Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

San Marcon luostari ja museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta San Marcon luostari ja museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä San Marcon luostari ja museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen San Marcon luostari ja museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen San Marcon luostari ja museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen San Marcon luostari ja museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa San Marcon luostari ja museo lähellä kohdetta San Marcon luostari ja museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä San Marcon luostari ja museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 037 majoitusliikettä kohteen San Marcon luostari ja museo lähellä
c-hotels Ambasciatori 113 €
c-hotels Ambasciatori

c-hotels Ambasciatori

Via Luigi Alamanni 3, Firenze, FI
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via Faenza, Santa Maria Novellan basilika ja museo ja Basson linnoitus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. San Giovannin kappeli ja San Lorenzon kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Porta al Praton asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Orto De Medici Hotel 155 €
  Orto De Medici Hotel

  Orto De Medici Hotel

  Via San Gallo 30, Firenze, FI
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Piazza San Marco, Firenzen akatemian galleria ja Statue of David sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Lorenzon kirkko ja San Giovannin kappeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Firenze Statuton asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   TSH Florence Lavagnini 96 €
   TSH Florence Lavagnini

   TSH Florence Lavagnini

   Viale Spartaco Lavagnini 70 72, Firenze
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Firenzen akatemian galleria ja San Giovannin kappeli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa Maria del Fioren katedraali ja Piazza della Signoria ovat myös 2 kilometrin päässä. Firenze Statuton asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Santa Maria Novellan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hotel Baglioni 126 €
    Grand Hotel Baglioni

    Grand Hotel Baglioni

    Piazza Unita Italiana 6, Firenze, FI
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Via Faenza ja Santa Maria Novellan basilika ja museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. San Lorenzon kirkko ja San Giovannin kappeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Porta al Praton asema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Cavour 139 €
     Grand Hotel Cavour

     Grand Hotel Cavour

     Via Del Proconsolo 3, Firenze, FI
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Badia Fiorentina (kirkko) ja Bargellon museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Piazza del Duomo (aukio) ja Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Campo Di Marten asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio 239 €
      Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

      Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

      Borgo S.Jacopo, 3/r, Firenze, FI
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ponte Vecchio, Pittin palatsi ja Piazza della Signoria sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uffizin palatsi ja Firenzen kaupungintalo (Palazzo Vecchio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Solo Experience Hotel 131 €
       Solo Experience Hotel

       Solo Experience Hotel

       Via Del Canto Dei Nelli 2, Firenze, FI
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Medicin kappelit ja San Lorenzon kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. San Giovannin kappeli ja Santa Maria del Fioren katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Maxim Axial 91 €
        Maxim Axial

        Maxim Axial

        Via Dei Calzaiuoli 11, Firenze, FI
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Calzaiuoli-katu, San Giovannin kappeli ja Santa Maria del Fioren katedraali sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Piazza della Signoria ja Piazza del Duomo (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Maria Novellan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta al Praton asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.