basilika ja museo ja Santa Maria del Fioren katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Piazza della Signoria ja Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio) ovat myös 2 kilometrin päässä. Santa Maria Novellan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Firenze Statuton asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.